KeLBaYKuŞ Forum

Geri git   KeLBaYKuŞ Forum > Yaşam & Eğlence > Fan Kulüpleri


Fan Kulüpleri - Sevdiğiniz sanatçıların, mankenlerin, markaların veya kendi fan kulübünüzü açabilirsiniz

Sonuçlar: supernaturalde kimsin
Dean Wınchester 56 76,71%
Sam Wınchester 7 9,59%
Castiello 9 12,33%
Bobby Sınger 1 1,37%
Katılımcı sayısı: 73. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor


Cevapla
 
Seçenekler
  #1 (permalink)  
Alt 03.11.09, 21:06
?Mysterion? - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Genç Baykuş
 
Kaydolma: 26.10.09
Erkek - 32
Mesajlar: 234
Teşekkürler: 13
Üyeye 27 kez teşekkür edildi
Standart Dean Wınchester'cılar

tüm Dean Wınchester'cılar buraya
Alıntı ile Cevapla
Sponsor
  #2 (permalink)  
Alt 03.11.09, 23:29
_Devilmarcry_ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Profesör Baykuş
 
Kaydolma: 02.07.09
Erkek
Mesajlar: 2.962
Teşekkürler: 264
Üyeye 1.002 kez teşekkür edildi
Standart Cevap: Dean Wınchester'cılar

Gelseler nolacak yani anlamadım??
Alıntı ile Cevapla
  #3 (permalink)  
Alt 04.11.09, 07:57
?Mysterion? - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Genç Baykuş
 
Kaydolma: 26.10.09
Erkek - 32
Mesajlar: 234
Teşekkürler: 13
Üyeye 27 kez teşekkür edildi
Standart Cevap: Dean Wınchester'cılar

dean ile ilgili hikayeler va hayatı herşeyi burda
Alıntı ile Cevapla
Teşekkür Edenler:
  #4 (permalink)  
Alt 04.11.09, 07:58
Joannie - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Lonely...
 
Kaydolma: 15.07.09
Kadın
Mesajlar: 10.176
Teşekkürler: 1.351
Üyeye 613 kez teşekkür edildi
Standart Cevap: Dean Wınchester'cılar

Süper =))

Ben varım.
Alıntı ile Cevapla
  #5 (permalink)  
Alt 04.11.09, 07:58
?Mysterion? - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Genç Baykuş
 
Kaydolma: 26.10.09
Erkek - 32
Mesajlar: 234
Teşekkürler: 13
Üyeye 27 kez teşekkür edildi
Standart Cevap: Dean Wınchester'cılar

Dean Winchester
Vikipedi, özgür ansiklopedi
Git ve: kullan, ara
Dean Winchester}
Jensen Ackles tarafından canlandırıldı.
Sezon(lar) Supernatural 1,2,3,4,5. Sezon
Tam adı Dean Winchester
Arkaplan bilgileri
Doğum Kansas, ABD
Yaşı 29
Aile üyeleri *Sam Winchester (Kardeşi)
John Winchester (Babası)
Mary Winchester (Annesi)
Adam Milligan (Üvey Kardeşi)

Dean Winchester, bir Warner Bros. yapımı olan Supernatural dizisinde kardeşi Sam Winchester'la birlikte ruh, cin, şeytan gibi doğaüstü varlıkları avlayan ana karakter. Dean Winchester karakteri dizide Jensen Ackles tarafından canlandırılır.

Özellikleri [değiştir]
Karakter dizide olgun oluşu, esprileri, ailesine olan düşkünlüğü, yemek yemeyi sevişi ve kadınlara karşı olan ilgisi ile tanınır. Aynı zamanda çok iyi bir avcı olan Dean Winchester genellikle kullandığı Colt 1911 marka silah ve pompalı tüfeğiyle dikkat çeker. Ayrıca Dean ve Sam Winchester kardeşler dizi boyunca 1967 model siyah bir Chevrolet Impala'yla yolculuk etmektedirler. Dean impalasını çok sever ve ona kızım diye hitap eder.

Yaşamı [değiştir]
Ailenin en güçlü karakteridir. 2. sezonda Sam'i geri getirmesi karşılığında ruhunu şeytana satar. 3. sezonda kurtulmak için çok çaba verse de ölüp cehenneme gitmiştir. 4. sezonda Castiello adlı melek onu cehennemden kurtarmıştır, bunun sebebi de kıyameti durduracak olmasıdır. 5. sezonda anlaşıldığına göre baş melek Michael'in insan bedenidir.

