KeLBaYKuŞ Forum

Geri git   KeLBaYKuŞ Forum > Çöplük > Çöp Tenekesi


Çöp Tenekesi - Eski, gereksiz konu ve mesajlar burada toplanacaktır!

Sonuçlar: SİZCE OGÜN SAMAST NİYE HRANT'I ÖLDÜRDÜ ?
Milliyetçiliği kötülemek için. 0 0%
Gerçekten Hrant bunu hakettiği için. 0 0%
Türkiye yi kaos ortamına sürüklemek için bilinçli olarak azmettirildi. 5 83,33%
Milletini seven biri olduğu için. 0 0%
hiç bi fikrim yok. 2 33,33%
Birden fazla seçeneğe oy verilebilir. Katılımcı sayısı: 6. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor


 
 
Seçenekler
  #1 (permalink)  
Alt 03.02.07, 22:18
REİS_SÖNMEZ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Uzman Baykuş
 
Kaydolma: 30.08.06
Erkek - 35
Mesajlar: 507
Teşekkürler: 1
Üyeye 8 kez teşekkür edildi
Yeni Samast Ermenİ !!!

HIRANT'I ÖLDÜREN ERMENİ ÇIKTI. Osmanlı Devleti Birinci Dünya Savaşı'nda Yedi Düvelle savaşırken erkekleri askere gitmiş evleri basarak 600 bin Türk'ü şehit etti. O dönemde Türk katliamına katılmak istemeyen Ermenilere başka Ermeniler katlederek onların ölülerini gösterip, 'Türkler öldürdü işte hala Hınçak ve Taşnak çetesine katılmıyor musunuz' şeklinde telkinlerle katil sayısını artırdılar.

Bu ermenilerin bir kısmı göç kararıyla yine Osmanlı Toprağı olan Şam bölgesine bugünkü adıyla Suriye taraflarına gönderildi.

Savaş bitip Osmanlı Mondros'u imzalayınca giden ermenilerin çoğunluğu Türk şehirlerine getirildi İngilizler ve Fransızlar tarafından. Fransızlar Avrupa'daki Ermeni temsilcisi Ermeni Bogos Nubar Paşa ile anlaşma yapmışlardı. Anlaşmaya göre Ermenilerin Türklerden alacağı topraklarda Ermenistan kurulup manda yönetimiyle Fransa'ya bağlanacaktı.

Böyle bir aşağılanmayla bağımsızlık hayal eden ermeniler de ikinci büyük Türk katlimaını gerçekleştirdiler. Van'da, Kars'ta , Erzurum'da, Antep ve Maraş'ta kadınların masa üzerinde derilerini yüzerek, çocuklarını kazanlarda kaynatıp annelerine yedirerek , erkekleri gözlerinden duvarlara çivileyerek şehit etiler.

Bu katliamlar Kuvay-ı Milliye'nin teşkilatlı çalışmalarıyla binlerce şehit verilerek durudurulabildi.

Sonuçta kalan ermeniler yaptıkları cinayetlerin büyüklüğünü bildikleri için fransızlarla birlikte kaçtılar. Kaçmayanlar ise af dileyerek ve görünüşte din değiştirerek Türkiye'de kalabildiler.

Bunlardan güneydekiler kürtçü- bölücülük fitnesinin çıkarmak üzere kürtlerin arasına karıştırıldı. İleride solcu, alevi, kürtçü, pkk'lı ya da siyasi islamcı-nurcu kılığında bölücülük yapmaları için eğitildiler. Apo yani asıl adıyla Agop Agopyan bunlardan birisidir.

35 bin kişiyi katleden kişi bir ermeni, 80 öncesinde binlerce ülkücüyü katledenlerin çoğu ermeni, Türkiyeyi sömüren devlet adamlarının özellikle 80'den sonrakilerin çoğu ermeni. İnanmayanlar Özal ve Yılmaz ailesinin dna testlerine bakabilirler.

Hasılı Türklerle Kürtler arasında değil, kendini kürt tanıtan ermenilerle Türkler arasında ermenilerin cinayetlerinden ötürü savaş vardır.

Halkımız Kerkük için ağlayıp dua etmeye başlayacakken , Hırant denilen bir ermeni katil kendi ırkından birisi tarafından öldürüldü. Anında cinayeti önceden bilen kişiler tarafından 'devlet katil' şeklinde hepsinin de tutuklanıp, vatandaşlıktan atılmasını gerektirecek laflarla terör estirildi.

Öyle hazırlıklıydılar ki sloganlar önceden prova edilmişti. Muhtemelen Ogün Samast adlı kişiyi feda edip karşılığında Türkiye'den daha fazla vatan toprağı, millet malı koparmayı hesapladılar.

Samast adının ermeni adı olduğunun ortaya çıkması çok az yayın organında yer aldı. Baba nasılsa hemen oğlunu ihbar etti. O kadar da soğuk kanlı ki daha kesinleşmeden babası oğlunun katil olduğunu önceden bilircesine 'katil oğlum' dedi. İşsiz bir genç defalarca uçakla İstanbul'a gidip geliyor. Baba ise sadece belediyede çalışan bir vatandaş.

Bu cinayet en çok akp'nin, pkk'nın , nurcuların ve de Tayyibin telefonla çok sık sevgilerini ilettiği Elif Şafak gibi kahpelerin işine yarar.

Ama umdukları olmadı ermeninin ermeniliği ortaya çıktı. Müslüman'ın ferasetinden korkunuz Hadis-i Şerif'ini bilselerdi böyle birbirlerini öldüreceklerine Müslümanların hakimiyetini kabul etmeleri kendileri için daha hayırlı olurdu.

