Tekil Mesaj gösterimi
  #5 (permalink)  
Alt 31.05.10, 03:53
ZipMaker - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
ZipMaker
İlk KeLBaYKuŞ!
 
Kaydolma: 28.08.06
Erkek
Mesajlar: 12.101
Teşekkürler: 516
Üyeye 12.628 kez teşekkür edildi
Standart Cevap: Hitler'le ilgili müthiş iddia

ChakR@ demiş ki:
- olaya bak hıtler faşift soykırımcı canı dıktator dıyen zıhnıyet ne hıkmetse onlarca senedır fılıstınde musluman kanını oluk oluk akıtan israilin hıç lafını etmıyor .....kendı adıma benım dusuncem ben bu adama sadece yahudılerın tamamını yok edemedıgı ıcın kızıyorum dusucemden dolayı banlanacaksamda hıc sorun degıl
Size doğarken Türk, Yahudi, Alman mı olmak istersin diye soruyorlar mı? İnsanları ırkı yüzünden suçlamak, öldürmek çok yanlıştır. Buna destek vermeniz de sizin bir o kadar cahil ve faşist olduğunuzu göstermektedir. Milyonlarca Yahudi hunharca katledilmiş ve Almanya bu yüzden milyonlarca avro tazminata mahkum olmuştur. Dünyanın Filistin halkının öldürülmesine seyirci kalması ırkçılığı desteklemeyi gerektirmez. Aynı zamanda o topraklarda Yahudilerin de öldürüldüğünü unutmayın. Olaya sadece Müslümanlık açısından bakarsanız hata yaparsınız. İnsanlara ırkıyla, diniyle, diliyle yaklaşmak yerine onları insan oldukları için sevmeyi deneyin.

Ayrıca ben kimseyi düşüncesinden dolayı siteden uzaklaştırmam. Ancak düşünce tarzınız hiç hoş değil. O savunduğunuz katil Hitler sizin ailenizi katletmiş olsaydı burda bas bas bağırıyor olurdunuz.
Alıntı ile Cevapla