Jensen Ackles
Vikipedi, özgür ansiklopedi
Git ve: kullan, ara
Hayatı [değiştir]
Jensen Ackles (d. 1 Mart, 1978), gençken modellik yaptı ve 1997 yılında Llyod V. Berkener High School'dan mezun olduktan sonra "Days of Our Lives" adlı dizide rol aldı. Bu diziden sonra Jensen, James Cameron'un Dark Angel adlı TV serisi için Vancouver'a gitti. 2003'te "Dawson's Creek" adlı dizide CJ rolünü oynadı. 2004'te Smallville adlı dizide oynamak için tekrar Vancouver'a geri döndü ve bu dizide Jason Teague adlı karakteri canlandırdı. Son olarak 2005 yılında WB'nin yeni korku serisi "Supernatural"daki Dean Winchester karakteri ile ekranlara geri döndü.

Ayrıca "Supernatural" dizisinde rol aldığı Jared Padalecki ve Misha Collins ile yakın arkadaş. Kendisi Dean karakteri ile hem ABD hemde dünya çapında büyük bir ün kazandı. Aynı yıl içinde oynadığı filmlerle birlikte oyunculuğunu kanıtlamayı başardı. Bu dönemde Alen Rasinlic'in desteği ile yeni film projelerine de sıcak bakmaya başlamıştır.

Bu mesaj; ?Mysterion? tarafından '04.11.09 - 08:01' tarihinde değiştirildi. Sebep: Üst üste birden fazla mesaj yazamazsınız.
Alıntı ile Cevapla
Teşekkür Edenler:
  #6 (permalink)  
Alt 04.11.09, 08:02
ZipMaker - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
İlk KeLBaYKuŞ!
 
Kaydolma: 28.08.06
Erkek
Mesajlar: 12.101
Teşekkürler: 516
Üyeye 12.628 kez teşekkür edildi
Standart Cevap: Dean Wınchester'cılar

Dean severler ankete katılmayı unutmayın!
UyarıGörmek için lütfen buradan üye olunuz.

KeLBaYKuŞ Forum Reklamları

Adam karizma ya!
Alıntı ile Cevapla
Teşekkür Edenler:
  #7 (permalink)  
Alt 04.11.09, 08:03
?Mysterion? - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Genç Baykuş
 
Kaydolma: 26.10.09
Erkek - 32
Mesajlar: 234
Teşekkürler: 13
Üyeye 27 kez teşekkür edildi
Standart Cevap: Dean Wınchester'cılar

Sezonlar [değiştir]
Ana madde: Supernatural bölümleri listesi
Birinci Sezon [değiştir]
Sezon Dean'in Sam'in üniversite evine gelerek, birkaç gün önce ava çıkan ama hala dönmeyen babalarını bulmak için yardım istemesiyle başlar. İsteksiz olsa da Sam ağabeyiyle gider ve bu sırada Sam'in sevgilisi Jess 22 yıl önce Sam ve Dean'in annelerini öldüren aynı doğaüstü varlık tarafından öldürülür. Böylece iki kardeş hem babalarını arayarak hem de ülkeyi gezip doğaüstü kötü güçlerle savaşarak yollara koyulurlar. Babalarını sonunda bulan kardeşler annelerini ve Jess'i öldüren şeyin "sarı gözlü iblis(azazel)" olduğunu öğrenirler. Herşeyi öldürebilen silah Colt'la beraber Sarı Gözlü İblis'in peşine düşen Winchester'lar, sezon sonunda bir iblisin sebebiyet verdiği araba kazasında ağır yaralanırlar.

