KeLBaYKuŞ Forum

Geri git   KeLBaYKuŞ Forum > Aşk > Aşk Sohbetleri


Aşk Sohbetleri - Aşık mısınız? Bu konular tam size göre


Cevapla
 
Seçenekler
  #1 (permalink)  
Alt 15.03.07, 11:41
ZipMaker - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
İlk KeLBaYKuŞ!
 
Kaydolma: 28.08.06
Erkek
Mesajlar: 12.101
Teşekkürler: 516
Üyeye 12.628 kez teşekkür edildi
Standart Arkadaşbul.com dan tavsiyeler

Çevrenizdekiler sizi fark etsinler


Karşı cinsten birini nasıl etkileyeceksiniz? İster yeni bir ortama girin, ister yıllardır içinde bulunduğunuz bir ortamda artık daha fazla fark edilmek isteyin, aşağıdakileri okuduğunuzda neler yapmanız gerektiğine dair bir şeyler fark edeceksiniz.




Bakımlı olun, kendinize güvenin ve bunu hissettirin

Kendine güvenen, başkalarına ihtiyacı olmadığını hissettiren insanlar her zaman daha çekici bulunmuştur. Kendine güvenin en önemli unsuru diğer insanların size bakışlarıdır. Bu bakışları olumlu kılmak için giyim önemli. Moda takibini mutlaka yapmalısınız. Bu sayede hem göze hoş görünecek, hem de kendinize baktığınızı göstermiş olacaksınız.

Bayanlar için ise takı ve mücevherat kullanımı, güzel bir makyaj, cilt bakımı önemli. Uyumlu takıların seçimi, kıyafete ve mekana uygun makyaj, dikkat çekici bir parfüm, sizi hemcinsleriniz arasında sivriltebilir.

Saç bakımı, hem erkekler hem de bayanlar için çok önemli. Vücudumuzun herhangi bir aksesuarla gizlmememize çok da elvermediği bu kısmı, mutlaka temiz, bakımlı ve şekillendirilmiş olmalı.

Dış görüntünüzde belli bir bakım düzeyini yakalayarak, insanların size imrenerek bakmasını sağlayabilir ve kendinize güveninizi arttırabilirsiniz.

Kişiliğiniz hareketlerinize yansısın

Hareketlerinizde doğal olun. Şirin gözükmek için yapmacık, size yakışmayan hareketler yapmaya çalışarak hem samimiyetsiz biri olarak görülürsünüz, hem de çevrenizdekilere yanlış elektrik verirsiniz. Yapmacık tavırlarınızdan etkilenip size yakınlaşanlar, sizi yakından tanıyınca sizden uzaklaşabileceği gibi, "asıl" sizden hoşlanacak olanlar da size hiç yakınlaşmamış olurlar.

Gülümseyin

Günümüzün stresli iş ortamında ve dünyasında insanlar televizyonlarda, gazetelerde, yürüdükleri sokaklarda zaten yeterince can sıkıcı şeyle karşılaşıyorlar. Gülümseyin. İnsanlar pozitif enerji yayan insanlara ihtiyaç duyarlar. Sürekli oflayıp puflayan, yüzü bir türlü gülmeyen biri ile arkadaşlık yapmak ister misiniz? Peki siz öyle biri olursanız, başka biri niye istesin? Gülümseyin, gülümsetin.

Diyaloglara açık olun

Etrafınızda sizin de arkadaşlık etmek isteyebileceğiniz insanlar size yakınlaşmak isteyebilirler. Bu insanlar sizinle herhangi bir bahane ile diyalog kurmaya çalıştığında onların heveslerini kırmayacak ve konuşmayı ilerletecek şekilde bir tavır takının.
Alıntı ile Cevapla
Sponsor
  #2 (permalink)  
Alt 15.03.07, 11:41
ZipMaker - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
İlk KeLBaYKuŞ!
 
