Tekil Mesaj gösterimi
  #7 (permalink)  
Alt 31.05.10, 04:35
ZipMaker - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
ZipMaker
İlk KeLBaYKuŞ!
 
Kaydolma: 28.08.06
Erkek
Mesajlar: 12.101
Teşekkürler: 516
Üyeye 12.628 kez teşekkür edildi
Standart Cevap: Hitler'le ilgili müthiş iddia

dogu_36 demiş ki:
- bende chakR@ ya katılıyorum sonuçta bahsettiğimiz toplum yahudiler olunca bende insanlık namına birşey kalmıyor.. kendilerini seçilmiş olarak nitelendirip diğer ırkları sadece onlara hizmet için varolmuş olarak gören ve allah katında bile lanetlenmiş bir toplumun benim gözümde bir değeri yoktur.. şunuda söyleyeyim elbette insan hayata ne olarak geleceğini kendisi seçemez ama değiştirmek kendi elindedir sonuçta hiç kimse doğduğu gibi ölmüyor iyi yada kötü birşeyler elde ederek gidiyor ahirete.. sonuç olarak yahudi olarak doğup müslüman olmak mümkün yahudi kalıp insanlığı kırıp geçirmek insanlığı katletmekte mümkün.....
Sizdeki bu genelleme aşkı nerden onu anlamıyorum. Her Yahudi insanları katledecek değil. Devletin politikası başka olabilir, milletin düşüncesi daha başka olabilir. Bu tür genelleyen yaklaşımları pek doğru bulmuyorum. İsrail devletini bende sevmiyorum, hatta nefret ederim. Bugünkü roketatarlı terör saldırısının arkasında da İsrail'in olduğuna adım gibi eminim.

Müslüman olmak konusuna da gelince... Din ailede şekilleniyor. Sizin aileniz Hristiyan olsa her ne kadar tüm dinleri araştırsanız da eminim ki siz de din değiştirmeyi düşünmezdiniz. Eğer öyle olmasa tüm dünya en gerçek ve en son din olan İslam'ı seçerdi. Ama ne yazık ki dünyada işler böyle yürümüyor, ailelerimiz bizi kendileri nasılsa öyle yetiştiriyor ve her nasılsa biz de çocuklarımızı böyle yetiştiriyoruz.
Alıntı ile Cevapla