KeLBaYKuŞ Forum

Geri git   KeLBaYKuŞ Forum > Spor > Futbol > Galatasaray


Galatasaray


Cevapla
 
Seçenekler
  #1 (permalink)  
Alt 22.11.09, 14:04
EmRe*! - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Yavru Baykuş
 
Kaydolma: 22.11.09
Erkek
Mesajlar: 73
Teşekkürler: 0
Üyeye 8 kez teşekkür edildi
Yeni Seçim yok, yola devam!

Basketbolda yaşanan Cemal Nalga skandalıyla sarsılan G.Saray'da istifa eden Başkan Yardımcısı Yiğit Şardan'ın ardından dün yapılan Olağanüstü Yönetim Kurulu toplantısında Başkan Adnan Polat ve yöneticilerin son anda erken seçim kararı almadıkları açıklandı.
Mecidiyeköy'de bulunan kulüp binasında saat 14.00'te başlayan toplantı saat 17.00'de tamamladı.

Yaklaşık 3 saat boyunca Cemal Nalga skandalını masaya yatıran Başkan Polat ve yönetimi, Yiğit Şardan'ın da istifasını da değerlendirdi.

Yiğit Şardan'a destek amacıyla erken seçim kararı almayı ciddi bir şekilde tartışan Polat ve yöneticilerin mart ayında yapılacak seçim tarihinin yaklaşması sebebiyle bu karardan vazgeçtikleri ifade edildi.

Toplantının ardından mikrofonların karşısına geçen İkinci Başkan Mehmet Helvacı, önceki gün istifa eden basketboldan sorumlu Başkan Yardımcısı Yiğit Şardan'ın istifasını kabul ettiklerini söyledi.

Helvacı yaptığı açıklamada, "Yiğit Şardan'ın iş ahlakı bunu gerektiriyordu. İstifa ederek bize yapacak çok fazla bir şey bırakmadı. İstifasını ancak kendisi geri alabilirdi." dedi.

Helvacı, Şardan'a destek olmak için yönetim olarak istifa etmeyi düşündüklerini anlatarak, sözlerini şöyle sürdürdü: "Yiğit Şardan'a destek olmak için erken seçim gündeme geldi. Üç haftadan önce erken seçim yapma şansımız yok. Zaten Mart ayında yapacağımız seçim tarihi de yaklaştı. Bu yüzden üç aylık süre için erken seçime gitmeyi doğru bulmadık."

ŞARDAN'IN YERİNE YEDEK ÜYE

Helvacı, yönetim içinde başka bir istifanın söz konusu olmadığını dile getirerek, "Yeni bir istifa olmayacak. Yiğit Şardan yönetim kurulu üyeliğinden de istifa ettiği için Başkan Adnan Polat, yedek üyelerden birini asil yapacak. Bunu da salı günü yapacağımız yönetim kurulu toplantısında karara bağlayacağız. Bundan sonra artık bu konunun gündemde tutulması kulübümüze zarar verir. O yüzden Divan Kurulu toplantısında da üyelerimizin sağduyulu olmasını istiyoruz." ifadesini kullandı
Alıntı ile Cevapla
Sponsor
Cevapla






© 2013 KeLBaYKuŞ Forum | AtEsH
Telif Hakları vBulletin v3.8.4 - ©2000-2024 - Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.2.0'e Aittir.
Açılış Tarihi: 29.08.2006