Tekil Mesaj gösterimi
  #9 (permalink)  
Alt 15.03.07, 11:44
ZipMaker - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
ZipMaker
İlk KeLBaYKuŞ!
 
Kaydolma: 28.08.06
Erkek
Mesajlar: 12.101
Teşekkürler: 516
Üyeye 12.628 kez teşekkür edildi
Standart

Başarısız buluşma


Diyelim ki uzun zamandır hoşlandığınız çocuk size çıkma teklif etti. Salı akşamı 6'da Kordon'da buluşmak üzere sözleştiniz. O gün güzel bir elbise seçtiniz, saatlerce hangi takıyı takıp nasıl bir makyaj yapacağınızı düşündünüz. Her şey çok güzel olacaktı. Ama o da nesi? Çocuk buluşmaya buruşuk bir tişört ve kot pantolonla gelmesin mi? Aa, sizi romantik bir yemek için restorana değil de deniz kenarında bira içilecek bir yere götürmesin mi?




Felaket. Hayallerin suya düşüşü. Üzüntü.

Peki bu akşamı nasıl sona erdireceksiniz, ya da ayrılırken ne yapacaksınız? Hoşçakal deyip kalkamazsınız, ya da o hesabı öderken sıvışmak uygun olmaz. Peki ne yapacaksınız?

Nasıl olsa o çocukla bir daha dışarı çıkmayacaksınız, o yüzden kendinizi germeyin ve rahat olun. Yeterince birlikte olduktan sonra uygun bir anda, artık kalkmayı isteyin. Ve sizi evinize bıraktığında ya da ayrılırken, ona karşı dürüst olun.

Öncelikle randevunuz ve birlikte geçirdiğiniz akşam için teşekkür edin. Ancak aranızda bir elektrik oluşmadığını söyleyin. Eğer ikinci bir şans isterse ya da olay bulanık kalacaksa bunu engelleyin. Net bir şekilde onunla bir daha dışarı çıkmayacağınızı belirtin. Eğer bunları yaparken kendinizden emin konuşmazsanız karşınızdaki bunu yanlış anlayabilir ve daha sonra sizi tekrar dışarı davet edebilir ve tatsız diyaloglar olabilir. O yüzden dürüst olun ve ne yapmak istediğinizi net bir şekilde ifade edin.

Böylece daha büyük bir kırgınlığın önünü alabilirsiniz.
Alıntı ile Cevapla