KeLBaYKuŞ Forum

Geri git   KeLBaYKuŞ Forum > Spor > Futbol > Galatasaray


Galatasaray


Cevapla
 
Seçenekler
  #1 (permalink)  
Alt 18.06.10, 13:11
BoRriZ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Genç Baykuş
 
Kaydolma: 14.06.10
Erkek - 36
Mesajlar: 209
Teşekkürler: 7
Üyeye 32 kez teşekkür edildi
Arrow İlk Arda'yı sordu!

İlk Arda'yı sordu!
Galatasaray yönetimi sezon açılışına sayılı günler kala, teknik direktörü Frank Rijkaard ile irtibata geçerek durum değerlendirmesi yaptı.

Sabah Gazetesi'nin haberine göre; Düğünü nedeniyle bir süredir yönetim ile görüşemeyen Hollandalı hoca, Futbol A.Ş. Genel Müdürü Adnan Sezgin ile bir araya geldi. Çarşamba akşamı Amsterdam'da yapılan görüşmede Rijkaard'ın Sezgin'e yönelttiği ilk soru "Arda kalıyor değil mi?'' oldu.

Sezgin'in verdiği, "Arda ile ilgili bir sorunumuz yok, kalacak'' cevabı Hollandalı teknik adamın yüreğine su serpti. Bu cevapla rahatlayan Rijkaard'ın görüşmesinde konu transfere gelince sıkıntılı dakikalar yaşandı.

Tecrübeli hoca, özellikle istediği ön libero ve forvet arkası bir orta saha oyuncusu transferlerinin halen yapılmamış olmasına takıldı. Sezgin'in ise bu konuda söz vererek teknik direktörlerini rahatlattığı öğrenildi.

HERKESİ SATABİLİRSİNİZ

Bu arada görüşmede Rijkaard'ın, "Arda dışında kimi satarsanız satın, ben onay veriyorum" demesi de geçtiğimiz sezonun takım kadrosundan memnun olmadığının ifadesi olarak algılandı. Frank Rijkaard-Adnan Sezgin ikilisinin ayrıca sezon başı kampı ile ilgili diğer detayları da konuştuğu, programın önümüzdeki günlerde basına açıklanacağı bildirildi.


18.06.2010
Kaynak : Sabah
Alıntı ile Cevapla
Sponsor
Cevapla






© 2013 KeLBaYKuŞ Forum | AtEsH
Telif Hakları vBulletin v3.8.4 - ©2000-2024 - Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.2.0'e Aittir.
Açılış Tarihi: 29.08.2006