KeLBaYKuŞ Forum

Geri git   KeLBaYKuŞ Forum > Oyun > Oyun Download


Oyun Download - Her türlü oyunu indirebilirsiniz...


Cevapla
 
Seçenekler
  #1 (permalink)  
Alt 14.09.11, 12:12
tarkan543 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Genç Baykuş
 
Kaydolma: 16.03.10
Erkek
Mesajlar: 244
Teşekkürler: 1
Üyeye 1 kez teşekkür edildi
Standart Counter Strike 1.6 - Full - Oyun indir

center]
Counter Strike 1.6 - Full - Oyun indir

UyarıGörmek için lütfen buradan üye olunuz.


UyarıGörmek için lütfen buradan üye olunuz.


Diger CS guncellemeleriyle kiyaslarsak bu seferki gercekten daha uzun surdu fakat degdi. cunku oyundaki buglar buyuk olcude temizlenmis. Bunlardan en onemlilerinden biri olan Windows’a dondukten sonra oyuna girdigimizde oyunun sesi gidebiliyordu veya ekranda bazi kaymalar olabiliyordu fakat su an 1.6 Beta bile olsa bu sorunlar halledilmis. Diger CS surumlerinde oyundan tam verim alabilmek icin bazi komutlar yazmamiz gerekiyordu; fakat bu zorunluluk yeni versiyonda degistirilmis ve oyun makinenizin gucune gore en iyi performansinizi almanizi sagliyor.

Oyunda olan diger yeniliklerden birisi ise detaylar. Diger versiyonlara gore bunlar da artirilmis. Haritalardaki degisimlerden ilk olarak assult’taki yagmur efekti goze carpiyor. Bir diger yenilik ise adamlardaki detay seviyesi ve adamlarin hareketleri. Bunlar da gayet gelistirilmis ve vurulduklarinda daha gercekci tepkiler verir olmuslar. Silahlara gelince oyuna 2 yeni silah ve bir ekipman eklenmis. Bunlar sirayla;

Famas: Bildigimiz Famas otomatik ve yari otomatik atis modlari var; alismasi biraz uzun surebiliyor fakat alistiktan sonra yakin catismalarda cok ise yariyor.

Galil: Evet teroristlerin kelesten sonra bence en iyi silahi hatta rushlarda kelesten daha iyi ve 35 kursun almasi onun bir diger artisi. Bence teroristlerle counterlar arasindaki dengeyi kuran silah bu.

Raven Shield: Iste counterlarin bence en buyuk avantaji olan kalkan 1.6’nin ilk betasinda 1100$ idi fakat yapimcilar bunun boyle bir silah icin cok cuzi bir para oldugunu anlamislar ve 2200$ yapmislar. Fakat bunu aldiginizda yaniniza sadece tabanca ve bombalari alabiliyorsunuz. Ama acik alanin bol oldugu haritalarda isimizi fazlasiyla goruyor.

Yeni eklemelerle birlikte oyuna yeni eklenen silahlar catismalari daha kanli bir hale getirecege benziyor. Oyundaki Consol da cok degismis ve bence cok iyi olmus; cunku bir komutu 2 defa yazmaniz gerekirse kisa yoluna tiklayarak zaman kazanabiliyorsunuz. Ayrica artik oyun ortasinda options menusu’ne daha kolay ve hizli bir sekilde ulasabiliyorsunuz. Oyunda satin alma menuleri de yenilenmis. Fakat oyun’un full versiyonu ciktiginda internetten oynamak icin CD-KEY yani orijinal Half-Life isteyecegi soyleniyor aslinda bu haliyle bile bazi serverlar istiyor. Oyunu su an oynamak icin Steam denilen program’in internet’ten installer’ini indirmek zorundasiniz (388MB). Daha sonra bilgisayariniza bu program 800 MB’lik bir dosya kuracak daha sonra programda My Games ikon’una tiklayarak Counter-Strike’i secerseniz kisa bir yukleme suresinden sonra oyuna girebilirsiniz. su an Turkiye’de Serverlari bulunuyor bunlardan biri de Kolay Oyun. Oyunun kendine ait botlari olacagi ve bunun add_bot_(t/ct) komutu ile calistigi soyleniyor ama ben calistiramadim. Neyse sonuc olarak bence iyi bir guncelleme olmus daha dogrusu Beta fakat umarim bundan sonra karsimizda her seyi ile yeni bir CS goruruz. Iyi rushlar.


UyarıGörmek için lütfen buradan üye olunuz.

UyarıGörmek için lütfen buradan üye olunuz.

[/center]
Alıntı ile Cevapla
Sponsor
Cevapla




Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Call Of Duty 5 Full indir - Cod 5- Download - Oyun indir - 1 Gb Linkler 01only Oyun Download 0 04.09.11 02:06
Call Of Duty 4 Full indir - Cod - Download - Oyun indir - Oyun Download 01only Oyun Download 0 04.09.11 01:57
Call Of Duty 2 Full indir - Download - Oyun indir - Oyun Download 01only Oyun Download 0 04.09.11 01:43



© 2013 KeLBaYKuŞ Forum | AtEsH
Telif Hakları vBulletin v3.8.4 - ©2000-2024 - Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.2.0'e Aittir.
Açılış Tarihi: 29.08.2006