Kaydolma: 28.08.06
Erkek
Mesajlar: 12.101
Teşekkürler: 516
Üyeye 12.628 kez teşekkür edildi
Standart

Dış görünüş önemlidir


Yakın dostlarınız ve akrabalarınız dış görünüşün değil içinizin önemli olduğunu söyleye dursunlar, hoşunuza gitsin ya da gitmesin, flört söz konusu olduğunda dış görünüşünüz ve çizdiğiniz imaj en önemli unsurların başında gelir. Giydiğiniz giysilerden, yediğiniz yemeğe, hatta bu yemeği nasıl yediğinize, hangi içkiyi nasıl içtiğinize kadar her şey, flört ettiğiniz ya da etmeyi istediğiniz insanın size karşı tutumunu etkiler.




Dikkat etmeniz gereken, dış görünüşünüze özen gösterirken, ipin ucunu kaçırıp kendinize güveninizi boş yere sarsmamanızdır. Her zaman bir şeyler daha iyi olabilir. Dişleriniz biraz daha düzgün olabilir, göbeğiniz biraz daha ufak olabilir, yanaklarınız bu kadar tombul olmayabilir... Olabilir de olabilir. Kendinize çeki düzen verirken fazla hırpalanmayın.

Unutmayın ki bir ilişkiyi iyi arkadaşlıktan çıkarıp flört haline getirecek olan şey fiziksel çekimdir. Fiziksel olarak bizi çeken insanlarda bizi etkileyen kişilik özellikleri de bulursak flört ederiz.

Dış görünüşünüze özen gösterirken, asla bunu başkaları için yaptığınızı düşünmeyin. Evinize misafir gelirken evinizi nasıl topluyorsanız, ama bunu kendi iç huzurunuz için yapıyorsanız, dış görünüşüze de aynı nedenle özen göstermelisiniz.
Alıntı ile Cevapla
  #3 (permalink)  
Alt 15.03.07, 11:42
ZipMaker - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
İlk KeLBaYKuŞ!
 
Kaydolma: 28.08.06
Erkek
Mesajlar: 12.101
Teşekkürler: 516
Üyeye 12.628 kez teşekkür edildi
Standart

İnternetten arkadaş bulma


Bilgisayar çağı geldi ya, artık internet üzerinde de ilişkiler cereyan ediyor. Hele hele notebook (laptop) bilgisayarların da yaygınlaşmasıyla, işten, evden, tatil yaptığınız yerden de internete bağlanarak, hem de arkadaş adaylarınız hakkında daha da rahat bilgi edinerek bir ilişki kurabiliyorsunuz.




İnternet üzerinden arkadaş edinme konusunda dikkat etmeniz gereken belki de en önemli nokta dürüst davranmanız. Kişilerin birbirini görmüyor olması nedeni ile internet - bilgisayar ortamı suistimale müsait. Bu nedenle karşınızdaki kişinin sizinle yakınlaşması başka bir ortamdakine oranla çok daha zor oluyor. Özellikle arkadaş bulma sitelerine kendinizle ilgili girdiğiniz bilgiler doğru olmalı. Özel hayatınızla ilgili bazı şeyleri saklamak isteyebilirsiniz ama verdiğiniz bilgilerin tümü doğru olmalı. Arkadaşlık sitesi bilgilerinize ekleyeceğiniz resimler de sizin güvenilirliğinizi arttıracak ve gerçek olduğunuza karşınızdaki insanı ikna edecektir. Bu resimlerden biri, internete girdiğiniz bilgisayarla (notebook - laptop kullanıyorsanız daha karizmatik olur tabi) beraber çekilirse, karşınızdaki size daha da kolay inanacaktır.

Diyelim ki arkadaşlık siteleri üzerinden arkadaşlar edindiniz ve onlarla buluşmaya karar verdiniz, ne yapmalısınız? Daha önceden bilmediğiniz, internetten tanıştığınız biriyle buluşurken şunlara dikkat edin:

Buluşmadan önce, hatta birkaç kere buluşmadan gerçek adresinizi kesinlikle vermeyin ve sizi evinize bırakmasını da istemeyin.