İkinci Sezon [değiştir]
Sezon Winchesterların kazadan sonra hastanede gözlerini açmalarıyla başlar. Ama Dean babası ve kardeşinden farklı bir şekilde açmıştır gözlerini. Ruhu bedeninden ayrılmıştır ve tamamen bir hayalet gibidir. Ama babası onu kurtarmak için Sarı Gözlü İblis'le anlaşma yapar ve Colt'la beraber kendi ruhunu oğlu Dean için feda eder. Ölmeden önce Dean'e iblisin Sam ile ilgili planları olduğunu söyler ve onu kurtarması, kurtaramazsa öldürmesi gerektiği konusunda uyarır. İşte bu olaydan sonra 2. Sezon İblis'in Sam'le ilgili planlarını anlamaya çalışmakla geçer. Annesinin öldüğü gece Sam iblis kanıyla zehirlenmiştir ve bu ona psişik güçler kazandırmıştır. Bu olay Sam tam 6 aylıkken gerçekleşmiştir.Daha sonra Sarı Gözlü İblis'in Sam gibi bebekken iblis kanıyla zehirlediği özel çocuklar ıssız bir yere toplanır. Birbirleri ile savaşmaları gerektiği ve sağ kalanın Sarı Gözlü İblis'in planladığı iblis ordusunun başına geçeceği öğrenilir. Jake adında başka bir psişik tarafından arkadan bıçaklanan Sam, Dean'in kollarında ölür. Dean Sam'in ölümü üzerine iblis ile anlaşma yapar ve karşılığında kendi ruhunu verir. Sam geri döner fakat Dean'in 1 yıllık ömrü kalmıştır. Sezonun finalinde Sarı Gözlü İblis, Dean tarafından öldürülür fakat Şeytan Kapısı (Cehenneme açılan bir geçit) açıldığı için yüzlerce iblis dünyada serbest kalır.

Üçüncü Sezon [değiştir]
Sezon Dean'i iblisle olan anlaşmasından kurtarmaya çalışmak üzerine odaklanır. Sam, Ruby adlı bir iblisle karşılaşır ve Ruby Sam'e Dean konusunda yardım edebileceğini söyler. Sam ve Ruby, Dean'in anlaşmasının bulunduğu Lilith adlı iblisi bulur. Lilith Sam'i öldürmeye çalışır fakat gücünün Sam'e etki etmediğini görünce korkarak kaçar. Dean'in anlaşması dolar ve cehennem köpekleri tarafından cehenneme gönderilir.

Dördüncü Sezon [değiştir]
Bu sezonda Dean Castiel adlı bir melek sayesinde cehennemden geri gelir. Sam psişik güçlerinden ve Ruby'nin onu iblis kanı ile beslemesinden dolayı yolunu kaybeder. Melekler Dean'e 66 mühürün kırılmasını ve kıyameti engelleyecek kişi olduğunu söylerler. Lucifer'in serbest kalmak için uğraştığı öğrenilir. Sam Lucifer'in hapsedildiği manastıra Lilith'i öldürmek ve son mühürün kırmasını önlemek için gider. Bu sırada Dean melekler tarafından güvenli(!) bir yere götürülür. Ancak meleklerin mühürlerin kırılmasını istedikleri, Lucifer serbest kalınca da Dean'in onu durdurmasını ve cenneti dünyaya indirmek istedikleri açıklığa kavuşur. Lilith'in ölümünün son mühür olduğunu öğrenen Dean, kardeşini durdurmak için Castiel'in yardımıyla meleklerin hapsinden kurtulur. Sam'i durdurmaya gitse de Sam Lilith'i öldürür. Ruby'nin başından beri hainlik yaptığı anlaşılınca Dean Sam'in yardımıyla Ruby'i öldürür. 66. mühür Lilith'in ölmesiyle kırılır ve Lucifer serbest kalır.

Beşinci Sezon [değiştir]
Dizinin 5. sezonu başlamış bulunuyor. İlk bölümde Lucifer serbest kaldı ve Dean ile Sam Lilith'in öldüğü odada kapalı kalırlar. Ancak bir şekilde kendilerini bir uçakta bulurlar ve uçak düşer ama Winchester kardeşlere birşey olmamıştır. Castiel başmelekler tarafından öldürülür. Ancak sonra tekrar döner. Castiel isyan etmiştir ve melekleri öldürmeye başlamıştır. Zachariah ise Dean'e Michael adlı meleğin bedenine gireceğini söyler ama Dean'in cevabı hayırdır. Sam ve Dean kardeşler yollarını ayırmıştır. Sam bir barda barmenlik yapmaktadır. Dean Castiel ile güzel vakit geçirmektedir. Dean'in Castiel'a sarfettiği sözler bütün Supernatural hayranlarını şaşkınlık içinde bırakmıştır. 5. sezon'un 3. bölümünde Lucifer Sam'i bulur ve Sam'in bedenini ister... Sam bu teklifi kabul etmez ve hemen Dean'ı arar tekrar biraraya gelmek istediğini söyler dean buna sıcak bakmaz ve telefonu kapatır. Baş melek deannı 5 yıl sonrasına gonderır dean orda samin Lucifer'a evet dediğini öğrenir ve geri geldiğinde hemen sami arayarak bir araya gelme fikrini kabul ettiğini söyler.Dizinin 5. bölümünde ise sam ve dean bir ünlülerin kılığına giren bir tanrı ya karşı savaşıp sonunda onu öldürürler.daha sonra sam ve dean insanların doğaüstü şekilde öldüğü bir kasabaya giderler.ancak pek birşey bulamazlar sonra Castiel gelip onlara bütün bu ölümlere küçük bir çocuğun neden olduğunu ve bu çocuğun deccal olduğunu söyler bunun üzerine winchester lar çocuğun gerçek annesine gidip çocuk hakkındaki gerçeği öğrenirler çocuk yarı iblis yarı da insandır castiel çocuğu öldürmek için evine gider ancak çocuk onu heykele çevirir.daha sonra sam ve dean çocuğu ikna etmeye çalışır ancak çocuk ortadan kaybolur.

