KeLBaYKuŞ Forum

Geri git   KeLBaYKuŞ Forum > Spor > Futbol > Fenerbahçe


Fenerbahçe


Cevapla
 
Seçenekler
  #1 (permalink)  
Alt 22.11.09, 10:08
EmRe*! - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Yavru Baykuş
 
Kaydolma: 22.11.09
Erkek
Mesajlar: 73
Teşekkürler: 0
Üyeye 8 kez teşekkür edildi
Yeni Aferin MHK: 3-0

Fenerbahçemiz zorlu Beşiktaş deplasmanında 3-0 mağlup olurken, Fırat Aydınus'un kararları sonucu tayin etti.
Turkcell Süper Lig'de 13. haftanın en önemli maçında Fenerbahçemiz deplasmanda Beşiktaş ile karşılaştı. Takımımız Beşiktaş'a 3-0 mağlup oldu. Siyah beyazlıların golleri 53. dakikada Fink, 57. dakikada Bobo ve 83. dakikada Uğur İnceman kaydetti. Kazım Kazım maçın 75. dakikasında kırmızı kart gördü.

Fırat Aydınus ve yardımcılarının maç içerisinde gösterdiği Beşiktaş yanlısı kararlar saç baş yoldurttu. 19. dakikada Gökhan Gönül'ün penaltısını es geçen Aydınus, takdir haklarının tamamını siyah beyazlılar tarafına kullanınca yenilgi kaçınılmaz oldu. İnönü'de 11'e 11 değil; 14'e 11 mücadele ettik ve kaybettik. Hafta içinde Fırat Aydınus'a tepki gösteren Beşiktaş camiası, bunun karşılığını çok iyi aldı. Tebrikler MHK, tebrikler Fırat Aydınus!

Bu sonuçla ligde 31 puanda kaldık ve ikinci mağlubiyetimizi aldık. Beşiktaş ise puanını 27'ye yükseltti.

Fenerbahçemiz 14. hafta maçında 28 Kasım Cumartesi günü Kasımpaşa ile sahasında karşılaşacak.

ANDRE SANTOS 11'DE
Fenerbahçe Teknik Direktörü Christoph Daum, derbi maçta Beşiktaş karşısında son maçlarda yaptığı gibi yine Kazım'ı tek forvet olarak sahaya sürdü. Ligde Galatasaray'ı 3-1 yendikleri derbi karşılaşmasında da Kazım'ı forvette görevlendiren Alman teknik adam, 18 kişilik kadroda yer alan tek forvet oyuncusu Semih'e yedekler arasında şans verdi.

LUGANO DERBİYE YETİŞTİ

Uruguay Milli Takımı ile ülkesinde yaptığı maçın ardından dün akşam saatlerinde İstanbul'a dönen Lugano, yol yorgunluğuna karşın derbi maça hazırlanarak, Beşiktaş karşısında sahaya çıktı. Dün akşam antrenmana çıkan Uruguaylı futbolcu, dinlendirme çalışmalarıyla derbiye hazır duruma getirilerek, önemli mücadelede takımını yalnız bırakmadı.

NET POZİSYONLAR HARCADIK

Mehmet Topuz ile ilk dakikada kaleyi yoklayan Fenerbahçemiz, savunmada dikkatli oynayarak rakip kalede gol aradı. Rakibin yüklendiği dakikalarda kalesinde tehlikeler yaşayan konuk ekip, hücumda da istediği gibi çoğalamadı. Kalesinde yaşadığı tehlikelerin ardından tempoyu tamamıyla düşüren konuk ekip, pozisyonlar üretmek için yüklenmeye başladı. Özellikle Gökhan ile etkili olan sarı-lacivertli oyuncular, 19. dakikada bu oyuncunun İbrahim Üzülmez'in müdahalesi sonrası yerde kalınca penaltı itirazında bulundular. Rakibinin ilk bölümdeki hücum iştahını yok eden Fenerbahçe, sağdan ve soldan topu ceza alanına taşıyarak etkili noktalarda kullanmaya çalıştı. İlk 10 dakikalık bölümden sonra oyunun kontrolüne elinde bulunduran Fenerbahçe, son dakika içinde Alex ile kullandığı serbest vuruşta top üst direkten dönünce gole ulaşamadı.



