Tekil Mesaj gösterimi
  #53 (permalink)  
Alt 04.09.10, 00:05
ZipMaker - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
ZipMaker
İlk KeLBaYKuŞ!
 
Kaydolma: 28.08.06
Erkek
Mesajlar: 12.101
Teşekkürler: 516
Üyeye 12.628 kez teşekkür edildi
Standart Cevap: 12 Eylül Referandumu ...

Nedense Abdullah Öcalan ve kardeşi evet diyor.
ABD ve AB de evet'i onaylıyor.

Ya siz hiç düşündünüz mü? Dış güçler veya terörist ülkenin iyiliğini ister mi? Allah aşkına şunu bir kere kafanızda bir düşünün. O sizin güzel dediğiniz maddelere kimse karşı çıkmıyor. Şu kötülediğiniz Atatürk'ümün partisi CHP de o maddeleri tek tek onaylayalım iye çok uğraştı! Ama o güzel maddeler anayasanın makyajı! Makyajın altındaki gerçek oyunu gören zaten aklı başında bir insandır. Eğer ki tek tek oylama yapmayı bi tarafları yeseydi gider çoğunu onaylardık zaten. Ama yemez, neden çünkü o maddelerle insanları kandıracaklar.

Kimse bu 82 anayasasından memnun değil zaten. Darbe anayasasıyla 28 yıl yönetildik. Hangi CHP'li MHP'li 82 anayasasını şu an istiyor? O anayasanın zorluğunu en çok çeken parti CHP'dir. AKP var mıydı o zaman? Erdal Eren'ler Deniz Gezmiş'leri bile bu işe alet etti lanet herifler, ŞAKA GİBİ!. İnsanlar ceza evinde karanlık zindanlarda yatarken, Baykal zorunlu ikamete tabi tutulurken Tayyip Erdoğan daha futbol oynuyordu!

2011'de seçimden sonra tüm partilerin onaylayacağı bir anayasaya evet denmelidir. 1 ayda anayasa hazırlanıp, meclisteki neredeyse hiçbir partinin desteğini almadan anayasa değişmez, değiştirilmeye zorlanamaz. İktidar anayasasına hayır! Biraz mantıklı düşünün de siz de bu tercihten şaşmayın. Bu anayasa değişikliği siyaseti de geçti artık bu ülkenin geleceği demektir!

ŞU OYUNU GÖRÜN ARTIK!
Alıntı ile Cevapla