KeLBaYKuŞ Forum

Geri git   KeLBaYKuŞ Forum > Genel Başlıklar > Haberler


Haberler - Tüm haberleri buradan okuyun


Cevapla
 
Seçenekler
  #1 (permalink)  
Alt 31.05.10, 00:41
jjjensen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
bi rain
 
Kaydolma: 28.10.09
Kadın
Mesajlar: 4.924
Teşekkürler: 549
Üyeye 526 kez teşekkür edildi
Ünlem Hitler'le ilgili müthiş iddia

İkinci Dünya Savaşı'nı başlatarak dünyayı kana bulayan Nazi Almanyası'nın diktatörü Adolf Hitler'le ilgili şok bir iddia ortaya atıldı.


Alman profesör Gerhard Roth, Hitler'in babasının dedesi olduğu iddiasını ortaya attı. Alman haber dergisi Stern'e ropörtaj veren profesör Roth, Hitler'in psikopat olmasında kendi ailesindeki çarpık ilişkilerin etkisi görülüyordu. Hitler ömrü boyunca ailesindeki bu çarpık ilişkileri örtbas etmeye çalıştı.

Hitler'in biyografisini kaleme alan Ian Kershaw ise, Alman profesör Gerhard Roth'un ortaya attığı iddiaları ilk defa duyduğunu söyledi. Kershaw, "Bu iddiayı ilk defa duyuyorum. Ancak baba tarafı ve özelliklele de büyükbabasının esrarengiz bir hayatı olduğu biliniyor" dedi.


UyarıGörmek için lütfen buradan üye olunuz.
Alıntı ile Cevapla
Teşekkür Edenler:
Sponsor
  #2 (permalink)  
Alt 31.05.10, 01:27
ZipMaker - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
İlk KeLBaYKuŞ!
 
Kaydolma: 28.08.06
Erkek
Mesajlar: 12.101
Teşekkürler: 516
Üyeye 12.628 kez teşekkür edildi
Standart Cevap: Hitler'le ilgili müthiş iddia

İsterse babası öz dayısı olsun bu Hitler'in kaçık bir cani olduğu gerçeğini değiştirmez.
Alıntı ile Cevapla
  #3 (permalink)  
Alt 31.05.10, 01:43
ers_35 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Ergen Baykuş
 
Kaydolma: 10.03.10
Erkek
Mesajlar: 467
Teşekkürler: 6
Üyeye 19 kez teşekkür edildi
Standart Cevap: Hitler'le ilgili müthiş iddia

Aynen öyle dünyanın gorup gorebılcegı en buyuk faşist hitler gibi cani bi faşist gelmez artık dunyaya...
Alıntı ile Cevapla
  #4 (permalink)  
Alt 31.05.10, 03:38
ChakR@ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kovuldu!
 
Kaydolma: 30.05.10
Erkek
Mesajlar: 21
Teşekkürler: 4
Üyeye 0 kez teşekkür edildi
Standart Cevap: Hitler'le ilgili müthiş iddia

olaya bak hıtler faşift soykırımcı canı dıktator dıyen zıhnıyet ne hıkmetse onlarca senedır fılıstınde musluman kanını oluk oluk akıtan israilin hıç lafını etmıyor .....kendı adıma benım dusuncem ben bu adama sadece yahudılerın tamamını yok edemedıgı ıcın kızıyorum dusucemden dolayı banlanacaksamda hıc sorun degıl
Alıntı ile Cevapla
  #5 (permalink)  
Alt 31.05.10, 03:53
ZipMaker - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
İlk KeLBaYKuŞ!
 