KORKMA AYDINUS! VER PENALTIYI!

Gökhan Gönül, İbrahim Üzülmez'den topu çaldıktan sonra ceza alanı içine kadar girdi. İbrahim'in bariz darbesinden sonra yerde kalan Gökhan Gönül'ün pozisyonuna hakem Fırat Aydınus düdüğünü çalmaya korktu. Bariz bir gol şansımız hakemin penaltıyı vermemesi üzerine yok oldu.

FİNK İLE BEŞİKTAŞ ÖNE GEÇTİ

Emre Belözoğlu'nun sakatlandığı 54. dakikada Fenerbahçemiz golü kalesinde gördü. Sol kanatta sıfırda İbrahim Üzülmez vardı. Sağ ayağıyla ceza sahasına ortaladı. Michael Fink, gelen topa 18 yayı üzerinde gelişine çok sert vurdu. Kaleci Volkan'ın yapacağı çok fazla bir şey yok. Top ağlarımızda: 1-0

EMRE'NİN YERİNE VEDERSON
Beşiktaş kalesinde gol aradığımız dakikalarda golü kalemizde gördük. Sonrasında sakatlanan Emre Belözoğlu sekerek kenara gelirken; yerine Vederson dahil oldu.

ŞANSIN BU KADARI: 2-0

Biraz da şans olacak tabi! Beşiktaş'ta Tello'nun pasında Bobo ceza alanı içinde Lugano'dan sıyrılmak istedi. 57. dakikada sol ayağıyla zor durumda vurduğu şut kimsenin beklemediği anda filelerle buluştu. Bobo ve İnönü Stadı'ndakiler de gole inanamasa da, Fenerbahçemiz 2-0 gerideydi.

NÖBETÇİ GOLCÜ OYUNDA

Fenerbahçemiz, şanssız bir şekilde 2-0 geriye düştükten sonra, Christoph Daum sağ kanatta Mehmet Topuz'u kenara aldı. 67. dakikada Semih Şentürk'ü oyuna soktu. Bu dakikadan sonra Dos Santos sağ kanada geçerken, Vederson sol açığa geçti. Kazım ve Semih ise ilerde forvet ikilisi oldu.



SONDEĞİŞİKLİK ÖZER HURMACI

Beşiktaş karşısında en önemli silahlarımızdan Andre Santos, etkisiz bir günündeydi. Ferrari ve Sivok arasında pozisyona girmekte zorlanan Kazım, 74. dakikada yerini Özer Hurmacı'ya bıraktı.

KAZIM KAZIM KIZARDI

Maçın 75. dakikasında Kazım Kazım yardımcı hakeme sinirlendi ve yanına giderek birşeyler söyledi. Sonrasında Fırat Aydınus yardımcısının yanına geldi ve Kazım Kazım'a direk kırmızı kart çıkardı. Her şey üst üste geldi. Şansa atılan iki golün üstüne, bir de kırmızı kart gördük.

3. GOL DE OFSAYTTAN GELDİ

Karşılaşmada ne kadar terslik varsa bizi buldu. 83. dakikada Tello'nun ortasında ofsaytta olan Uğur İnceman, topu ağlara gönderirken; yan hakemlerine lehimize vermediklerini, rakip takıma vermesi sonucu 3-0 geriye düştük: 3-0

MAÇTAN DAKİKALAR (İLK YARI)

