KeLBaYKuŞ Forum

Geri git   KeLBaYKuŞ Forum > Genel Başlıklar > Tartışma


Tartışma - Bir çok konu hakkında burada tartışabilirsiniz

Sonuçlar: 12 Eylül Referandumu ....
Evet 8 25,00%
Hayır 23 71,88%
Konu Hakkında Bilgim Yok 1 3,13%
Katılımcı sayısı: 32. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor


Cevapla
 
Seçenekler
  #51 (permalink)  
Alt 03.09.10, 21:25
HarektOrdusu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Profesör Baykuş
 
Kaydolma: 14.11.09
Erkek - 14
Mesajlar: 2.127
Teşekkürler: 376
Üyeye 306 kez teşekkür edildi
Standart Cevap: 12 Eylül Referandumu ...

Peki neden darbe anayasasına, 2. bir darbe anayasasıyla karşılık veriliyor, CHP bu pakete karşı çıktığında maddelerin ayrı ayrı oylanmmasını istemişti, fakat akepeliler bunu kabul etmemişti. Şimdi Chp nin burada yapacağı ne var, elbetteki yargıyı, yasamaya kaptırmamak için diğer maddeleride feda etmek durumunda kalacak gelsinler, HSYK'nın içeriğini değiştiren maddeyi ve askere sivil yargı yolunu açana maddeleri kaldırsınlar, evel Allah diğer bütün maddeler girsin anayasaya..
Alıntı ile Cevapla
Sponsor
  #52 (permalink)  
Alt 03.09.10, 23:52
_Devilmarcry_ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Profesör Baykuş
 
Kaydolma: 02.07.09
Erkek
Mesajlar: 2.962
Teşekkürler: 264
Üyeye 1.002 kez teşekkür edildi
Standart Cevap: 12 Eylül Referandumu ...

Bugün ne farkettim biliyormusunuz Barlara gidince barmenler ve garsonların hepsi referanduma HAYIR diyor.Fakat aklı başında bi adama gidince nedense "EVET" diyor.Ben türkiyemin kötülüğünü istemiyorum.Herkes referandumu Tayyip çıkardı diye okumadan etmeden hayır diyeceğim diyor.Kesin artık bu işi ..
Alıntı ile Cevapla
  #53 (permalink)  
Alt 04.09.10, 00:05
ZipMaker - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
İlk KeLBaYKuŞ!
 
Kaydolma: 28.08.06
Erkek
Mesajlar: 12.101
Teşekkürler: 516
Üyeye 12.628 kez teşekkür edildi
Standart Cevap: 12 Eylül Referandumu ...

Nedense Abdullah Öcalan ve kardeşi evet diyor.
ABD ve AB de evet'i onaylıyor.

Ya siz hiç düşündünüz mü? Dış güçler veya terörist ülkenin iyiliğini ister mi? Allah aşkına şunu bir kere kafanızda bir düşünün. O sizin güzel dediğiniz maddelere kimse karşı çıkmıyor. Şu kötülediğiniz Atatürk'ümün partisi CHP de o maddeleri tek tek onaylayalım iye çok uğraştı! Ama o güzel maddeler anayasanın makyajı! Makyajın altındaki gerçek oyunu gören zaten aklı başında bir insandır. Eğer ki tek tek oylama yapmayı bi tarafları yeseydi gider çoğunu onaylardık zaten. Ama yemez, neden çünkü o maddelerle insanları kandıracaklar.

Kimse bu 82 anayasasından memnun değil zaten. Darbe anayasasıyla 28 yıl yönetildik. Hangi CHP'li MHP'li 82 anayasasını şu an istiyor? O anayasanın zorluğunu en çok çeken parti CHP'dir. AKP var mıydı o zaman? Erdal Eren'ler Deniz Gezmiş'leri bile bu işe alet etti lanet herifler, ŞAKA GİBİ!. İnsanlar ceza evinde karanlık zindanlarda yatarken, Baykal zorunlu ikamete tabi tutulurken Tayyip Erdoğan daha futbol oynuyordu!

2011'de seçimden sonra tüm partilerin onaylayacağı bir anayasaya evet denmelidir. 1 ayda anayasa hazırlanıp, meclisteki neredeyse hiçbir partinin desteğini almadan anayasa değişmez, değiştirilmeye zorlanamaz. İktidar anayasasına hayır! Biraz mantıklı düşünün de siz de bu tercihten şaşmayın. Bu anayasa değişikliği siyaseti de geçti artık bu ülkenin geleceği demektir!

ŞU OYUNU GÖRÜN ARTIK!
Alıntı ile Cevapla
  #54 (permalink)  
Alt 04.09.10, 09:59
006Z - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Yavru Baykuş
 
Kaydolma: 26.08.10
Kadın
Mesajlar: 4
Teşekkürler: 0
Üyeye 0 kez teşekkür edildi
Standart Cevap: 12 Eylül Referandumu ...

