KeLBaYKuŞ Forum

Geri git   KeLBaYKuŞ Forum > Genel Başlıklar > Haberler


Haberler - Tüm haberleri buradan okuyun


Cevapla
 
Seçenekler
  #1 (permalink)  
Alt 21.02.07, 10:04
ZipMaker - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
İlk KeLBaYKuŞ!
 
Kaydolma: 28.08.06
Erkek
Mesajlar: 12.101
Teşekkürler: 516
Üyeye 12.628 kez teşekkür edildi
Standart MHP lideri Bahçeli, Erkin Koray'la görüştü

MHP lideri Bahçeli, Erkin Koray'la görüştü

'Erkin Baba' olarak ün yapan Erkin Koray'la MHP lideri Devlet Bahçeli'nin birkaç kez görüştüğü belirtildi

ÖNDER YILMAZ Ankara


MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin Türk rock müziğinin öncü isimlerinden Erkin Koray'la birkaç kez görüştüğü, milli hassasiyetlere ilişkin tartışmalar nedeniyle genel seçimler öncesinde MHP'ye ilgi gösteren ve Bahçeli ile temasa geçen isimler arasında Koray'ın da bulunduğu belirtildi.
"Çöpçüler" ve "Şaşkın" şarkıları dillerden düşmeyen ve "Erkin Baba" olarak ün yapan Koray'la Bahçeli'nin ülke sorunlarına ilişkin fikir alışverişinde bulundukları öğrenildi. Bu görüşmelerin milletvekili adaylığına dönüşüp dönüşmeyeceğinin belli olmadığı kaydedildi.
Bahçeli'nin başbakan yardımcısı olarak görev aldığı 57'nci hükümette Başbakanlık müsteşarlığı yapan Füsun Koroğlu'nun da MHP ile temasta olduğu öğrenildi. Koroğlu'nun, Bahçeli ile periyodik olarak görüştüğü, önümüzdeki seçimlerde aday gösterilebileceği kaydedildi. Aday gösterilmesi halinde Koroğlu, Merkez Yönetim Kurulu üyesi ve eski içişleri bakanı Meral Akşener'den sonra MHP vitrinindeki ikinci kadın olacak.
Emekli olma kararı aldığında ilk veda ziyaretini Bahçeli'ye yapan eski MİT müsteşarı Şenkal Atasagun'un da MHP ile temasta olduğu söyleniyor. Cumhurbaşkanlığı seçimi sonrasında bazı emekli generallerin MHP'ye katılacağı öne sürüldü.
Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Şandır, "MHP, toplumun her kesimini temsil etmeyi amaçlıyor. Genel Başkan'ın görüşmeleri hakkında bilgi veremem. Kimsenin adaylığı kesin değildir" dedi.
Alıntı ile Cevapla
Sponsor
Cevapla






© 2013 KeLBaYKuŞ Forum | AtEsH
Telif Hakları vBulletin v3.8.4 - ©2000-2024 - Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.2.0'e Aittir.
Açılış Tarihi: 29.08.2006