İlk buluşmada tenha bir yeri değil, kalabalık, şehir merkezinde ve güvenlik kuvvetlerinin devriye gezdiği bir yeri tercih edin.


En az bir tanıdığınız, o gün biriyle buluşacağınızı ve nerede buluşacağınızı, kaçta dönmeyi planladığınızı bilsin.


Yanınızda değerli takılar ya da pahalı araçlar bulundurmayın (pahalı bir cep telefonu, notebook gibi).


Herhangi bir şekilde kendinizi huzursuz hissederseniz, ayıp olur gibi düşüncelere girmeden buluşma yerini terk edin.


İlk buluşmayı geceden ziyade gündüz ve toplu taşıma imkanlarının da yoğun olduğu bir noktada gerçekleştirin.
Alıntı ile Cevapla
  #4 (permalink)  
Alt 15.03.07, 11:42
ZipMaker - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
İlk KeLBaYKuŞ!
 
Kaydolma: 28.08.06
Erkek
Mesajlar: 12.101
Teşekkürler: 516
Üyeye 12.628 kez teşekkür edildi
Standart

Araba ile buluşma


Eğer istediğiniz zaman kullanabileceğiniz bir arabanız varsa, siz etrafınızdaki pek çok insandan daha şanslı birisiniz. Araba sahibi olmanızın, hem yeni arkadaşlar edinmenizde, hem de duygusal ilişkinizde size ne gibi etkileri olabileceğini hiç düşündünüz mü? İsterseniz araba sahibi olmanın avantajlarını sıralayalım:




Sabah erken saatte ya da gece geç vakitte bir yere gitmeniz sorun olmaz.


Kız arkadaşınızla dışarı çıktığınızda, araba size gece onu kapısının önüne kadar güvenli bir şekilde götürme şansını verir. Güvenliğin her geçen gün daha da önem kazandığı bir ortamda, ilişkinin derinleşebilmesi için bu çok olumlu bir etkendir.


Giyiminize ve bakımınıza önem verdiğiniz özel gecelerinizde, gideceğiniz yere kadar otomobil ile giderek, giysilerinizin kırışmasını, saçınızın bozulmasını engelleyebilirsiniz.


Özel ve güzel mekanlar genellikle toplu ulaşım araçlarının yolları üzerinde değildirler. Kendinize ait bir araba, flörtünüzle daha özel anları paylaşmanıza olanak verecek özel kafelere, restoranlara, tatil beldelerine ulaşmanızı sağlar.


Flörtünüz ve sizin programlarınızın aynı anda sıkışık olduğu zamanlarda, bir araba size görüşme imkanını yaratır. Günümüzde pek çok insan, fazla mesai ve toplu taşım aracı sıkıntısından ötürü, flörtleriyle yeterince zaman geçirememektedir.


Bir araba sahibi olmasanız bile, flörtünüzle geçireceğiniz özel günlerinizde ya da tatillerde araba kiralamayı da düşünebilirsiniz. Bunun için oto kiralama sitesi kiralikaraba.com'u ziyaret edebilirsiniz.
Alıntı ile Cevapla
  #5 (permalink)  
Alt 15.03.07, 11:42
ZipMaker - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
İlk KeLBaYKuŞ!
 
Kaydolma: 28.08.06
Erkek
Mesajlar: 12.101
Teşekkürler: 516
Üyeye 12.628 kez teşekkür edildi
Standart

İlk buluşmada nasıl davranmalı?


Okulda dersinize ilk kez giren bir İngilizce öğretmeni, üniversite yurdunda odanıza yeni taşınan bir kız arkadaş için bile ilk izlenimizin ne kadar kalıcı olduğunu bir düşünün. Buluşup tanışacağınız biri için, ilk izlenimin çok çok daha önemli olduğunu takdir edersiniz. O tanışacağınız insanla kimbilir ne güzel şeyler yaşama ihtimaliniz var, neden kötü bir ilk izlenim bırakıp bütün bu güzellikleri itesiniz ki?




