Tekil Mesaj gösterimi
  #4 (permalink)  
Alt 15.03.07, 11:42
ZipMaker - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
ZipMaker
İlk KeLBaYKuŞ!
 
Kaydolma: 28.08.06
Erkek
Mesajlar: 12.101
Teşekkürler: 516
Üyeye 12.628 kez teşekkür edildi
Standart

Araba ile buluşma


Eğer istediğiniz zaman kullanabileceğiniz bir arabanız varsa, siz etrafınızdaki pek çok insandan daha şanslı birisiniz. Araba sahibi olmanızın, hem yeni arkadaşlar edinmenizde, hem de duygusal ilişkinizde size ne gibi etkileri olabileceğini hiç düşündünüz mü? İsterseniz araba sahibi olmanın avantajlarını sıralayalım:




Sabah erken saatte ya da gece geç vakitte bir yere gitmeniz sorun olmaz.


Kız arkadaşınızla dışarı çıktığınızda, araba size gece onu kapısının önüne kadar güvenli bir şekilde götürme şansını verir. Güvenliğin her geçen gün daha da önem kazandığı bir ortamda, ilişkinin derinleşebilmesi için bu çok olumlu bir etkendir.


Giyiminize ve bakımınıza önem verdiğiniz özel gecelerinizde, gideceğiniz yere kadar otomobil ile giderek, giysilerinizin kırışmasını, saçınızın bozulmasını engelleyebilirsiniz.


Özel ve güzel mekanlar genellikle toplu ulaşım araçlarının yolları üzerinde değildirler. Kendinize ait bir araba, flörtünüzle daha özel anları paylaşmanıza olanak verecek özel kafelere, restoranlara, tatil beldelerine ulaşmanızı sağlar.


Flörtünüz ve sizin programlarınızın aynı anda sıkışık olduğu zamanlarda, bir araba size görüşme imkanını yaratır. Günümüzde pek çok insan, fazla mesai ve toplu taşım aracı sıkıntısından ötürü, flörtleriyle yeterince zaman geçirememektedir.


Bir araba sahibi olmasanız bile, flörtünüzle geçireceğiniz özel günlerinizde ya da tatillerde araba kiralamayı da düşünebilirsiniz. Bunun için oto kiralama sitesi kiralikaraba.com'u ziyaret edebilirsiniz.
Alıntı ile Cevapla