KeLBaYKuŞ Forum

Geri git   KeLBaYKuŞ Forum > Genel Başlıklar > Haberler


Haberler - Tüm haberleri buradan okuyun


Cevapla
 
Seçenekler
  #1 (permalink)  
Alt 16.03.07, 08:39
ZipMaker - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
İlk KeLBaYKuŞ!
 
Kaydolma: 28.08.06
Erkek
Mesajlar: 12.101
Teşekkürler: 516
Üyeye 12.628 kez teşekkür edildi
Standart Ankara'da seri tecavüzcü yakalandı

Ankara'da seri tecavüzcü yakalandı

ANKARA Milliyet

Ankara'da Kasım 2006'dan bu yana hırsızlık için girdiği 7 ayrı evde, uyuyan kadınlara tecavüz eden Önder B. önceki gece yakalandı.
Kasım ayında Keçiören'de, sabaha karşı kimliği belirsiz bir kişi, balkondan girdiği evde yalnız yaşayan K.K. adlı kadına bıçak zoruyla tecavüz ederek kayıplara karıştı. Kadının polise haber vermesiyle başlayan araştırma devam ederken, aynı kişi aynı yöntemle girdiği 6 evdeki kadınların bazılarına yine bıçak zoruyla korkutup tecavüz etti, bazı kadınların direnmesi üzerine eylemlerini teşebbüs halinde bırakarak kaçtı. En son önceki gece yine Keçiören'de yaşanan benzer bir olay üzerine polis, Önder B.'yi (30) gözaltına aldı. Önder B.'nin son 4 aydır saldırılarına maruz kalan N.K., A.K., H.E., S.K., K.C. ve C.D adlı kadınlar Emniyet'e gelip zanlı ile yüzleştirildi. Kadınların tamamı zanlıyı teşhis ederken, bazılarının sinir krizi geçirdiği öğrenildi.
Zanlı Önder B.'nin eylemleri arasında yine Keçiören'de balkondan girdiği bir evde yaşayan T.T. adlı ilköğretim okulu öğrencisi bir kızı da taciz ettiği öne sürüldü. Önder B. tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Alıntı ile Cevapla
Sponsor
Cevapla






© 2013 KeLBaYKuŞ Forum | AtEsH
Telif Hakları vBulletin v3.8.4 - ©2000-2024 - Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.2.0'e Aittir.
Açılış Tarihi: 29.08.2006