KeLBaYKuŞ Forum

Geri git   KeLBaYKuŞ Forum > Spor > Futbol > Galatasaray


Galatasaray


Cevapla
 
Seçenekler
  #1 (permalink)  
Alt 15.03.07, 13:57
ZipMaker - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
İlk KeLBaYKuŞ!
 
Kaydolma: 28.08.06
Erkek
Mesajlar: 12.101
Teşekkürler: 516
Üyeye 12.628 kez teşekkür edildi
Standart Ribery'de dava günü

Ribery'de dava günü

Galatasaray Kulübü ile Frank Ribery arasındaki dava, Uluslararası Spor Tahkim Mahkemesi'nde (CAS) bugün görüşülecek. Başkan Özhan Canaydın davanın ilk görüşmesinde yer almak için dün İsviçre'ye gitti.
Fransız futbolcu Ribery, CAS'taki dava için duruşma salonuna giderken fotoğrafçılar tarafından görüntülendi.
Sarı - kırmızılılardan bedelsiz olarak ayrılan ve Fransa'nın Marsilya Kulübü'ne transfer olan oyuncuyla davalık olan Galatasaray'ın savunmasını bizzat Başkan Özhan Canaydın ve Avukat Ethem Postacıoğlu yapacak. Davaya, Alman hakim Ulrich Haas başkanlık edecek.
Haas'ın son derece başarılı ve tarafsız bir hukukçu olduğu ifade edildi. Sarı - kırmızılılar hakem olarak İspanyol avukat Pinto'yu seçerken, Ribery cephesi ise Fransız Bertrand'ın davaya katılmasını istedi. Bugün yapılacak olan görüşmede taraflar ellerindeki delillerle dinlenecek. Ancak kararın hemen çıkması beklenmiyor.

BAVULUNU TOPLAYIP GİTMİŞTİ
Haziran 2005'te Galatasaray ile 3.5 yıllık bir sözleşmeye imza atan Ribery, bundan 5 ay sonra da Marsilya ile 3 yıllık kontrat imzalamıştı. Ribery ayrılmasına gerekçe olarak 4 ay boyunca transfer taksitlerini alamamasını göstermişti.
Dünya Kupası'nda ve Marsilya'da gösterdiği performans ile tüm dünyanın dikkatini üzerine çeken Fransız yıldızın peşine Real Madrid, Chelsea gibi devler düştü.

milliyet
Alıntı ile Cevapla
Sponsor
Cevapla






© 2013 KeLBaYKuŞ Forum | AtEsH
Telif Hakları vBulletin v3.8.4 - ©2000-2024 - Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.2.0'e Aittir.
Açılış Tarihi: 29.08.2006