KeLBaYKuŞ Forum

Geri git   KeLBaYKuŞ Forum > Spor > Futbol > Galatasaray


Galatasaray


Cevapla
 
Seçenekler
  #1 (permalink)  
Alt 18.06.10, 13:13
BoRriZ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Genç Baykuş
 
Kaydolma: 14.06.10
Erkek - 36
Mesajlar: 209
Teşekkürler: 7
Üyeye 32 kez teşekkür edildi
Arrow Ada'dan bir dev istiyor! Bir de F.Bahçe ve G.Saray

Ada'dan bir dev istiyor! Bir de F.Bahçe ve G.Saray
Ganalı oyuncu Bennard Kumordzi transfer sezonunda adı yükselen isimlerden biri olmaya devam ediyor.

Skysports'un haberine göre Bennard Kumordzi için İngiltere'de büyük dörtlü diye tabir edilen Arsenal, Chelsea, Liverpool ve Manchester United'tan biri transfer girişimlerinde bulundu fakat 1985 doğumlu oyuncunun İngiltere'de çalışma izni alamamış olması bu transferi çıkmaza sokuyor.

Yunanistan temsilcilerinden Panionios'un yıldızı olan orta saha oyuncusunun Atina ekiplerinden birine veya transfer listesinde olduğu iki Türk ekibi Fenerbahçe veya Galatasaray'a gidebileceği öne sürülüyor. Favorilerden biri de Kumordzi'nin Panionios'taki hocası Ewald Lienen'in teknik direktörlük görevine başladığı Olimpiakos.

Oyuncunun haklarını elinde bulunduran SEM menajerlik şirketinden bir yetkili skysports'a yaptığı açıklamada Bennard'a İngiltere'de gelecek yıl Şampiyonlar Ligi vizesi almış bir takımın talip olduğunu doğrularken, İngiltere'deki çalışma izni koşullarından dolayı bu transferin gerçekleşmeyeceğini ifade ederken "Türkiye ve Yunanistan'dan teklifler var fakat Bennard şu an Panionios'un sözleşmeli futbolcusu ve oyuncuyu transfer etmek isteyen isimlerin önce kulüple görüşmesi gerekiyor" ifadelerini kullandı.

Gana'nın 2010 Dünya Kupası için belirlediği 30 kişilik hazırlık kadrosunda yer alan fakat sakatlığı sebebiyle turnuvayı kaçıren genç oyuncu için Avrupa'nın önemli takımlarının takibini sürdürdüğü belirtiliyor.

Tam adıyla Bennard Yao Kumordzi 2007 yılından beri formasını giydiği Panionios'ta 68 maça çıktı ve 15 gole imza attı. 1.88 boyundaki Ganalı daha önce kendiyle yapılan röportajlarda Arsenal'in unutulmaz Fransızı Patrick Vieira gibi olmak istediğini söylemişti.
18.06.2010
Kaynak : Sporx.com dış haberler
Alıntı ile Cevapla
Sponsor
Cevapla






© 2013 KeLBaYKuŞ Forum | AtEsH
Telif Hakları vBulletin v3.8.4 - ©2000-2024 - Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.2.0'e Aittir.
Açılış Tarihi: 29.08.2006