Peki nelere dikkat etmelisiniz? Çok basit bir kaç kuralı hatırlayın, gerisini getirmeniz zor olmayacaktır:

Güler yüzlü bir merhabanın ardından küçük bir hediye - bir papatya mesela - ile onu da gülümsetin.

Karşınızdaki çekingen davranabilir, daha önceden neler konuşabileceğinizi düşünün. Uzun süreli sessizlikler, ortamdaki gerginliği arttırır. Yüzündeki tebessümün sönmemesi için çabalayın.

Tamam, konuşmayı sıcak tutun dedik ama sakın onu BAYMAYIN. Bir konuşma bombardımanı ile onu sıkmayın.

Aman dikkatli olun, günün heyecanıyla bir şeyler anlatmaya çalışırken kahvede ya da stadyumda konuşur gibi kötü sözler ağzınızdan çıkmasın!

Ve tabi ki susmasını bilin. Sizin anlatacak o kadar şeyiniz var da onun yok mu? O anlatmak istediklerini anlatırken ilginizi ona verin, aktif bir şekilde dinleyin ki onu daha iyi tanıyabilesiniz.

İlk buluşmanız nasıl seyrederse seyretsin ya da buluşma beklediğiniz gibi geçmemişse bile, güler yüzden vazgeçmeyin. Unutmayın, ilk buluşmanın heyecanıyla durumu iyi analiz edemiyor olabilirsiniz. Karşınızdaki insanı sakın içinde "Acaba ona kötü bir gün mü yaşattım?" düşüncesiyle göndermeyin. Unutmayın, o da sizin kadar heyecanlı ve gergin.
Alıntı ile Cevapla
  #6 (permalink)  
Alt 15.03.07, 11:43
ZipMaker - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
İlk KeLBaYKuŞ!
 
Kaydolma: 28.08.06
Erkek
Mesajlar: 12.101
Teşekkürler: 516
Üyeye 12.628 kez teşekkür edildi
Standart

İlk buluşma nerede olmalı?


Biriyle dışarı özellikle ilk çıkışınızda yerin önemi çok büyüktür. İki taraf da biribirini iyi tanımamamktadır, iki tarafta da belirli bir gerginlik vardır. Bu stresli ortamın, bir de uygun olmayan bir buluşma mekanı ile pekişmesi hoş olmaz. Bu nedenle, buluşmadan önce, buluşduktan sonra nereye gidileceğine dair bir plan yapmış olmak şarttır.




Nerelere gitmek uygun olmaz?

İlk randevuda çok pahalı, ikinizin de "kasılacağı" bir ortam tercih etmeniz uygun olmaz. İlk buluşma, çevreden kaynaklanacak baskının mümkün olduğunca az olduğu bir yer olmalıdır.

Peki nerelere gidilebilir?

Kafeler

Özellikle İzmir ve İstanbul gibi deniz şehirlerinde tercihlerinizin başında deniz kenarında, orta halli bir kafe gelebilir. İkinizin de daha önceden tanıdığı tarzda bir yer ve burada yenilecek içilecek şeylerin de bildik olması, ortamı daha rahat kılacaktır. İçilecek bir semaver çay, aromalı kahve ya da akşamüstü ise belki birer bardak soğuk bira, güzel bir sohbete ortam sağlayacaktır.

Simitçiler

Klasik Türk öğünü simit, peynir belki zeytin ve çay. Yine riskten uzak, rahat bir ortamda tanışma olanağı sağlayabilir.

Sergi ya da fuar

Buluşacağınız dönemde bulunduğunuz şehirde bir sanat sergisi ya da değişik bir fuar oluyorsa, arkadaşınızla orada da buluşabilirsiniz. Özellikle sanat içerikli bir ortamda, birbirinizde bulunan ince hisleri açığa çıkarma şansınız olur. Ayrıca etrafta ilgilenilecek şeylerin olması, sessiz kalma riskini ortadan kaldırır, kırılacak ufak potlar rahatça telafi edilebilir.