Kaydolma: 28.08.06
Erkek
Mesajlar: 12.101
Teşekkürler: 516
Üyeye 12.628 kez teşekkür edildi
Standart Cevap: Hitler'le ilgili müthiş iddia

ChakR@ demiş ki:
- olaya bak hıtler faşift soykırımcı canı dıktator dıyen zıhnıyet ne hıkmetse onlarca senedır fılıstınde musluman kanını oluk oluk akıtan israilin hıç lafını etmıyor .....kendı adıma benım dusuncem ben bu adama sadece yahudılerın tamamını yok edemedıgı ıcın kızıyorum dusucemden dolayı banlanacaksamda hıc sorun degıl
Size doğarken Türk, Yahudi, Alman mı olmak istersin diye soruyorlar mı? İnsanları ırkı yüzünden suçlamak, öldürmek çok yanlıştır. Buna destek vermeniz de sizin bir o kadar cahil ve faşist olduğunuzu göstermektedir. Milyonlarca Yahudi hunharca katledilmiş ve Almanya bu yüzden milyonlarca avro tazminata mahkum olmuştur. Dünyanın Filistin halkının öldürülmesine seyirci kalması ırkçılığı desteklemeyi gerektirmez. Aynı zamanda o topraklarda Yahudilerin de öldürüldüğünü unutmayın. Olaya sadece Müslümanlık açısından bakarsanız hata yaparsınız. İnsanlara ırkıyla, diniyle, diliyle yaklaşmak yerine onları insan oldukları için sevmeyi deneyin.

Ayrıca ben kimseyi düşüncesinden dolayı siteden uzaklaştırmam. Ancak düşünce tarzınız hiç hoş değil. O savunduğunuz katil Hitler sizin ailenizi katletmiş olsaydı burda bas bas bağırıyor olurdunuz.
Alıntı ile Cevapla
  #6 (permalink)  
Alt 31.05.10, 04:26
dogu_36 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Yavru Baykuş
 
Kaydolma: 25.05.10
Erkek
Mesajlar: 50
Teşekkürler: 3
Üyeye 10 kez teşekkür edildi
Standart Cevap: Hitler'le ilgili müthiş iddia

bende chakR@ ya katılıyorum sonuçta bahsettiğimiz toplum yahudiler olunca bende insanlık namına birşey kalmıyor.. kendilerini seçilmiş olarak nitelendirip diğer ırkları sadece onlara hizmet için varolmuş olarak gören ve allah katında bile lanetlenmiş bir toplumun benim gözümde bir değeri yoktur.. şunuda söyleyeyim elbette insan hayata ne olarak geleceğini kendisi seçemez ama değiştirmek kendi elindedir sonuçta hiç kimse doğduğu gibi ölmüyor iyi yada kötü birşeyler elde ederek gidiyor ahirete.. sonuç olarak yahudi olarak doğup müslüman olmak mümkün yahudi kalıp insanlığı kırıp geçirmek insanlığı katletmekte mümkün.....
Alıntı ile Cevapla
  #7 (permalink)  
Alt 31.05.10, 04:35
ZipMaker - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
İlk KeLBaYKuŞ!
 
Kaydolma: 28.08.06
Erkek
Mesajlar: 12.101
Teşekkürler: 516
Üyeye 12.628 kez teşekkür edildi
Standart Cevap: Hitler'le ilgili müthiş iddia

dogu_36 demiş ki:
- bende chakR@ ya katılıyorum sonuçta bahsettiğimiz toplum yahudiler olunca bende insanlık namına birşey kalmıyor.. kendilerini seçilmiş olarak nitelendirip diğer ırkları sadece onlara hizmet için varolmuş olarak gören ve allah katında bile lanetlenmiş bir toplumun benim gözümde bir değeri yoktur.. şunuda söyleyeyim elbette insan hayata ne olarak geleceğini kendisi seçemez ama değiştirmek kendi elindedir sonuçta hiç kimse doğduğu gibi ölmüyor iyi yada kötü birşeyler elde ederek gidiyor ahirete.. sonuç olarak yahudi olarak doğup müslüman olmak mümkün yahudi kalıp insanlığı kırıp geçirmek insanlığı katletmekte mümkün.....
Sizdeki bu genelleme aşkı nerden onu anlamıyorum. Her Yahudi insanları katledecek değil. Devletin politikası başka olabilir, milletin düşüncesi daha başka olabilir. Bu tür genelleyen yaklaşımları pek doğru bulmuyorum. İsrail devletini bende sevmiyorum, hatta nefret ederim. Bugünkü roketatarlı terör saldırısının arkasında da İsrail'in olduğuna adım gibi eminim.

