Tekil Mesaj gösterimi
  #1 (permalink)  
Alt 03.02.07, 22:18
REİS_SÖNMEZ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
REİS_SÖNMEZ
Uzman Baykuş
 
Kaydolma: 30.08.06
Erkek - 35
Mesajlar: 507
Teşekkürler: 1
Üyeye 8 kez teşekkür edildi
Yeni Samast Ermenİ !!!

HIRANT'I ÖLDÜREN ERMENİ ÇIKTI. Osmanlı Devleti Birinci Dünya Savaşı'nda Yedi Düvelle savaşırken erkekleri askere gitmiş evleri basarak 600 bin Türk'ü şehit etti. O dönemde Türk katliamına katılmak istemeyen Ermenilere başka Ermeniler katlederek onların ölülerini gösterip, 'Türkler öldürdü işte hala Hınçak ve Taşnak çetesine katılmıyor musunuz' şeklinde telkinlerle katil sayısını artırdılar.

Bu ermenilerin bir kısmı göç kararıyla yine Osmanlı Toprağı olan Şam bölgesine bugünkü adıyla Suriye taraflarına gönderildi.

Savaş bitip Osmanlı Mondros'u imzalayınca giden ermenilerin çoğunluğu Türk şehirlerine getirildi İngilizler ve Fransızlar tarafından. Fransızlar Avrupa'daki Ermeni temsilcisi Ermeni Bogos Nubar Paşa ile anlaşma yapmışlardı. Anlaşmaya göre Ermenilerin Türklerden alacağı topraklarda Ermenistan kurulup manda yönetimiyle Fransa'ya bağlanacaktı.

Böyle bir aşağılanmayla bağımsızlık hayal eden ermeniler de ikinci büyük Türk katlimaını gerçekleştirdiler. Van'da, Kars'ta , Erzurum'da, Antep ve Maraş'ta kadınların masa üzerinde derilerini yüzerek, çocuklarını kazanlarda kaynatıp annelerine yedirerek , erkekleri gözlerinden duvarlara çivileyerek şehit etiler.

Bu katliamlar Kuvay-ı Milliye'nin teşkilatlı çalışmalarıyla binlerce şehit verilerek durudurulabildi.

Sonuçta kalan ermeniler yaptıkları cinayetlerin büyüklüğünü bildikleri için fransızlarla birlikte kaçtılar. Kaçmayanlar ise af dileyerek ve görünüşte din değiştirerek Türkiye'de kalabildiler.

Bunlardan güneydekiler kürtçü- bölücülük fitnesinin çıkarmak üzere kürtlerin arasına karıştırıldı. İleride solcu, alevi, kürtçü, pkk'lı ya da siyasi islamcı-nurcu kılığında bölücülük yapmaları için eğitildiler. Apo yani asıl adıyla Agop Agopyan bunlardan birisidir.

35 bin kişiyi katleden kişi bir ermeni, 80 öncesinde binlerce ülkücüyü katledenlerin çoğu ermeni, Türkiyeyi sömüren devlet adamlarının özellikle 80'den sonrakilerin çoğu ermeni. İnanmayanlar Özal ve Yılmaz ailesinin dna testlerine bakabilirler.

Hasılı Türklerle Kürtler arasında değil, kendini kürt tanıtan ermenilerle Türkler arasında ermenilerin cinayetlerinden ötürü savaş vardır.

Halkımız Kerkük için ağlayıp dua etmeye başlayacakken , Hırant denilen bir ermeni katil kendi ırkından birisi tarafından öldürüldü. Anında cinayeti önceden bilen kişiler tarafından 'devlet katil' şeklinde hepsinin de tutuklanıp, vatandaşlıktan atılmasını gerektirecek laflarla terör estirildi.

Öyle hazırlıklıydılar ki sloganlar önceden prova edilmişti. Muhtemelen Ogün Samast adlı kişiyi feda edip karşılığında Türkiye'den daha fazla vatan toprağı, millet malı koparmayı hesapladılar.

Samast adının ermeni adı olduğunun ortaya çıkması çok az yayın organında yer aldı. Baba nasılsa hemen oğlunu ihbar etti. O kadar da soğuk kanlı ki daha kesinleşmeden babası oğlunun katil olduğunu önceden bilircesine 'katil oğlum' dedi. İşsiz bir genç defalarca uçakla İstanbul'a gidip geliyor. Baba ise sadece belediyede çalışan bir vatandaş.

Bu cinayet en çok akp'nin, pkk'nın , nurcuların ve de Tayyibin telefonla çok sık sevgilerini ilettiği Elif Şafak gibi kahpelerin işine yarar.

Ama umdukları olmadı ermeninin ermeniliği ortaya çıktı. Müslüman'ın ferasetinden korkunuz Hadis-i Şerif'ini bilselerdi böyle birbirlerini öldüreceklerine Müslümanların hakimiyetini kabul etmeleri kendileri için daha hayırlı olurdu.

Daha 600 bin şehidimiz ile 300 bin Azerbaycan şehitlerimizin ve milyonlarca çadırda yaşayan Azerbaycanlı mültecilerin hesabı duruyor.

UyarıGörmek için lütfen buradan üye olunuz.
Sponsor