Oyuncular [değiştir]
Başrol [değiştir]
Jensen Ackles , Dean Winchester rolünde
Jared Padalecki , Sam Winchester rolünde
Misha Collins,Castiel rolünde
Diğer Roller [değiştir]
Mark Pallegrino,Lucifer rolünde
Jeffrey Dean Morgan , John Winchester rolünde (2005-2006)(ölü)
Nicki Lynn Aycox , Meg Masters rolünde (2005-2006)(Ölü)(5.sezon 1.bölümde tekrar geldi.)
Samantha Ferris , Ellen Harvelle rolünde (2006-2007)(canlı)
Alona Tal , Joanna Beth "Jo" Harvelle rolünde (2006-2007)(canlı)
Chad Lindberg , Ash rolünde (2006-2007)(Ölü)
Jim Beaver , Bobby Singer(2006-?)(Canlı)
Sterling K. Brown , Gordon Walker rolünde (2006-2007)(Ölü)
Charles Malik Whitfield , FBI Ajanı Victor Henricksen rolünde (2007-2008)(Ölü)
Lauren Cohan , Bela Rölünde (2007-2008)(Ölü)
Katie Cassidy , Ruby rolünde (2007-2009)(Ölü)

evet adam karizma ya

Colt [değiştir]
Colt ve 13 orjinal mermi Samuel Colt tarafından 1835 yılında yapılmıştır.Bu silah şeytanlar dahil hertürlü doğaüstü varlığı öldürebilmektedir.Ayrıca Şeytan Kapısı'nın anahtarıdır.Orjinal mermilerden 6 tanesini Daniel Elkins kullanmıştır.Silah daha sonra vampirlerin eline geçmiştir ve John Winchester bu silahı vampirlerden geri almıştır fakat ikinci sezonun "In My Time of Dying" adlı bölümünde araba kazasından sonra Dean'in hayatta kalması için şeytanla anlaşma yapmıştır.Bu anlaşma sonunda kendi hayatı ve Colt karşılığında Dean'i yeniden hayata döndürmüştür.Daha sonra silah şeytanın eline geçmiştir ve kullanılamaz hale gelmiştir fakat Bobby silahı tamir etmiştir ve hala dizinin bazı bölümlerinde sık sık görünmektedir. All Hell Breaks Loose, Part 2 bölümünde Dean azazeli bu silahla öldürmüştür

Impala [değiştir]

Impala1967 model Chevrolet chewy Impala dizinin her bölümünde sıkça görünmektedir.Dean'e babası tarafından verilmiştir.Polislere yakalanmamak için birden fazla plakası bulunmaktadır.Genel olarak kansas plakası vardır.Dizinin 2. sezonunda kaza sonucunda parçalanmıştır ve yeniden Dean tarafından yapılmıştır.Dizinin ilk bölümünden beri aracın tamamen parçalandığı bölüm dışında hep bu aracı kullanmışlardır

Aile [değiştir]
Dizinin en başından beri Winchester kardeşlerin anne babası önemli yer tutmuştur.Dizideki geri dönüşler sayesinde annelerinin ölümü ve babalarının avcı olması hakkında birçok bilgi edinilebilmektedir.Winchesterlar babalarının günlüğünden yararlanarak yaratıklarla savaşmaktadır.Dördüncü sezonda Dean annesinin bir avcı olduğunu ve Azazel ile anlaşma yaptığını öğrenmiştir.

ve küçük kardeşi unutmayalım!