Müslüman olmak konusuna da gelince... Din ailede şekilleniyor. Sizin aileniz Hristiyan olsa her ne kadar tüm dinleri araştırsanız da eminim ki siz de din değiştirmeyi düşünmezdiniz. Eğer öyle olmasa tüm dünya en gerçek ve en son din olan İslam'ı seçerdi. Ama ne yazık ki dünyada işler böyle yürümüyor, ailelerimiz bizi kendileri nasılsa öyle yetiştiriyor ve her nasılsa biz de çocuklarımızı böyle yetiştiriyoruz.
Alıntı ile Cevapla
  #8 (permalink)  
Alt 31.05.10, 13:28
Karakutu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Ergen Baykuş
 
Kaydolma: 11.05.10
Erkek - 33
Mesajlar: 420
Teşekkürler: 101
Üyeye 133 kez teşekkür edildi
Standart Cevap: Hitler'le ilgili müthiş iddia

bütün yahudi ibadetleri, sembolleri, yahudi ırkının üstünlüğü ve yahudi geleneklerinin korunması mantığına bağlıdır. yahudiler çocuklarını da bu şekilde yetiştiriyorlar. her yahudi birey, doğduğu andan itibaren diğer ırklara karşı üstün olduğu, diğer insanların onlara hizmet için yaratıldığı düşüncesiyle büyüyor. aynı şeyleri hitler kendi ırkı (ari ırk) için düşünüyordu. hitlerin yahudi çocukları da(her ne kadar yahudi olmak çocukların kendi seçimi olmasa da) öldürmesinin sebebi budur bence. yani her biri birbirinden beter. yahudileri öldürdü diye hitlere teşekkür edeceğime öldürmediği her yahudi için hitlere küfür etmeyi(ensest çocuk: öldürmediğim her yahudi için bana küfür edeceksiniz) tercih ederim.

şimdi sözü dünya basınına bırakıyorum:

DER SPIEGEL: Gazze yardım konvoyuna İsrail'den kanlı saldırı: Gazze'ye yardım götüren gemi konvoyuna İsrail komandaları sabaha karşı saldırdı. Televizyonların verdiği haberlere göre askeri operasyonda 16 kişi öldü. Türkiye İsrail'in operasyonunu kınarken, İsrailli bir bakan, "ölenler için üzgünüz" açıklaması yaptı.

BBC: İsrail, Gazze'ye yardım götüren gemi konvoyuna operasyon düzenledi. Saldırıda en az 2 kişi öldü. İsrail güçleri, 600 kişiyle birlikte yola çıkan gemileri sabaha doğru bastı.

CNN International: İsrail ordusu, Gazze'ye yardım malzemesi taşıyan Türk gemisine operasyon düzenledi. Sabaha karşı saat 04.30'da askeri helikopterlerle gelen İsrail komandoları, yardım malzemesi taşıyan Türk gemisine indi. CNN'de yer alan habere göre, gemide bulunan bir kişi Twitter'e şunları yazdı: Askeri helikopterlerden atlayan İsrail komandoları Türk gemisine indikten hemen sonra silahsız sivillere ateş etmeye başladı" dedi.

EL CEZİRE: Gazze'ye uygulanan ablukayı kırmak amacıyla bölgeye yardım malzemesi götüren gemilere İsrail güçleri saldırdı. İsrail ordu radyosu, Pazartesi sabah erken saatlerde yapılan operasyonda 16 kişinin öldüğünü ve onlarca kişinin yaralandığını açıkladı. Yardım taşıyan gemilere Gazze'ye 65 kilometre mesafede uluslararası sularda müdahale edildi.

