Tekil Mesaj gösterimi
  #10 (permalink)  
Alt 15.03.07, 11:44
ZipMaker - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
ZipMaker
İlk KeLBaYKuŞ!
 
Kaydolma: 28.08.06
Erkek
Mesajlar: 12.101
Teşekkürler: 516
Üyeye 12.628 kez teşekkür edildi
Standart

Hediye olarak ne almalı?


Biriyle çıkmaya başladığınızda aklınıza geleceklerin başında hediye almak olacaktır. Karşınızdaki insanı düşündüğünüzü, önemsediğinizi ve onu tanımaya çalıştığınızı göstermenin en doğal yolu hediye almaktır. Burda atlamamanız gereken, hediyelerin ana birer etken olmadıklarıdır. Onlar çorbanın tuzu gibidirler, olmazlarsa yemek tatsız olur, ama eğer içlerinde duygu yoksa da bir işe yaramazlar.




Uygun bir hediye almak için flörtünüzü iyi tanımanız gerekir, bunun için de dinlemek gerekir. Arkadaşınız için önemli ufak ayrıntıları yakaladıktan sonra, onlarla ilgili alacağınız en ufak, pahalı olmayan hediyeler bile onun için büyük anlam ifade edecektir.

Erkekler hediye olarak çiçek alabilirler, ama devasa gül buketlerinden ziyade, ufak doğal çiçekleri tercih etmeleri uygun olur. Ayrıca, çiçeklere mal edilen özellikler ile, flörtünüz arasında bir ilişki olursa, çiçek daha da anlamlı olur. Bayanlar ise, erkeğin hobileriyle ilgili bir hediye tercih edebilirler. Bunun yanında, hediyelerinizi mümkün olduğunca kendiniz verin, adresine teslim olacak şekilde göndermeyin.

İlk hediyenizden sonraki iki - üç ay içerisinde, doğumgünü vs. gibi önemli bir olay olmadıkça hediye almayın. Bu süreden sonra alacağınız ve ilişkinizin doğasına uygun bir hediye son derece anlamlı ve değerli olacaktır.

Birinci yıldönümünüze kadar, sık olmayacak şekilde ufak hediyeler alın, ancak birinci yıldönümünüz, artık ilişkinin belli bir olgunluğa da gelmesiyle, hediye açısından önemlidir. İlk yıldönümünüzde, anlamlı ve gerekiyorsa pahalı bir hediye almaktan çekinmeyin.

Unutmayın ki ilk başta alınacak bol miktarda ve pahalı hediyeler, hediyelerin anlamını yitirmesine ve ilişkinin de yıpranmasına yol açacaktır.

Flörtünüz için en anlamlı hediyeler

Ufak ve doğal çiçeklerden küçük bir demet


Kaliteli bir parfüm


Kartlar ve ufak notlar


Sıradışı bir konser ya da sinema filmine iki bilet


Yakın bir yere ufak bir haftasonu tatili


Flörtünüzün ilgisini çekecek ve aldığında çok mutlu olacağı bir kitap
Alıntı ile Cevapla