Jared Tristan Padalecki (d. 19 Temmuz, 1982) ABD'li oyuncu. Gilmore Girls Dean Forester ve Supernatural Sam Winchester dizilerindeki rolleri ile tanınır. New York Minute ve House of Wax ve Cry Wolf (2005) adlı filmde de rol almıştır.

Hakkında Bilgiler [değiştir]
Kardeşleri: Jeff adında kendinden 4 yaş büyük bir abisi var ve Megan adında bir kız kardeşi var.
Arkadaşları: Mumya Evi'ndeki rol arkadaşı Chad Michael Murray ve Supernatural'da birlikte rol aldığı Jensen Ackles kankaları. Ayrıca oyuncu Derek Lee Nixon ve Misha Collins ile de yakın arkadaş.
En sevdiği yemek: Cheeseburger ve çikolatalı dondurma
En etkilendiği film: 1997 yapımı Can Dostum (Good Will Hunting)
Oyunculuğa nasıl başladı: Oyunculuğa çocukken başladı. 12 yaşından beri oyunculuk dersleri alıyor.
Kendi ağzından: "Ailem, kariyerim ve arkadaşlarımla gayet mutluyum. En büyük korkum da bunlardan birini kaybetmek" diyor. Ayrıca herkese bir de mesajı var: "Sadece kendiniz olun. Böylece iyilikler gelip sizi bulur, bugün, yarın ya da gelecek yıl. Ama bir gün mutlaka..." diyor.
Boyu: 1.93 metre'dir ve yengeç burcu'dur. beslediği iki köpeği vardır.

Bu mesaj; ?Mysterion? tarafından '04.11.09 - 08:10' tarihinde değiştirildi. Sebep: Üst üste birden fazla mesaj yazamazsınız.
Alıntı ile Cevapla
Teşekkür Edenler:
  #8 (permalink)  
Alt 04.11.09, 11:41
ferdere07 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Uzman Baykuş
 
Kaydolma: 21.08.09
Erkek
Mesajlar: 839
Teşekkürler: 56
Üyeye 55 kez teşekkür edildi
Standart Cevap: Dean Wınchester'cılar

Dean forever jensen'i tanımıyorum ama Dean Winchester 'i bazı arkadaşlarımdan daha çok tanıyorum
Alıntı ile Cevapla
Teşekkür Edenler:
  #9 (permalink)  
Alt 04.11.09, 13:58
fairytale - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
V.I.P.
 
Kaydolma: 01.09.09
Kadın - 35
Mesajlar: 5.406
Teşekkürler: 620
Üyeye 402 kez teşekkür edildi
Standart Cevap: Dean Wınchester'cılar

ya valla o kadar karizma ki...
yaptıgı hersey ona cok yakışıyo..belki baskası yapsa hiç yakısmayacak hareketler o yapınca bi baska oluyo...
yani bircok dizi seyrediyorum,yerli-yabancı...ama onun gibisini hiç görmedim...
keşke türkiye'ye de gelse...ah ahhhh
Alıntı ile Cevapla
Teşekkür Edenler:
  #10 (permalink)  
Alt 04.11.09, 15:14
?Mysterion? - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Genç Baykuş
 
Kaydolma: 26.10.09
Erkek - 32
Mesajlar: 234
Teşekkürler: 13
Üyeye 27 kez teşekkür edildi
Standart Cevap: Dean Wınchester'cılar

ferdere07 dean i canlandıran jensen ackles

ya B-L@L albüme resim nası koyuyosun

Bu mesaj; ?Mysterion? tarafından '04.11.09 - 15:24' tarihinde değiştirildi. Sebep: Üst üste birden fazla mesaj yazamazsınız.
Alıntı ile Cevapla
Teşekkür Edenler:
Cevapla

Konuya Ait Popüler Kelimeler
dean winchester sözleri dean winchester arabası dean winchester arabasının markası dean winchester sevgilisi supernatural dean sözleri dean winchester favori sözler dean winchester arka plan dean winchester komik fotolar dean winchester komik fotoğraflar





© 2013 KeLBaYKuŞ Forum | AtEsH
Telif Hakları vBulletin v3.8.4 - ©2000-2024 - Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.2.0'e Aittir.
Açılış Tarihi: 29.08.2006