Daha 600 bin şehidimiz ile 300 bin Azerbaycan şehitlerimizin ve milyonlarca çadırda yaşayan Azerbaycanlı mültecilerin hesabı duruyor.

UyarıGörmek için lütfen buradan üye olunuz.
Sponsor
  #2 (permalink)  
Alt 04.02.07, 18:27
makina - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Profesör Baykuş
 
Kaydolma: 01.02.07
Kadın - 32
Mesajlar: 2.724
Teşekkürler: 19
Üyeye 44 kez teşekkür edildi
Standart

yazıda hrant dink katil olarak gösteriliyor.ya nasıl olabiliyor bu anlayamıyorum.böyle bir katliam olmuş olabilir.kanıtlarda inandırıcı ve bizim için acı verici bi olay.ama soruyorum bu katliamın suçu şu an doğmuş bir ermeni bebeğe nasıl yüklenebilir?herkes kendi ülkesini vatanını doğrularıyla yanlışlarıyla savunur.kendi ülkesine kayıtsız bağlıdır.bu adamlarda bunu yapıyor işte.savaşta mantık yoktur zaten.ya sen ölüceksin ya karşındaki.zevk için işgence yaptılarsa bu iğrençlik ve çok çirkin bi olay.ozaman zaten bu ortam normaldi.hem türklerde belki bazı şeyler yapmış olabilir.nerden biliyoruz.biz ordamıydık? elif şafağında baba ve piç adlı kitabını okumuştum.gördüğüm şuydu ermeni aile daha bağlı acı çekiyo.türk aile pek bu durumu umursamıyo soykırım olmuş olabilir diolar.yazıda bu kadına kahpe deniyor.ne hakla oda var tabi.bi insanın düşüncesi bizden farklıya neyapıcaz.sınır dışımı edicez veya öldürücekmiyiz?niye yaa.herkes istediğini düşünmekte ve söylemekte özgür.doğruda olsa yanlışta olsa. (sen şimdi saydıracan bana yine ama olsun umrumda deil osenin görüşün istediğini düşünmekte ve söylemekte özgürsün)
  #3 (permalink)  
Alt 04.02.07, 18:41
dişizamiri - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Profesör Baykuş
 
Kaydolma: 29.08.06
Kadın - 32
Mesajlar: 2.640
Teşekkürler: 0
Üyeye 44 kez teşekkür edildi
Standart

şıklar yanlış kendiside söyledi zaten tanımıyodum kim olduğunu bilmiyorm die bu onun vatan sever biri oldugunu göstermez düşünün gerileme döneminde duraklama döneminde hep baskı vardı ve kendi insanlkarına adam gelio 300 kişiyi gözünü bile kırpmadan astırıo kendini insanını bunu yapanlar bence ermenilere kesin yapmışlardı ama benm böyle düşünmem vatan haini olduğumuda göstermez eger siz böyle düşünürseniz oda sizin sorununuz ki sırf siyasi partilerinizi ön plana amaçsızca çıkarmak uğruna buna cabalıcaksınız ama böyle seyleri kullanmayın bunlar insanın düşüncesindir söyler buda kimseyi ilgilendirmez ( SANADA KAYLIYORUIM ASLI
  #4 (permalink)  
Alt 04.02.07, 18:49
REİS_SÖNMEZ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Uzman Baykuş
 
Kaydolma: 30.08.06
Erkek - 35
Mesajlar: 507
Teşekkürler: 1
Üyeye 8 kez teşekkür edildi
Standart

Ya Bende Bu Olayin Nasil OlduĞundan Emİn Deİlİm ÇÜnkÜ Bu Olay O Kadar Basİt DÜŞÜnelecek BİŞİ Deİl.bİr SÜrÜ İddaa Çikti.gerÇeĞİ Tam Olarak Bİlmek İÇİn Bu Olaylarin İÇİnde Olmak Lasim.ondan Bu Sİzİn Kendİ GÖrÜŞÜnÜz Saygi Duyarim
  #5 (permalink)  
Alt 04.02.07, 18:51
dişizamiri - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Profesör Baykuş
 
Kaydolma: 29.08.06
Kadın - 32
Mesajlar: 2.640
Teşekkürler: 0
Üyeye 44 kez teşekkür edildi
Standart

ok saol istediğimizde bu
  #6 (permalink)  
Alt 04.02.07, 18:55
makina - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Profesör Baykuş
 
Kaydolma: 01.02.07
Kadın - 32
Mesajlar: 2.724
Teşekkürler: 19
Üyeye 44 kez teşekkür edildi
Standart

eyvallah....
  #7 (permalink)  
Alt 06.02.07, 14:57
kara_64 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Genç Baykuş
 
Kaydolma: 25.09.06
- 32
Mesajlar: 260
Teşekkürler: 0
Üyeye 2 kez teşekkür edildi
Standart

şıklar yanlıs azmettirildi bu genç beynini yıkamışlar
bide trabzon polisi cok ii bişi yapmış gibi eline türk bayrağı vermişler kahraman ilan etcekler nerdeyse

Bu mesaj; ZipMaker tarafından '06.02.07 - 17:34' tarihinde değiştirildi.
  #8 (permalink)  
Alt 06.02.07, 21:01
DaYgOn_? - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Acemi Baykuş
 
Kaydolma: 05.02.07
- 35
Mesajlar: 107
Teşekkürler: 0
Üyeye 0 kez teşekkür edildi
Standart

arkadşlarhepinize kaılıyom
 






© 2013 KeLBaYKuŞ Forum | AtEsH
Telif Hakları vBulletin v3.8.4 - ©2000-2024 - Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.2.0'e Aittir.
Açılış Tarihi: 29.08.2006