KeLBaYKuŞ Forum

Geri git   KeLBaYKuŞ Forum > Oyun > Oyun Download


Oyun Download - Her türlü oyunu indirebilirsiniz...


Cevapla
 
Seçenekler
  #1 (permalink)  
Alt 14.09.11, 03:23
tarkan543 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Genç Baykuş
 
Kaydolma: 16.03.10
Erkek
Mesajlar: 244
Teşekkürler: 1
Üyeye 1 kez teşekkür edildi
Standart Worms 4 Mayhem - Full - Oyun indir


Worms 4 Mayhem - Full - Oyun indir

UyarıGörmek için lütfen buradan üye olunuz.


UyarıGörmek için lütfen buradan üye olunuz.

Aklima geldikce hep merak ederim. Nedir bu solucanlarin olayi? Nasil bir seytan tuyu var ki yillardir gecelerimizi bu oyun icin harciyoruz? Nedir yani grafikler mi hep cok iyi? Muzikler mi muhtesem? Yoksa senaryo mu surekli bizi dumura ugratiyor? Inanin bu sorularin cevaplarini tam olarak verebilmis degilim. Aslinda bos verin sorulari biz donelim oyunumuza, nerede o kuzu bombasi...

Bildiginiz gibi "Worms" kelimesi oyun tarihinin en cok bilinen ve en cok sevilen onemli isimlerinden biridir. Yillardir oyun severler bikmadan usanmadan her yeni Worms icin zamanlarinin buyuk bir cogunlugunu monitor basinda gecirir. Team17'nin bu basari cizelgesi hicbir zaman asagilara dusmeyen unlu efsanesi, su son 11 yil icerisinde bizi bayagi bir memnun etti. Biz de yapimcilari gerek oyun satislari, gerekse gosterdigimiz ilgi konusunda mutlu etmis olacagiz ki halen Worms serileri ayni heyecanla kendilerini oynatmaktalar. Her ne kadar 2003 ve 2004 yillarinda firma, sahip oldugu oyuncu kitlesinden kayiplar verse de getirdikleri bu yeni cizgi ile her gecen gun farkli oyunculari bunyesine katmakta.

Bundan yaklasik on bir yil once piyasaya cikan ilk Worms oyunu kazandigi bircok basaridan sonra PC disinda Amiga, GameBoy Classic, Jaguar, Macintosh, MegaDrive gibi bircok farkli platforma uyarlanmis, bu konsollarda da hatiri sayilir derecede buyuk bir ilgi gormustu. Ondan sonra piyasaya cikan Worms oyunlari da citayi belli bir derece daha yukselterek Worms'un ununu bircok kesime ulasmasini saglamisti. 2003 yilinda firma buyuk risk altina girerek oyunu alisilmis tarzindan farkli bir bicime tasidi. Herkesin alismis oldugu Worms bu sefer 3D olarak begenilere sunulmustu. Bazi kimseler bu yeni tarzi kisa surede sevip benimsese de, eski Worms muptelalari bunu seriye buyuk bir ihanet olarak gorup oyundan uzaklasti. Daha sonra Worms 3D'nin devami yapilacagi aciklandi. Piyasaya cikacak olan oyunda ayni eski surumu gibi 3 boyutlu ozelliklere sahip olup, ekstra bir yenilik yapilmadan bu yeni tarzin korunacagi haberi gelmisti. Memnun kalmayanlar mecbur sevmedikleri Worms'e alismak zorunda kaldilar. Ama Worms Forts: Under Siege piyasaya ciktiginda buyuk bir fiyasko ile yapimcilari bile soke etti. Bir yil sonra yeni bir Worms oyunu ile karsi karsiyayiz. Bakalim Team17 hatalarindan ne kadar ders cikarmis?



UyarıGörmek için lütfen buradan üye olunuz.


UyarıGörmek için lütfen buradan üye olunuz.

UyarıGörmek için lütfen buradan üye olunuz.

UyarıGörmek için lütfen buradan üye olunuz.

UyarıGörmek için lütfen buradan üye olunuz.


UyarıGörmek için lütfen buradan üye olunuz.


UyarıGörmek için lütfen buradan üye olunuz.
Alıntı ile Cevapla
Sponsor
Cevapla




Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
16 Full ve Tek Link Oyun arsivi | Hizli Download tarkan543 Oyun Download 0 13.09.11 21:56
Call Of Duty 5 Full indir - Cod 5- Download - Oyun indir - 1 Gb Linkler 01only Oyun Download 0 04.09.11 02:06
Call Of Duty 4 Full indir - Cod - Download - Oyun indir - Oyun Download 01only Oyun Download 0 04.09.11 01:57
Call Of Duty 2 Full indir - Download - Oyun indir - Oyun Download 01only Oyun Download 0 04.09.11 01:43



© 2013 KeLBaYKuŞ Forum | AtEsH
Telif Hakları vBulletin v3.8.4 - ©2000-2024 - Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.2.0'e Aittir.
Açılış Tarihi: 29.08.2006