Abdullah Öcalan ve kardeşi evet deseydi partisi BDP ,CHP yle aynı safta hayır demezdi göz göre göre kandırılıyoruz ,Eger gercekten o gencecik insanların çektiklerini hissetse insanlar samimi o insanlar için bir şey yapmak isteseler o insanların haklarını savunur yine evet der.Şunuda anlıyoruz ki insanlar geçmişi çabuk unutuyor DEniz Baykal ev cezası almış ne olmuş bütün olanları unutup bunca yıl hiç bir şey yok gibi yaşamış goruntuden bu nalaşılıyor Önemli olan başkasının derdinide kendi derdin bilebilmek..
Alıntı ile Cevapla
  #55 (permalink)  
Alt 04.09.10, 17:15
ZipMaker - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
İlk KeLBaYKuŞ!
 
Kaydolma: 28.08.06
Erkek
Mesajlar: 12.101
Teşekkürler: 516
Üyeye 12.628 kez teşekkür edildi
Standart Cevap: 12 Eylül Referandumu ...

Fransız Resmi Televizyon Devlet Kanalı TF1 de yayınlanan Ana Haber Bülteninde Türkiye’deki Referandum ile ilgili Bebek Katili Apo'nun kız kardeşi Fatma ÖCALAN 12 Eylül günü EVET oyu vereceğini söyledi. 1980 den beri Doğuda Bağımsız Kürdistan için binlerce Kürt gencinin şehit olduğunu söyleyen Fatma ÖCALAN “12 Eylül de tabii ki EVET vereceğim. Abdullah ÖCALAN Ağabeyimin Hapisten çıkması için, Özerk Kürdistan için verilen binlerce Şehit Kürt genci için elbette EVET vereceğim” dedi…
AKP ve Tayyip ERDOGANIN da Şimdiye kadar gelen Türk Hükümetleri içinde Kürt Konusuna en sıcak bakan Hükümet olduğunun altını çizen Fatma ÖCALAN “ İnşallah Tayyip Erdoğan´da Turgut ÖZAL gibi Ergenekoncu Türkler tarafından bir suikast ile Öldürülmez” temennisinde bulundu…
Kaynak:
UyarıGörmek için lütfen buradan üye olunuz.

_________________________________

Abdullah Öcalan EVET Diyor
Terör örgütünü İmralı’dan yönetmeyi sürdüren terörist başı Öcalan, referandumda "Evet" diyenlere daha etkin destek için devreye girdi.
Söylemleri daha önce de AKP ile örtüşen terör örgütü PKK'nın başı Öcalan, İmralı'dan yaptığı son açıklamayla "Evet" cephesinde yer aldığını açıkladı. ABD ve AB’nin ardından AKP’ye açık destek veren terör örgütünün İmralı’daki elebaşı Abdullah Öcalan, avukatları aracılığıyla ’evet’ için adeta kampanya başlattı.

Sözde boykot yerine aktif destek!

DTP’nin kapatıldığı dönem ’sine-i millet’ konuşulurken “Doğru Meclis’e!” diyerek BDP’ye grup kurduran ve partiyi de yönettiğini gösteren Öcalan, AKP’nin önünü açmak için alınan sözde boykot kararını da iptal etti ve “Halkımız özgür. Referandum sonrası duruma bakarız” açıklaması yaptı.

‘BM formülü’ için sıkı çalışma var

Sözde eylemsizliğin ardında yatan ’BM eliyle özerklik’projesi için de sesler yükselmeye başladı. Eski DTP’li Ahmet Türk, “Irak ve Afganistan’da iç çatışmalar yüzünden BM devreye girdi. Burada da arabulucu olabilir” derken, PKK elebaşılarından Remzi Kartal da projeye desteğini duyurdu.
Kaynak:
UyarıGörmek için lütfen buradan üye olunuz.

[/b]


Televiziyonlar bu haberi yayınlarken siz anlaşılan yine uyuyormuşsunuz. BDP kanadında kimsenin hayır diyeceği yok, boykot çağrısı yapmaya uğraşıyorlar. Hayır deyin demiyorlar mitinglerde. Geçen sözde açılımla birlikte televizyon kanalları açılırken, bugün özerklik istiyorlar. Sizce yarın ne isteyecekler? Bu Türkiye'nin geldiği noktayı nasıl olur da bir Türk vatandaşı olarak doğru bulabilirsiniz buna anlam veremiyorum. Bu anayasa er geç değişecek, kimse 82 anayasasını istemiyor. Ama suçlulardan oluşan milletvekilleri bu anayasayı yapmamalıdır. Hele nerdeyse sadece AKP'nin destek verdiği bir anayasa ülkenin anayasası olamaz! Demokrasi bu değildir!
Alıntı ile Cevapla
  #56 (permalink)  
Alt 04.09.10, 18:56
Qarizma_miraç - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Efendi Baykuş
 