4. dakikada Serdar Özkan'ın sağdan kullandığı serbest vuruşta, ceza alanında topla buluşan Bobo'nun kafa vuruşunda, meşin yuvarlak yandan auta gitti.
8. dakikada Ekrem'in soldan yerden ortasında ceza alanında Yusuf ve Bobo'yu geçen topu altıpasın önünde kontrol eden Serdar Özkan, dönerek yerden sert vurdu, ancak meşin yuvarlak yandan az farkla auta gitti.
16. dakikada Dos Santos ile paslaşan Gökhan, ceza alanında sol çaprazda İbrahim Toraman'ı geçtikten sonra sert vurdu, ancak meşin yuvarlak farklı bir biçimde auta çıktı.
18. dakikada Alex'in sağdan kullandığı köşe atışında, ceza alanı dışında sol çaprazda topla buluşan Carlos'un sert şutunda, meşin yuvarlak üstten az farkla auta gitti.
27. dakikada İbrahim Üzülmez'in sol çaprazdan ortasında Bobo, meşin yuvarlağı kötü bir kafa vuruşuyla auta gönderdi.
29. dakikada Mehmet Topuz'un arapasında ceza alanında topla buluşan Alex, etkisiz bir vuruş yapınca kaleci Rüştü meşin yuvarlağı yatarak kontrol etti.
32. dakikada Roberto Carlos'un yaklaşık 40 metreden sert şutunda, Rüştü meşin yuvarlağı güçlükle çelebildi. Ceza alanında sol çaprazda topu kontrol eden Dos Santos'un vuruşunda, Rüştü bu sefer meşin yuvarlağı kontrol etti.
45+1. dakikada Alex'in ceza alanı önünden kullandığı serbest vuruşta, kaleci Rüştü'nün müdahale ettiği top üst direğe çarparak oyun alanına döndü. Daha sonra Kazım'ın vuruşunda, Rüştü meşin yuvarlağa sahip oldu ve derbi mücadelesinin ilk yarısı 0-0'lık skorla tamamlandı.

MAÇTAN DAKİKALAR (İKİNCİ YARI)

46. dakikada Bobo'nun savunmanın arkasına bıraktığı topla buluşan Ekrem, sol çaprazdan ceza alanına girdiği anda yerden sert vurdu, Volkan ilk hamlede çeldiği meşin yuvarlağı daha sonra kontrol etti.
54. dakikada İbrahim Üzülmez, solda rakibini geçtikten sonra güzel bir orta yaptı. Ceza yayı içinde topla buluşan Fink, çok güzel bir vuruşla sert bir biçimde meşin yuvarlağı filelere gönderdi ve takımını 1-0 öne geçirdi.
57. dakikada soldan gelişen Beşiktaş atağında ceza alanı önünde Tello, meşin yuvarlağı ceza alanındaki Bobo'ya bıraktı. Brezilyalı oyuncu, rakibinin müdahalesine karşın dönerek sert vurdu ve meşin yuvarlağı bir kez daha takımı adına filelere göndererek farkı 2'ye çıkardı: 2-0
70. dakikada Ekrem'in soldan ortasında ceza alanında bomboş pozisyonda Uğur, topa dokunamadı ve meşin yuvarlak taca gitti.
83. dakikada İbrahim Üzülmez, bir kez daha sahneye çıktı. Bu oyuncu, soldan ceza alanına indiği anda topu ceza alanındaki Uğur'a bıraktı. Uğur'un bekletmeden vuruşunda, kaleci Volkan'ın ayaklarına çarpan meşin yuvarlak filelere gitti: 3-0.

BEŞİKTAŞ: 3 - FENERBAHÇE: 0

Stat: BJK İnönü
Hakemler: Fırat Aydınus, Bülent Gökçü, Bahattin Duran
Beşiktaş: Rüştü, İbrahim Toraman, Ferrari, Sivok, İbrahim Üzülmez, Ekrem, Ernst, Fink, Serdar Özkan (Dk. 46 Tello), Yusuf (Dk. 68 Uğur), Bobo (Dk. 78 Nobre)
Fenerbahçe: Volkan Demirel, Gökhan, Lugano, Önder, Roberto Carlos, Mehmet Topuz (Dk. 66 Semih), Emre (Dk. 55 Vederson), Cristian, Dos Santos (Dk. 74 Özer), Ale, Kazım
Goller: Dk. 54 Fink, Dk. 57 Bobo, Dk. 83 Uğur (Beşiktaş)
Sarı Kartlar: Dk. 38 Lugano, Dk. 53 Emre (Fenerbahçe), Dk. 55 Ferrari (Beşiktaş)
Kırmızı Kart: Dk. 75 Kazım (Fenerbahçe)
Alıntı ile Cevapla
Sponsor
Cevapla






© 2013 KeLBaYKuŞ Forum | AtEsH
Telif Hakları vBulletin v3.8.4 - ©2000-2024 - Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.2.0'e Aittir.
Açılış Tarihi: 29.08.2006