DIE WELT: İsrail komandoları yardım konvoyuna askeri müdahalede bulundu. İsrail ordusu, Filistine yardım malzemesi götüren ve içinde yüzlerce kişinin bulunduğu bir gemiye askeri operasyon düzenledi. Olay sonrası ölü ve yaralılar var.

THE NEW YORK TIMES: Haber ajansları İsrail ordusunun Gazze’ye binlerce ton yardım taşıyan bir konvoya saldırması sonucu en az 14 kişini öldüğünü ve 30 kişinin de yaralandığını duyurdu.

Yardım konvoyundaki aktivistlere göre, Pazar gece yarasından kısa bir zaman sonra İsrail savaş gemileri uluslararası sularda seyreden yardım gemilerinin yolunu kesti. Bir İsrail televizyonu 10 kişini öldüğünü belirtirken, İsrail ordu radyosu ise 3 İsrail komandosunun hafif yaralandığını açıkladı. Challenger-1 gemisinde bulunan Özgür Gazze Hareketi temsilcisi Huwaida Arraf, telefonla yapılan bağlantıda İsrail askerlerine tamamen silahsız siviller olduklarını söylediklerini ve şiddet kullanmamalarını istediklerini belirtti.

THE WASHINGTON POST: İsrail ordusu, Gazze Şeridi'ne yardım ulaştırmak isteyen konvoya komandoların saldırı düzenlemesi sonucu Filistin'e yardım götüren gemideki en az 10 aktivistin öldürüldüğünü duyurdu. İsrail ordusu açıklamasında, askerlerin konvoydaki 6 geminin güvertesinde bıçak ve sopalı saldırıya uğradığını belirtti.



Açıklamada, bir aktivistin askerlere ait bir silahı ele geçirdiği ve silahın ateş aldığı belirtildi. Ancak silahın aktivist tarafından mı yoksa yanlışlıkla mı ateşlendiği konusunda bir açıklama yapılmadı.

SKY TV: İngiliz televizyon kanalı, görgü tanıklarına dayanarak gemidekilerin, İsrailli askerlere bıçak, sopa ve baltalarla saldırdığını, Türk Dışişleri Bakanlığı'nın saldırıları en ağır şekilde protesto ettiğini aktardı.

Sky ayrıca, saldırının Washington'da ABD Başkanı Barack Obama ile İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu arasında yapılacak görüşme öncesinde gerçekleştiğine dikkati çekti.

TELEGRAPH: İsrail komandolarının abluka altındaki Filistin yerleşimi Gazze'ye yardım götüre bir filoya saldırması sonucu yaklaşık 16 kişi hayatını kaybetti. Gemilerin güvertelerine helikopterlerden sarkıttıkları iplerle çıkarma yapan İsrail askerleri ile aktivistler arasında kavga çıktı.



Yardım konvoyu sözcülerinden Greta Berlin, kendisine 10 kişinin öldüğü, onlarca insanın da yaralandığının söylendiğini belirtti. Berlin İsrail askerleri "silahsız sivillere" saldırmakla suçladı. Bir İsrail radyo istasyonu ise devam eden operasyonda 14 ile 16 arasında ölü olduğunu söyledi ve saldırının kendilerini amaçlarından alıkoyamayacağını belirtti.

ABC: Bir İsrail ordu sözcüsü, "gemilere binen askerlerin silah kullanımını da içeren şiddetle karşılaştığı ve bunun İsrail askerlerini güç kullanmaya zorladığını" belirtti.

MSNBC: İsrail televizyonu ve "eylemci grubunun bir avukatına" dayanılarak verilen bilgilere göre, İsrail donanma komandoları kuşatma altındaki Gazze'ye yardım ve Filistin yanlısı eylemcileri taşıyan 6 gemiden en az birine saldırdı.
Alıntı ile Cevapla
  #9 (permalink)  
Alt 31.05.10, 16:25
ChakR@ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kovuldu!
 
