KeLBaYKuŞ Forum

Geri git   KeLBaYKuŞ Forum > Spor > Futbol > Galatasaray


Galatasaray


Cevapla
 
Seçenekler
  #1 (permalink)  
Alt 15.03.07, 15:12
ZipMaker - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
İlk KeLBaYKuŞ!
 
Kaydolma: 28.08.06
Erkek
Mesajlar: 12.101
Teşekkürler: 516
Üyeye 12.628 kez teşekkür edildi
Standart Gerets, Hasan Şaş ile Necati'yi kadroya almadı

Gerets, Hasan Şaş ile Necati'yi kadroya almadı

Galatasaray, Turkcell Süper Lig'de yarın Konyaspor ile yapacağı karşılaşmanın hazırlıklarını tamamlayarak, Konya'ya gitti.
Deplasmanda bu sezon oldukça başarısız bir grafik çizen ve son 4 deplasman maçından yalnızca 1 puan alabilen sarı-kırmızılılar, rakip sahadaki kötü gidişine Konyaspor maçıyla son vermek istiyor.
Sarı-kırmızılılarda, sakatlığı bulunan oyuncular Mondragon, Orhan ve Aydın ile sarı kart cezalısı Inamoto, Konyaspor maçında forma giyemeyecek. Teknik direktör Gerets, Hasan Şaş ile Necati'yi Konyaspor maçının kadrosuna almadı.
Sarı kart cezaları nedeniyle Trabzonspor maçında takımdan ayrı kalan Ümit ile Okan ise Konyaspor maçında oynayabilecekler.
Öte yandan, Mondragon'un Kolombiya Milli Takımı'na davet edildiği ve oyuncunun ülkesine giderek milli takım doktoruna muayene olacağı öğrenildi.
Konya Büyükşehir Belediyesi Atatürk Stadı'nda saat 20.00'de başlayacak mücadeleye sarı-kırmızılı takımın, Aykut, Sabri, Emre, Tomas, Ferhat, Okan, Ayhan, Iliç, Arda, Ümit ve Hakan muhtemel 11'i ile çıkması bekleniyor.

milliyet
Alıntı ile Cevapla
Sponsor
Cevapla






© 2013 KeLBaYKuŞ Forum | AtEsH
Telif Hakları vBulletin v3.8.4 - ©2000-2024 - Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.2.0'e Aittir.
Açılış Tarihi: 29.08.2006