KeLBaYKuŞ Forum

Geri git   KeLBaYKuŞ Forum > Film & Dizi Download > Yabancı Filmler > Türkçe Dublaj > Türkçe Dublaj BRRip & BDRip


Türkçe Dublaj BRRip & BDRip - Boyutu daha az olsun ama kalitesi de kötü olmasın diyenler için sıkıştırılmış Türkçe dublaj Blu-Ray filmler.


Cevapla
 
Seçenekler
  #1 (permalink)  
Alt 12.10.11, 13:08
APPaLLoSa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
KeLBaYKuŞ
 
Kaydolma: 15.07.11
Erkek
Mesajlar: 6.026
Teşekkürler: 0
Üyeye 5 kez teşekkür edildi
Standart Hayalet Avcıları 1-2 | Ghostbusters I-II | DVDRip | Türkçe Dublaj



UyarıGörmek için lütfen buradan üye olunuz.


Hayalet Avcıları 1-2 | Ghostbusters I-II | DVDRip | Türkçe Dublaj


UyarıGörmek için lütfen buradan üye olunuz.


Tür : Komedi / Bilim Kurgu / Fantastik
Yönetmen : Ivan Reitman
Senaryo : Dan Aykroyd , Harold Ramis
Görüntü Yönetmeni : Laszlo Kovacs
Müzik : Elmer Bernstein
Yapım : 1984, ABD , 107 dk.

Oyuncular

Bill Murray (Dr. Peter Venkman) , Dan Aykroyd (Dr. Raymond Stantz) , Sigourney Weaver (Dana Barrett) , Harold Ramis (Dr. Egon Spengler) , Rick Moranis (Louis Tully) , Annie Potts (Janine Melnitz) , William Atherton (Walter Peck) , Ernie Hudson (Winston Zeddmore) , David Margulies (Belediye Başkanı)

Paranormal konulara düşkün Dr. Peter Venkman ve 3 kafadar akademisyen arkadaşı bir işe yaramadıkları gerekçesiyle Columbia Üniversitesi'nden atıldıklarında kendi işlerini kurmaya karar verirler ve hayalet avcılığı şirketi Ghostbusters doğar.

TV reklamları sayesinde isimlerini duyurup, New Yorkluları şehrin orasına burasına musallat olmuş hayaletlerden kurtarmaya başlarlar. Bir gün güzel viyolonselist Dana Barrett tarafında kiralandıklarında, genç kadına ait evin, New York'u istila etmeye başlayan kötü ruhlar tarafından dünyaya giriş kapısı olarak kullanıldığını anlarlar. İşler kontrolden çıkar.

1984'te, o zamana dek yapılmış en pahalı komedi filmi olarak vizyona girdiğinde çılgınlık derecesinde sevilmiş olan Hayalet Avcıları; Dan Aykroyd ve Harold Ramis'in birlikte yazdıkları dahice senaryo kadar, Bill Murray ve Rick Moranis gibi komedyenlerin usta oyunuyla da unutulmazlar arasına girmiş bir yapım.

Commodore 64 için yazılmış bilgisayar oyunu ve müzikleriyle de, dönemin pop kültür ikonlarından...

Hayalet Avcıları 2 - Ghostbusters II - 1989 - DVDRip - Türkçe Dublaj

UyarıGörmek için lütfen buradan üye olunuz.


Tür : Fantastik / Bilim Kurgu / Komedi
Yönetmen : Ivan Reitman
Senaryo : Dan Aykroyd , Harold Ramis
Görüntü Yönetmeni : Michael Chapman
Müzik : Randy Edelman
Yapım : 1989, ABD , 102 dk.

Oyuncular

Bill Murray (Dr. Peter Venkman) , Dan Aykroyd (Dr. Raymond Stantz) , Sigourney Weaver (Dana Barrett) , Harold Ramis (Dr. Egon Spengler) , Rick Moranis (Louis Tully) , Ernie Hudson (Winston Zeddemore) , Annie Potts (Janine Melnitz) , Peter MacNicol (Dr. Janosz Poha) , Harris Yulin (Hakim Stephen Wexler) , David Margulies (Belediye Başkanı) , Wilhelm von Homburg (Vigo)

Ghost Busters ekibinin New York şehrini kötü ruhların istilasından kurtarmasının üzerinden beş koca yıl geçmiştir. Ancak kafadarların hayalet avcılığı yapması yasaklanmış, her biri kendisine başka bir iş bulmak zorunda kalmıştır. Ray ve Winston çocuklar için hokkabazlık yaparken, Egon insan duygularının çevre üzerindeki etkilerini araştırmaktadır. Venkman yerel bir televizyonda uyduruk bir parapsikoloji programı yapmaktadır.

Dana'ya gelince, Venkmanla birlikte olmuş, bir çocuk yapmış ve ondan ayrılmıştır. Genç kadın müzede üzerinde çalıştığı bir restorasyon işinde Karpatyalı Vigo'nun resmine denk gelir. Tablo büyülüdür ve Vigo hayata geri dönmek istemektedir. Hayalet Avcıları tekrar faaliyete geçmek için şehri ikna edebilecekler midir? Şehirdekilerin hayatı buna bağlıdır!

1989'un iyi gişe yapan filmlerinden biri olmasına rağmen Hayalet Avcıları 2'nin, birincisi kadar iyi olduğunu söylemek kolay değil. Ayın yönetmen, aynı senaristler ve aynı oyuncu kadrosunun derde deva olamadığı devam filmi örneklerinden biri daha.

UyarıGörmek için lütfen buradan üye olunuz.

UyarıGörmek için lütfen buradan üye olunuz.







UyarıGörmek için lütfen buradan üye olunuz.




>>>>> WUPLOAD <<<<<


UyarıGörmek için lütfen buradan üye olunuz.






>>>>> TURBOBİT <<<<<


UyarıGörmek için lütfen buradan üye olunuz.

UyarıGörmek için lütfen buradan üye olunuz.




İyi Seyirler


Alıntı ile Cevapla
Sponsor
Cevapla




Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Geçen Yaz Ne Yaptığını Biliyorum 1-2-3 | DVDRip BoxseT | Türkçe Dublaj APPaLLoSa Türkçe Dublaj BRRip & BDRip 0 10.10.11 21:19
Kadın Avcıları | The Ladykillers | 2004 | Türkçe Dublaj | DVDRip | XviD | TeK LiNK zelter Türkçe Dublaj DVDRip 0 30.09.11 00:45
I. Dünya Savaşı Renkli Arşiv Boxset | DVDRip | XviD | AC3 | MuLti MECR4 Yerli Filmler 0 17.08.11 00:30



© 2013 KeLBaYKuŞ Forum | AtEsH
Telif Hakları vBulletin v3.8.4 - ©2000-2024 - Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.2.0'e Aittir.
Açılış Tarihi: 29.08.2006