KeLBaYKuŞ Forum

Geri git   KeLBaYKuŞ Forum > Genel Başlıklar > Haberler


Haberler - Tüm haberleri buradan okuyun


Cevapla
 
Seçenekler
  #1 (permalink)  
Alt 10.04.07, 23:05
alemdar3435 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Genç Baykuş
 
Kaydolma: 03.02.07
- 43
Mesajlar: 248
Teşekkürler: 0
Üyeye 5 kez teşekkür edildi
Standart Peşmerge bozuntusuna gününü göstereceğiz

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, dün yaptığı yazılı açıklamada, "Türkiye’ye yönelik hayasızca sürdürülen tahrik ve saldırıların, er veya geç ama mutlaka hak ettikleri milli karşılığı bulacağını" belirtti. Bahçeli, Barzani’nin son açıklamalarını da değerlendirdiği açıklamasında şunları söyledi:

Kürt kökenli Türk vatandaşlarının siyasi koruyuculuğuna heveslenen peşmerge bozuntusu Barzani’nin emrinde olan bir parti, bugün Türkiye’de yasal siyasi parti hüviyetiyle açıkça melanet icra edebilmektedir.

Türkiye’ye kin ve düşmanlığını her vesileyle kusan Barzani’nin tahrikleri, savaş ilanı boyutlarına taşınarak tırmandırılmaktadır.

Başbakan Erdoğan, Türkiye’yi hedef alan ’Büyük Yıkım Projesi’nin taşeronluğu misyonunu üstlenmiştir. Bu siyasi geçmişi, sicili ve hüviyetiyle şimdi Cumhurbaşkanlığına heveslenen Başbakan Erdoğan, kendisini bekleyen hazin sondan kurtulamayacaktır. Milliyetçi Hareket kendisini kaçtığı yere kadar kovalayacak ve Türk adaleti önüne çıkararak hesap soracaktır.

Hayasızca sürdürülen tahrik ve saldırılar, er veya geç ama mutlaka hak ettikleri milli karşılığı bulacaktır. Tarihi hesaplaşma günü geldiğinde, Türkiye’nin varlığına kastedenler çok ağır bir bedel ödeyecek ve Türkiye’ye ihanet ve husumet cezasız kalmayacaktır.

Türkiye’ye küstahça dil uzatarak sonlarını hazırlayan peşmerge bozuntularına hadlerini bildirmek artık kaçınılmazdır. Bu sadece bir zaman ve vade meselesidir.
Alıntı ile Cevapla
Sponsor
Cevapla






© 2013 KeLBaYKuŞ Forum | AtEsH
Telif Hakları vBulletin v3.8.4 - ©2000-2024 - Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.2.0'e Aittir.
Açılış Tarihi: 29.08.2006