KeLBaYKuŞ Forum

Geri git   KeLBaYKuŞ Forum > Spor > Futbol > Fenerbahçe


Fenerbahçe


Cevapla
 
Seçenekler
  #1 (permalink)  
Alt 19.03.07, 08:37
ZipMaker - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
İlk KeLBaYKuŞ!
 
Kaydolma: 28.08.06
Erkek
Mesajlar: 12.101
Teşekkürler: 516
Üyeye 12.628 kez teşekkür edildi
Standart Altı puan fark rahat ettirmedi

Altı puan fark rahat ettirmedi

19 Mart 2007 Pazartesi 07:05
Fenerbahçe Kulübü Asbaşkanı Ali Koç, ''Son 4 haftaya 9 puan önde girmezsek, kolay kolay bize şampiyonluğu bırakmayacaklarını düşünüyorum'' dedi. NTV Televizyonu'nda katıldığı spor programında, soruları yanıtlayan Koç, taraftar gruplarının tribünlerde yarattıkları, kulübe zarar veren olaylarla ilgili değerlendirmesinde, çok kritik bir dönemece girdiklerini ifade ederek,

''Hangi taraftar grubu olursa olsun Fenerbahçe'ye zarar verecek tarzda hareketler içinde olduğu zaman bilmeliler ki burada en çok yine onlar kaybedecek. Yine sonunda cezasını biz göreceğiz. Çok kritik bir dönemece giriyoruz. Son 4 maça Fenerbahçe olarak 9 puan önde girmezsek kolay kolay bize şampiyonluğu bırakmayacaklarını düşünüyorum. O yüzden hata yapmamamız gerektiğini, birlik ve beraberlik içinde, sporcusuyla taraftarıyla yönetimiyle kenetlenmemiz gerektiğini düşünüyorum. Son iki haftadır bu yönde iyi sinyaller var. Dün (Bursaspor maçındaki Fenerbahçeli taraftarların kavgası) yaşanan olaylar talihsizlikti'' diye konuştu.

Yönetim kurulu olarak taraftarlar arasında yaşananlara, belli bir yere kadar müdahale edebildiklerini belirten Koç, Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım'ın sezon başında iki kez taraftar gruplarının temsilcileriyle bir araya geldiğini, ancak bazı grupları istedikleri noktaya getiremediklerini ifade ederek, ''Rica ediyorum sakin olun. Sinirlerinize hakim olun. İşler iyi gidiyor. 6 puan öndeyiz. Türkiye Kupası'nda kuvvetli bir şekilde devam ediyoruz. Takımı desteklemekten başka hiçbir şey yapmayın'' şeklindeki sözlerle taraftarlarına seslendi.

''RAKİPLERİMİZDEN ÇEKİNİYORUZ...''

Ali Koç, şampiyonluk mücadelesindeki en yakın takipçileri Beşiktaş'ın
kendilerini tedirgin edip etmediği sorusuna, siyah-beyazlı ekipten ve kendilerini takip eden diğer takımlardan çekindikleri yanıtını vererek şunları kaydetti:

''Öncelikle Beşiktaş'ı tebrik etmek lazım. Seyircisiz oynamak zor. 6 puan
önde olmak büyük avantaj. Tabiki çekiniyoruz. Rakibinden çekinmezsen ileride büyük sıkıntılar karşına gelebilir. Rakibimizden, takip eden herkesten
çekiniyoruz. Konyaspor maçından bu yana çıkışa geçtiğimizi düşünüyorum. Fikstürün bizim açımızdan avantajlı olan bölümünde avantajımızı arzu ettiğimiz gibi kullanamadık. Takımımız çıkışa geçti taraftar, sporcu, yönetim olarak
kenetlendik. Mutlu sona ulaşmak için elimizden geleni yapacağız.''

ALEX'İN SÖZLEŞMESİ KONUSU
Ali Koç, Fenerbahçe'ye yaptığı katkılardan, kişiliğinden ve karakterinden dolayı Brezilyalı futbolcu Alex de Souza ile devam etmeyi arzu ettiklerini ifade ederek, Brezilyalı futbolcunun menajeriyle sözleşmesinin uzatılması için yapılan görüşmelerle ilgili şu açıklamayı yaptı: ''Bizzat transfer görüşmeleriyle ilgilenmiyorum. Alex konusunda ben bir sıkıntı görmüyorum. Fenerbahçe Spor Kulübü, Alex ile devam etmek istediği taktirde, orta yol bulunacaktır. Zaten istememek gibi bir şey söz konusu değil. Biz Alex'i Fenerbahçe'ye yaptığı katkılardan dolayı, kişiliğinden, karakterinden dolayı arzu ediyoruz. Görüşmeler de bu yolda devam ediyor.'' Alex'i basının problemli bir futbolcu olarak gösterdiğini ifade eden Koç, ''Alex'in başına gelenle, dün Bursaspor Başkanı Sayın Levent Kızıl'ın başına gelen arasında çok büyük bir fark yok. Bu aslında futbolun olumsuz yanı'' dedi.

''(YÖNETİCİLİK) AKILLI İNSANIN YAPACAĞI BİR OLAY DEĞİL. 9 AYDA ÜRKTÜM''
Plan yapmadığı bir dönemde başkan Aziz Yıldırım'dan teklif alarak yönetime girdiğini belirten Ali Koç, yönetim kurulu üyeliğine seçildiğinden bu yana geçen 9 ayda yaşadıklarının, bu alanda gelecekteki planları konusunda kendisini ürküttüğünü ifade etti.
Alıntı ile Cevapla
Sponsor
Cevapla






© 2013 KeLBaYKuŞ Forum | AtEsH
Telif Hakları vBulletin v3.8.4 - ©2000-2024 - Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.2.0'e Aittir.
Açılış Tarihi: 29.08.2006