Kaydolma: 30.05.10
Erkek
Mesajlar: 21
Teşekkürler: 4
Üyeye 0 kez teşekkür edildi
Standart Cevap: Hitler'le ilgili müthiş iddia

ZipMaker demiş ki:
- Size doğarken Türk, Yahudi, Alman mı olmak istersin diye soruyorlar mı? İnsanları ırkı yüzünden suçlamak, öldürmek çok yanlıştır. Buna destek vermeniz de sizin bir o kadar cahil ve faşist olduğunuzu göstermektedir. Milyonlarca Yahudi hunharca katledilmiş ve Almanya bu yüzden milyonlarca avro tazminata mahkum olmuştur. Dünyanın Filistin halkının öldürülmesine seyirci kalması ırkçılığı desteklemeyi gerektirmez. Aynı zamanda o topraklarda Yahudilerin de öldürüldüğünü unutmayın. Olaya sadece Müslümanlık açısından bakarsanız hata yaparsınız. İnsanlara ırkıyla, diniyle, diliyle yaklaşmak yerine onları insan oldukları için sevmeyi deneyin.

Ayrıca ben kimseyi düşüncesinden dolayı siteden uzaklaştırmam. Ancak düşünce tarzınız hiç hoş değil. O savunduğunuz katil Hitler sizin ailenizi katletmiş olsaydı burda bas bas bağırıyor olurdunuz.
su konusmana bakarak tam bır vatan haını yahudı sempatızanı turk dusmanı oldugunu daha ıyı anlıyorum cehalet sızın ıcınıze ıslemız ....

ınsanı yardım tasıyan gemılerdekı masumları katledende sızın gıbı çürümüş beyınlı faşistler

gun gelecek arkasına saklandıkları taşlar yahudı benı arkamda saklanıyor dıye haykıracak ....

kendı peygamberını olduren lanetli kavımı desteklemeye devam et senınde yarın onların yanı rahat

allah sızı ıslah etsın
Alıntı ile Cevapla
  #10 (permalink)  
Alt 31.05.10, 20:39
ZipMaker - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
İlk KeLBaYKuŞ!
 
Kaydolma: 28.08.06
Erkek
Mesajlar: 12.101
Teşekkürler: 516
Üyeye 12.628 kez teşekkür edildi
Standart Cevap: Hitler'le ilgili müthiş iddia

ChakR@ demiş ki:
- su konusmana bakarak tam bır vatan haını yahudı sempatızanı turk dusmanı oldugunu daha ıyı anlıyorum cehalet sızın ıcınıze ıslemız ....

ınsanı yardım tasıyan gemılerdekı masumları katledende sızın gıbı çürümüş beyınlı faşistler

gun gelecek arkasına saklandıkları taşlar yahudı benı arkamda saklanıyor dıye haykıracak ....

kendı peygamberını olduren lanetli kavımı desteklemeye devam et senınde yarın onların yanı rahat

allah sızı ıslah etsın
Faşist ne demek onu öğren bir, insanlarla nasıl konuşulacağını sana ailen öğretmediyse ben seve seve öğretebilirim bu da iki.

Gece yaşanan olayı ben dakika dakika takip ettim zaten konuları çarpıtarak saçma sapan uslüplarla benim canımı sıkma. Mail kutum şu terbiye sınırını zorlayan mesajının silinmesini isteyen üyelerin e-postalarıyla doldu.

Neyse yaşına veriyorum bu cahilliğini Allah seni ıslah etsin.
Alıntı ile Cevapla
Cevapla






© 2013 KeLBaYKuŞ Forum | AtEsH
Telif Hakları vBulletin v3.8.4 - ©2000-2024 - Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.2.0'e Aittir.
Açılış Tarihi: 29.08.2006