Tekil Mesaj gösterimi
  #55 (permalink)  
Alt 04.09.10, 17:15
ZipMaker - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
ZipMaker
İlk KeLBaYKuŞ!
 
Kaydolma: 28.08.06
Erkek
Mesajlar: 12.101
Teşekkürler: 516
Üyeye 12.628 kez teşekkür edildi
Standart Cevap: 12 Eylül Referandumu ...

Fransız Resmi Televizyon Devlet Kanalı TF1 de yayınlanan Ana Haber Bülteninde Türkiye’deki Referandum ile ilgili Bebek Katili Apo'nun kız kardeşi Fatma ÖCALAN 12 Eylül günü EVET oyu vereceğini söyledi. 1980 den beri Doğuda Bağımsız Kürdistan için binlerce Kürt gencinin şehit olduğunu söyleyen Fatma ÖCALAN “12 Eylül de tabii ki EVET vereceğim. Abdullah ÖCALAN Ağabeyimin Hapisten çıkması için, Özerk Kürdistan için verilen binlerce Şehit Kürt genci için elbette EVET vereceğim” dedi…
AKP ve Tayyip ERDOGANIN da Şimdiye kadar gelen Türk Hükümetleri içinde Kürt Konusuna en sıcak bakan Hükümet olduğunun altını çizen Fatma ÖCALAN “ İnşallah Tayyip Erdoğan´da Turgut ÖZAL gibi Ergenekoncu Türkler tarafından bir suikast ile Öldürülmez” temennisinde bulundu…
Kaynak:
UyarıGörmek için lütfen buradan üye olunuz.

_________________________________

Abdullah Öcalan EVET Diyor
Terör örgütünü İmralı’dan yönetmeyi sürdüren terörist başı Öcalan, referandumda "Evet" diyenlere daha etkin destek için devreye girdi.
Söylemleri daha önce de AKP ile örtüşen terör örgütü PKK'nın başı Öcalan, İmralı'dan yaptığı son açıklamayla "Evet" cephesinde yer aldığını açıkladı. ABD ve AB’nin ardından AKP’ye açık destek veren terör örgütünün İmralı’daki elebaşı Abdullah Öcalan, avukatları aracılığıyla ’evet’ için adeta kampanya başlattı.

Sözde boykot yerine aktif destek!

DTP’nin kapatıldığı dönem ’sine-i millet’ konuşulurken “Doğru Meclis’e!” diyerek BDP’ye grup kurduran ve partiyi de yönettiğini gösteren Öcalan, AKP’nin önünü açmak için alınan sözde boykot kararını da iptal etti ve “Halkımız özgür. Referandum sonrası duruma bakarız” açıklaması yaptı.

‘BM formülü’ için sıkı çalışma var

Sözde eylemsizliğin ardında yatan ’BM eliyle özerklik’projesi için de sesler yükselmeye başladı. Eski DTP’li Ahmet Türk, “Irak ve Afganistan’da iç çatışmalar yüzünden BM devreye girdi. Burada da arabulucu olabilir” derken, PKK elebaşılarından Remzi Kartal da projeye desteğini duyurdu.
Kaynak:
UyarıGörmek için lütfen buradan üye olunuz.

[/b]


Televiziyonlar bu haberi yayınlarken siz anlaşılan yine uyuyormuşsunuz. BDP kanadında kimsenin hayır diyeceği yok, boykot çağrısı yapmaya uğraşıyorlar. Hayır deyin demiyorlar mitinglerde. Geçen sözde açılımla birlikte televizyon kanalları açılırken, bugün özerklik istiyorlar. Sizce yarın ne isteyecekler? Bu Türkiye'nin geldiği noktayı nasıl olur da bir Türk vatandaşı olarak doğru bulabilirsiniz buna anlam veremiyorum. Bu anayasa er geç değişecek, kimse 82 anayasasını istemiyor. Ama suçlulardan oluşan milletvekilleri bu anayasayı yapmamalıdır. Hele nerdeyse sadece AKP'nin destek verdiği bir anayasa ülkenin anayasası olamaz! Demokrasi bu değildir!
Alıntı ile Cevapla