KeLBaYKuŞ Forum

Geri git   KeLBaYKuŞ Forum > Spor > Futbol > Galatasaray


Galatasaray


Cevapla
 
Seçenekler
  #1 (permalink)  
Alt 18.06.10, 13:12
BoRriZ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Genç Baykuş
 
Kaydolma: 14.06.10
Erkek - 36
Mesajlar: 209
Teşekkürler: 7
Üyeye 32 kez teşekkür edildi
Arrow Enoh sesleri!

Enoh sesleri!
Galatasaray Başkanı Adnan Polat, Hürriyet'e verdiği röportajda, "Bize iyi bir 6 numara lazım" demiş ve özellikle ön liberoya önemli takviyeler yapacaklarının altını çizmişti.

Ve bu doğrultuda sarı kırmızılı yönetim transfer için düğmeye bastı.

Hürriyet Gazetesi'nin haberine göre; Salı sabahı 08.00’de Amsterdam’a transfer seferine çıkan Futbol A.Ş Müdürü Adnan Sezgin’in ve yönetimin rotasına giren ilk ismin Ajax’tan Eyong Enoh olduğu öğrenildi.

24 yaşında ve savaşçı

Frank Rijkaard ile sürekli transfer konusunda temas halinde olan Sezgin’in, Hollandalı çalıştırıcının da önerisi üzerine Amsterdam’ın yolunu tuttuğu, 24 yaşındaki futbolcunun transferi için temaslarda bulunacağı kaydedildi. Ajax’ın alt yapısından yetişen ve bu sezon Hollanda ekibinin değişmez ismi olan Kamerunlu futbolcunun, savaşçı özelliği ile teknik direktör Rijkaard’ın gözüne girdiği belirtildi.

2 yıllık opsiyonu kullanılmadı

Ajax ile 2 yıllık daha opsiyonlu sözleşmesi olan Enoh için Hollanda ekibinin henüz bu oyuncunun opsiyonunu kullanmadığı, Adnan Sezgin’in bu futbolcunun menajeri ile görüştüğü iddia edildi.

Amsterdam’a önceki gün giden Sezgin’in ise burada birçok oyuncuyu daha takip altına aldığı, görüşmeler yaptığı kaydedildi.


18.06.2010
Kaynak : Hürriyet
Alıntı ile Cevapla
Sponsor
Cevapla






© 2013 KeLBaYKuŞ Forum | AtEsH
Telif Hakları vBulletin v3.8.4 - ©2000-2024 - Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.2.0'e Aittir.
Açılış Tarihi: 29.08.2006