Kaydolma: 17.07.10
Erkek
Mesajlar: 1.282
Teşekkürler: 17
Üyeye 49 kez teşekkür edildi
Standart Cevap: 12 Eylül Referandumu ...

apo sizler gibi insanları kandırıp aynen bu durumlara sokmak için, kaos yaratmak için evet dicem diyo. ve tabi bu duyan bazı kesimler de apo evet diyo yok şöyle bebek katili ewet diyo biz hayır dicez falan filan kargaşa yaratma amacında gelmeyin bu oyunlara. bi laf atıyo ortaya ne kadar etkili olurda.. bide evet kampanyadı yapcakmış bırakın ya... hiç mi tek türkiye izlemiyosunuz
ayrıca hayır mitinginde "türbanı da biz kaldıracağız" diyen en son demesi gereken bi zihniyetten ne beklenir ki...

Bu mesaj; Qarizma_miraç tarafından '04.09.10 - 19:05' tarihinde değiştirildi.
Alıntı ile Cevapla
  #57 (permalink)  
Alt 06.09.10, 09:59
_Devilmarcry_ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Profesör Baykuş
 
Kaydolma: 02.07.09
Erkek
Mesajlar: 2.962
Teşekkürler: 264
Üyeye 1.002 kez teşekkür edildi
Standart Cevap: 12 Eylül Referandumu ...

[B]Ya bütün chpliler ATATÜRKÜN arkasına sığınmış,Her tarafta her tartışmada onun adını kullanıyor.O zamankı Chp ile bu zamanki chp aynımı kardeşim.AKPyi tam destekliyorum.Siz türban takmaya geri kafacılık diyorsunuz.Yani chpliler diyor.Kılıçdaroğlu desek ramazanda oruç tutmayan dinsiz bir adam.Türbanlı kadınları rahibeye benzeten bir adam.Bırakına artık çoğu kişi işin içinde recep tayyip var diye okumadan etmeden referanduma hayır diyor.[

ŞU SİTEYE TAMAMEN BAKIN VE YAZANLARI OKUYUN.

UyarıGörmek için lütfen buradan üye olunuz.
Alıntı ile Cevapla
Teşekkür Edenler:
  #58 (permalink)  
Alt 06.09.10, 11:11
zgrock - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Yerine Sevemem
 
Kaydolma: 25.02.10
Erkek - 36
Mesajlar: 5.622
Teşekkürler: 560
Üyeye 796 kez teşekkür edildi
Standart Cevap: 12 Eylül Referandumu ...

_Devilmarcry_ demiş ki:
- [B]Kılıçdaroğlu desek ramazanda oruç tutmayan dinsiz bir adam.Türbanlı kadınları rahibeye benzeten bir adam.
Şu 2 sözüne vericek cevabım var kardeşim...

ilki adam ramazanda oruç tutmuyor demişsin adam Kürt halkının Dersim diye telaffuz ettiği Tunceli diye bildiğimiz ilin yurttaşıdır ve kendisi ALEVİ'dir...

Ramazanda Niye Oruç Tutsunki ?
Kendi dediğini kendin yapıyorsun nasılki bazı aşırı Chp'liler aşırı Tayyip karşıtları Atatürk'ü sürekli zikrederek konuşuyorsa sende Dini ön plana atarak çıkmışın ortaya ancak yanıldın sanırım adamın mezhebi farklı !

Aleviler Ramazanda oruç tutmaz ki ! Onların kendilerine has 12 İmam Orucu vardır onu tutarlar...

Türbanlı Kadınları Rahibeye benzetmeye gelince senin dediğin son günlerin gündem konusu Afiş Tartışması onuda kendini bilmez sözde iş yapıyorum sanan İstanbul'un Bağcılar İlçe Başkanı yapmış... Bunu senin kıymetli Tayyipciğinde 70 milyona açıkladı..! Yani bu demek oluyorki bu verdiğin 2 maddede Kemal Kılıçdaroğlunun bi yanlışı yoktur...

Ha yok illa vardır onun partisinden adam diyorsan geçmiş defterler açılır senin Tayyip zararlı çıkar , daha bu halk '' Camiler süngümüz minareler miğfer '' diyen şerefsizide unutmadı kimse süt dökmüş kediymiş gibi kimseyi savunmasın...

Elhamdülillah hepimiz müslümanız adama '' Din kökenli '' parti olduğu için kızan yok adama '' Dini kullanan '' parti oldukları için kızıyoruz aradaki ince çizgiyi görmezden gelip tepkimizin sadece Tayyipe olduğunu sanmayın...
Tayyip gider Büloo gelir , o gider bi başkası gelir ne farkeder ?

( Bülooo = Bülent Arınç )
Alıntı ile Cevapla
Cevapla






© 2013 KeLBaYKuŞ Forum | AtEsH
Telif Hakları vBulletin v3.8.4 - ©2000-2024 - Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.2.0'e Aittir.
Açılış Tarihi: 29.08.2006