KeLBaYKuŞ Forum

Geri git   KeLBaYKuŞ Forum > Spor > Futbol > Galatasaray


Galatasaray


Cevapla
 
Seçenekler
  #1 (permalink)  
Alt 16.03.07, 08:06
ZipMaker - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
İlk KeLBaYKuŞ!
 
Kaydolma: 28.08.06
Erkek
Mesajlar: 12.101
Teşekkürler: 516
Üyeye 12.628 kez teşekkür edildi
Standart Canaydın Ribery'yi tüketti

Canaydın Ribery'yi tüketti


Galatasaray Kulübü Başkanı Özhan Canaydın, eski oyuncuları Ribery'nin, Uluslararası Spor Tahkim Mahkemesi'nde (CAS) görülen davanın bugünkü duruşmasına gelmesinin kendisi için iyi olduğunu belirterek, ''Göz göze geldiğimizde hakikatlerin dışına çıkamayacağını biliyordum'' dedi.

İsviçre'nin Lozan kentinde bulunan Başkan Özhan Canaydın, Galatasaray TV haber bültenine telefon bağlantısıyla katılarak son gelişmeleri aktardı. Canaydın, bunun orijinal bir dava olduğunu dile getirerek, ''Marsilya Kulübü Başkanı katılmak isteyince bize de bildirdiler. Biz de, ben, avukatımız Ethem Postacıoğlu ve onun ekibinden Aylin ve Aysel hanımlar ile beraber buraya geldik. Bir gün önceden hazırlıklarımızı yaptık'' dedi.

Canaydın, sözlerine şöyle devam etti: ''Saat 09.30'da toplantı başladı. Toplantıya, Marsilya Kulübü Başkanı, avukatı ve ekibi, sürpriz olarak da Ribery ve avukatı Bruno geldi. Toplantı tercümanlar eşliğinde İngilizce yapıldı.'' Her iki tarafın da 3 jüri üyesi eşliğinde savunmasını yaptığını kaydeden başkan Canaydın, ''Ribery'nin gelmesi benim lehime oldu ve hoşuma gitti. Çünkü Ribery'yle göz göze geldiğimizde hakikatlerin dışına çıkamayacağını biliyordum. Kendisine gerekli soruları sorduğumda, 'Doğrudur başkan, haklısınız' şeklinde cevap vermekle yetinebildi. Bu da bizim için kafiydi'' şeklinde konuştu.

Özhan Canaydın, kararın en geç 2 ay içinde verileceğini tahmin ettiğini ifade ederek, ''Bu arada şunu da belirteyim belki bir kez daha çağrılabiliriz. Herkes kendi müdafaasını yaparken, haklı olduğunu söyledi. Tabi bütün iş, menajer Bruno'nun yaptığı by-pass'ta. Tahmin ediyorum ki menajere sorduğumuz sorular da, onun bu organizasyonun içinde olduğunun bir ispatı oldu'' dedi. Başkan Canaydın, nasıl bir karar beklediği sorusuna ise ''Şimdiye dek böyle bir tecrübemiz olmamıştı. O yüzden jürinin vereceği kararı bekleyeceğiz'' yanıtını verdi.
Alıntı ile Cevapla
Sponsor
Cevapla






© 2013 KeLBaYKuŞ Forum | AtEsH
Telif Hakları vBulletin v3.8.4 - ©2000-2024 - Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.2.0'e Aittir.
Açılış Tarihi: 29.08.2006