Hayvanat bahçesi

Yine etrafta bol bol ilgi çeken unsurun olacağı bir buluşma yeri. Özellikle yavru hayvanların şirin hareketleri, iki tarafı da pozitif yükleyerek stres düzeyi az, kahkahası ve tebessümü bol bir buluşmaya zemin hazırlayacaktır.
Alıntı ile Cevapla
  #7 (permalink)  
Alt 15.03.07, 11:43
ZipMaker - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
İlk KeLBaYKuŞ!
 
Kaydolma: 28.08.06
Erkek
Mesajlar: 12.101
Teşekkürler: 516
Üyeye 12.628 kez teşekkür edildi
Standart

Buluşunca ne yemeli?


Güzel, sonunda uzun süredir ilgi duyduğunuz kişiye yemeğe çıkmayı teklif ettiniz ve o da kabul etti. Peki şimdi ne olacak? Nerede yemek yiyeceğinize, daha da önemlisi ne yiyeceğinize karar verdiniz mi? Ya da bu konu üzerine düşündünüz mü? Eğer düşünmediyseniz, bir an önce düşünmeye başlayın.




Neyse, ya da biz size yardım edelim.

FRANSIZ MUTFAĞI

Fransız mutfağı göze hitap eden yapısıyla dünyanın en iyi mutfakları arasında yer alır. Modern anlayışta ise, doğal bitki ve aromalarla hazırlanan yemekler öne çıkmıştır.

Klasik bir Fransız kahvaltısının vazgeçilmezleri kahve ve sıcak kakao ile tosttur.

Akşam yemekleri ise alkollü bir içki ile başlar, çorba veya küçük bir salata ile devam eder. Ana yemek balık ya da etin özel bir sosla hazırlanmasıyla yapılır. Şarap Fransızlar için vazgeçilmezdir, onlar için "Şarapsız yemek güneşsiz bir güne benzer".

ÇİN MUTFAĞI

Çinlilerin yemekleri pişirme ve servis etme yöntemleri değişiktir. Kızartma ve buharda pişirme yapılarak, yemeklerin çabuk hazırlanması sağlanır. Bu hem gıdaların besin değerlerinin ölmesini engeller, hem de sebzelerin gevrek kalmasını sağlar.

Yemeklerde soya yağı ve sebze ön planda olduğu için sağlıklı bir mutfak olan Çin mutfağında, lezzer çeşitli baharat ve aromalarla sağlanır.

Çin mutfağı, ekmek yerine buharda pişmiş pirinç içerir, içecek olarak genellikle çay tercih edilir.

MEKSİKA MUTFAĞI

Meksika mutfağı, yemeklerinde ana malzeme olarak fasulye, pirinç, balkabağı, biber ve domatesi kullanır. Biber ülkede bol ve çeşitli olarak üretilir, çoğu yemekte birkaç biber çeşidi birlikte kullanılır.

Kurufasulye haşlanmış ve kızartılmış olarak çeşitli yemeklerde kullanılır. Pide benzeri bir ekmek, içi çeşitli malzemelerle doldurularak servis edilir.

İTALYAN MUTFAĞI

İtalyan mutfağı, İtalya gibi canlıdır. Mutfağın hakim öğesi onların "pasta" dedikleri makarnalarıdır. İtalya'da evlerde hemen her gün makarna pişer. Özellikle İtalya'nın güneyinde çok değişik şekillerde ve değişik soslarla makarna yapılır.

İtalyan mutfağı değişik peynir türleri (mozerella, permesan, ricotta) ile sosis ve salam türlerine (salami ve mordotella gibi) sahiptir.

İtalyanlar hem sulu hem de koyu çorbalar yaparlar. Bu çorbalar genellikle kızarmış ekmek parçaları ile servis edilirler.
Alıntı ile Cevapla
  #8 (permalink)  
Alt 15.03.07, 11:43
ZipMaker - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
İlk KeLBaYKuŞ!
 
