KeLBaYKuŞ Forum

Geri git   KeLBaYKuŞ Forum > Spor > Futbol > Fenerbahçe


Fenerbahçe


Cevapla
 
Seçenekler
  #1 (permalink)  
Alt 20.03.07, 09:36
ZipMaker - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
İlk KeLBaYKuŞ!
 
Kaydolma: 28.08.06
Erkek
Mesajlar: 12.101
Teşekkürler: 516
Üyeye 12.628 kez teşekkür edildi
Standart Fenerbahçe iki ünlü hocayla temasa geçti

Fenerbahçe iki ünlü hocayla temasa geçti
Zico'nun ayrılma sinyalleri vermesi üzerine yeni sezon çalışmalarına başlayan Fenerbahçe yönetimi, Louis van Gaal ve Felix Magath ile temasa geçti.

Şampiyonluk sonrası veda
Kadıköy'de 2-2 sona eren Sivasspor maçı bitiminde yuhalanan Arthur Zico, taraftarların Samandıra ziyaretine katılmamış, 4-0'lık Bursaspor galibiyetinin ardından da 12. adamın çağrısına kayıtsız kalmıştı. "İki hafta önce de istifa etmemi istemişlerdi" diyerek yaşadığı hayal kırıklığını bir türlü aklından çıkartamadığını gösteren Brezilyalı teknik adamın, Fenerbahçe'yi 100. yılında şampiyonluğa ulaştırdıktan sonra İstanbul'a veda etmeyi kafasına koyduğu öğrenildi. Gelişmeleri dikkatle takip eden ve 'ayrılık' ihtimalini gözden geçiren yönetim kurulu, yeni sezon için şimdiden arayışlara başladı. Sarı-Lacivertliler'in gündeminde öncelikli olarak Avrupa'nın önde gelen iki teknik adamı vardı: Louis van Gaal ve Felix Magath...

İlk görüşmeler olumlu...
Bu sezon Fenerbahçe'nin UEFA serüvenine son veren AZ Alkmaar'ın başında bulunan Louis van Gaal'in, yönetim içinde oylandığı ve çoğunluğun olumlu görüş bildirdiği belirtildi. Hollanda ekibinin hücum futbolundaki başarısı ve kulübedeki hırsıyla gündeme alınan Van Gaal ile ilk görüşmenin olumlu geçtiği iddia edildi. Listedeki diğer isim ise Felix Magath... Geçtiğimiz ay Bayern Münih ile yolları ayrılan Alman teknik adamla da masaya oturulduğu ve büyük oranda anlaşma sağlandığı kaydedildi. Yaptırdığı ağır idmanlar ve sert tavırları nedeniyle 'Saddam' lakabı takılan Magath'ın 4 yıllık mukavele talep ettiği ve altyapıdan A Takım'a kadar futbolda 'tek patron' olmayı istediği bildirildi.

Yalçın TÜRK-Cüneyt KARAKAYA / Fanatik
Alıntı ile Cevapla
Sponsor
  #2 (permalink)  
Alt 25.03.07, 01:53
zebani - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
V.I.P.
 
Kaydolma: 29.08.06
Erkek
Mesajlar: 8.365
Teşekkürler: 45
Üyeye 137 kez teşekkür edildi
Standart

para war ımkan warr
Alıntı ile Cevapla
Cevapla






© 2013 KeLBaYKuŞ Forum | AtEsH
Telif Hakları vBulletin v3.8.4 - ©2000-2024 - Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.2.0'e Aittir.
Açılış Tarihi: 29.08.2006