KeLBaYKuŞ Forum

Geri git   KeLBaYKuŞ Forum > Spor > Futbol > Fenerbahçe


Fenerbahçe


Cevapla
 
Seçenekler
  #1 (permalink)  
Alt 22.11.09, 10:05
EmRe*! - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Yavru Baykuş
 
Kaydolma: 22.11.09
Erkek
Mesajlar: 73
Teşekkürler: 0
Üyeye 8 kez teşekkür edildi
Yeni Kazım şaka yapmış!

Daum, internet mesajı ile Beşiktaşlıları kızdıran ve dün de kırmızı kart gören futbolcusunun davranışının fazla ciddiye alındığını söyledi.Daum, internet mesajı ile Beşiktaşlıları kızdıran ve dün de kırmızı kart gören futbolcusunun davranışının fazla ciddiye alındığını söyledi.

Önceki gün 'Twitter' adlı internet sitesine yazdığı “8JK'yı yeneceğiz" mesajı nedeni ile Beşiktaşlı taraftarları kızdıran Kazım Kazım, dün oldukça gergin göründü. Taç kararı çıkan bir pozisyonda topun çizgiyi geçmediği itirazında bulunan ve bu sırada yardımcı hakeme küfreden milli oyuncu, 75. dakikada gördüğü kırmızı kartla sahayı terk etti. F.Bahçe Teknik Direktörü Christoph Daum da maç sonu basın toplantısında bu olaya değindi.

Emre keşke yatsaydı

Kazım'ın Beşiktaşlıları kızdıran açıklamasını duymadığını ifade eden Alman teknik adam, “O İngiltere'den gelen bir oyuncu. Bana göre biraz mantalite farkı var. Bu, İngiltere'de olsa şaka olarak yorumlanırdı" diye konuştu.

Emre'nin sakatlanıp çıkmak istediği an yenilen golle ilgili de yorumda bulunan Daum, ''O an değiştirebilecek bir futbolcumuz yoktu. O da sahada kaldı. Keşke yere yatsaydı ve istediğimiz gibi değişikliği yapsaydık" dedi.

Güiza sorusu kızdırdı

Sarı lacivertlilerin teknik patronu, Güiza'nın ilk 11'de yer almayacağını öğrenince antrenmanı yarıda bıraktığı ve bu nedenle kadro dışı kaldığı yönündeki iddiaların hatırlatılması üzerine ise, bu soruyu centilmence bulmadığını belirtti.
Alıntı ile Cevapla
Sponsor
Cevapla


Seçenekler




© 2013 KeLBaYKuŞ Forum | AtEsH
Telif Hakları vBulletin v3.8.4 - ©2000-2024 - Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.2.0'e Aittir.
Açılış Tarihi: 29.08.2006