Kaydolma: 28.08.06
Erkek
Mesajlar: 12.101
Teşekkürler: 516
Üyeye 12.628 kez teşekkür edildi
Standart

Flört kuralları


Flört etmenin, her iki tarafın da incinmesine yol açmaması için hatırlamamız gereken bazı noktalar vardır. Flört etme, iki insanın bir araya gelerek ortak noktalarını keşfetmeleri, bir arada hoş vakit geçirip geçiremediklerini görmeleri ve daha ileriye birlikte gidip gitmeyeceklerine karar verdikleri bir süreçtir. O yüzden aklımızda tutmamız fayda olan noktalar şöyledir:




Flört eğlenceli bir şey olmalıdır. Her iki taraf da, flörtün her iki taraf için keyifli olması için elinden geleni yapmalıdır.


Göz teması başarılı bir flörtün en önemli unsurudur. Arkadaşınıza mümkün olan en fazla ilgiyi göstermeli, kalabalık bir odada bile tek başınaymış hissini yaşatmalısınız.


Söz verdiğiniz bir buluşmaya mutlaka gidin, ya da buluşmayı iptal etmek istiyorsanız yeterince önceden arkaşınıza haber verin ki, zamanı ayakta dikilerek boşa harcanmasın.


Buluşmalarınıza zamanında gidin. Bu flörtünüze onu önemsediğinizi ve onun sıkıntı çekmemesi için hassasiyet gösterdiğinizi ona hissettirmenin en güzel yoludur.


Kredi kartınızla şov yapmayın. Flörtü eğlenceli kılacak, ikinizi de mutlu edecek düzeyde harcama yapın, sanki karşınızdakine ne kadar çok paranız olduğunu göstermeye çalışıyormuşsunuz gibi değil.


Eğer ikiniz de kullanmıyorsanız, alkol ve sigara içmeyi abartmayın. Özellikle kapalı yerlerde içeceğiniz sigara başkalarına ve dolayısıyla flörtünüze ne kadar saygılı olduğunuzun güzel bir kanıtıdır.


Özellikle başlangıç buluşmalarında dini ve politik tartışmalara girmeyin. Bu tarz tartışmaların hemen yaşanması önyargıların oluşmasına yol açar ve birbirinizi tanıma fırsatını yitirebilirsiniz.


Flörtünüzle birlikteyken, özellikle garsonlarla fazla tartışmayın. Evet, haklı olabilirsiniz, ama bu sizin sert ve kaba bir mizacınız olduğu şeklinde yorumlanabilir.
Alıntı ile Cevapla
  #9 (permalink)  
Alt 15.03.07, 11:44
ZipMaker - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
İlk KeLBaYKuŞ!
 
Kaydolma: 28.08.06
Erkek
Mesajlar: 12.101
Teşekkürler: 516
Üyeye 12.628 kez teşekkür edildi
Standart

Başarısız buluşma


Diyelim ki uzun zamandır hoşlandığınız çocuk size çıkma teklif etti. Salı akşamı 6'da Kordon'da buluşmak üzere sözleştiniz. O gün güzel bir elbise seçtiniz, saatlerce hangi takıyı takıp nasıl bir makyaj yapacağınızı düşündünüz. Her şey çok güzel olacaktı. Ama o da nesi? Çocuk buluşmaya buruşuk bir tişört ve kot pantolonla gelmesin mi? Aa, sizi romantik bir yemek için restorana değil de deniz kenarında bira içilecek bir yere götürmesin mi?




Felaket. Hayallerin suya düşüşü. Üzüntü.

Peki bu akşamı nasıl sona erdireceksiniz, ya da ayrılırken ne yapacaksınız? Hoşçakal deyip kalkamazsınız, ya da o hesabı öderken sıvışmak uygun olmaz. Peki ne yapacaksınız?

Nasıl olsa o çocukla bir daha dışarı çıkmayacaksınız, o yüzden kendinizi germeyin ve rahat olun. Yeterince birlikte olduktan sonra uygun bir anda, artık kalkmayı isteyin. Ve sizi evinize bıraktığında ya da ayrılırken, ona karşı dürüst olun.

Öncelikle randevunuz ve birlikte geçirdiğiniz akşam için teşekkür edin. Ancak aranızda bir elektrik oluşmadığını söyleyin. Eğer ikinci bir şans isterse ya da olay bulanık kalacaksa bunu engelleyin. Net bir şekilde onunla bir daha dışarı çıkmayacağınızı belirtin. Eğer bunları yaparken kendinizden emin konuşmazsanız karşınızdaki bunu yanlış anlayabilir ve daha sonra sizi tekrar dışarı davet edebilir ve tatsız diyaloglar olabilir. O yüzden dürüst olun ve ne yapmak istediğinizi net bir şekilde ifade edin.

Böylece daha büyük bir kırgınlığın önünü alabilirsiniz.
Alıntı ile Cevapla
  #10 (permalink)  
Alt 15.03.07, 11:44
ZipMaker - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
İlk KeLBaYKuŞ!
 
Kaydolma: 28.08.06
Erkek
Mesajlar: 12.101
Teşekkürler: 516
Üyeye 12.628 kez teşekkür edildi
Standart

Hediye olarak ne almalı?


Biriyle çıkmaya başladığınızda aklınıza geleceklerin başında hediye almak olacaktır. Karşınızdaki insanı düşündüğünüzü, önemsediğinizi ve onu tanımaya çalıştığınızı göstermenin en doğal yolu hediye almaktır. Burda atlamamanız gereken, hediyelerin ana birer etken olmadıklarıdır. Onlar çorbanın tuzu gibidirler, olmazlarsa yemek tatsız olur, ama eğer içlerinde duygu yoksa da bir işe yaramazlar.




Uygun bir hediye almak için flörtünüzü iyi tanımanız gerekir, bunun için de dinlemek gerekir. Arkadaşınız için önemli ufak ayrıntıları yakaladıktan sonra, onlarla ilgili alacağınız en ufak, pahalı olmayan hediyeler bile onun için büyük anlam ifade edecektir.

Erkekler hediye olarak çiçek alabilirler, ama devasa gül buketlerinden ziyade, ufak doğal çiçekleri tercih etmeleri uygun olur. Ayrıca, çiçeklere mal edilen özellikler ile, flörtünüz arasında bir ilişki olursa, çiçek daha da anlamlı olur. Bayanlar ise, erkeğin hobileriyle ilgili bir hediye tercih edebilirler. Bunun yanında, hediyelerinizi mümkün olduğunca kendiniz verin, adresine teslim olacak şekilde göndermeyin.

İlk hediyenizden sonraki iki - üç ay içerisinde, doğumgünü vs. gibi önemli bir olay olmadıkça hediye almayın. Bu süreden sonra alacağınız ve ilişkinizin doğasına uygun bir hediye son derece anlamlı ve değerli olacaktır.

Birinci yıldönümünüze kadar, sık olmayacak şekilde ufak hediyeler alın, ancak birinci yıldönümünüz, artık ilişkinin belli bir olgunluğa da gelmesiyle, hediye açısından önemlidir. İlk yıldönümünüzde, anlamlı ve gerekiyorsa pahalı bir hediye almaktan çekinmeyin.

Unutmayın ki ilk başta alınacak bol miktarda ve pahalı hediyeler, hediyelerin anlamını yitirmesine ve ilişkinin de yıpranmasına yol açacaktır.

Flörtünüz için en anlamlı hediyeler

Ufak ve doğal çiçeklerden küçük bir demet


Kaliteli bir parfüm


Kartlar ve ufak notlar


Sıradışı bir konser ya da sinema filmine iki bilet


Yakın bir yere ufak bir haftasonu tatili


Flörtünüzün ilgisini çekecek ve aldığında çok mutlu olacağı bir kitap
Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Konuya Ait Popüler Kelimeler
arkadaşbulcom arkadasbulcom





© 2013 KeLBaYKuŞ Forum | AtEsH
Telif Hakları vBulletin v3.8.4 - ©2000-2024 - Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.2.0'e Aittir.
Açılış Tarihi: 29.08.2006