Tekil Mesaj gösterimi
  #5 (permalink)  
Alt 04.11.09, 07:58
?Mysterion? - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
?Mysterion?
Genç Baykuş
 
Kaydolma: 26.10.09
Erkek - 32
Mesajlar: 234
Teşekkürler: 13
Üyeye 27 kez teşekkür edildi
Standart Cevap: Dean Wınchester'cılar

Dean Winchester
Vikipedi, özgür ansiklopedi
Git ve: kullan, ara
Dean Winchester}
Jensen Ackles tarafından canlandırıldı.
Sezon(lar) Supernatural 1,2,3,4,5. Sezon
Tam adı Dean Winchester
Arkaplan bilgileri
Doğum Kansas, ABD
Yaşı 29
Aile üyeleri *Sam Winchester (Kardeşi)
John Winchester (Babası)
Mary Winchester (Annesi)
Adam Milligan (Üvey Kardeşi)

Dean Winchester, bir Warner Bros. yapımı olan Supernatural dizisinde kardeşi Sam Winchester'la birlikte ruh, cin, şeytan gibi doğaüstü varlıkları avlayan ana karakter. Dean Winchester karakteri dizide Jensen Ackles tarafından canlandırılır.

Özellikleri [değiştir]
Karakter dizide olgun oluşu, esprileri, ailesine olan düşkünlüğü, yemek yemeyi sevişi ve kadınlara karşı olan ilgisi ile tanınır. Aynı zamanda çok iyi bir avcı olan Dean Winchester genellikle kullandığı Colt 1911 marka silah ve pompalı tüfeğiyle dikkat çeker. Ayrıca Dean ve Sam Winchester kardeşler dizi boyunca 1967 model siyah bir Chevrolet Impala'yla yolculuk etmektedirler. Dean impalasını çok sever ve ona kızım diye hitap eder.

Yaşamı [değiştir]
Ailenin en güçlü karakteridir. 2. sezonda Sam'i geri getirmesi karşılığında ruhunu şeytana satar. 3. sezonda kurtulmak için çok çaba verse de ölüp cehenneme gitmiştir. 4. sezonda Castiello adlı melek onu cehennemden kurtarmıştır, bunun sebebi de kıyameti durduracak olmasıdır. 5. sezonda anlaşıldığına göre baş melek Michael'in insan bedenidir.

Jensen Ackles
Vikipedi, özgür ansiklopedi
Git ve: kullan, ara
Hayatı [değiştir]
Jensen Ackles (d. 1 Mart, 1978), gençken modellik yaptı ve 1997 yılında Llyod V. Berkener High School'dan mezun olduktan sonra "Days of Our Lives" adlı dizide rol aldı. Bu diziden sonra Jensen, James Cameron'un Dark Angel adlı TV serisi için Vancouver'a gitti. 2003'te "Dawson's Creek" adlı dizide CJ rolünü oynadı. 2004'te Smallville adlı dizide oynamak için tekrar Vancouver'a geri döndü ve bu dizide Jason Teague adlı karakteri canlandırdı. Son olarak 2005 yılında WB'nin yeni korku serisi "Supernatural"daki Dean Winchester karakteri ile ekranlara geri döndü.

Ayrıca "Supernatural" dizisinde rol aldığı Jared Padalecki ve Misha Collins ile yakın arkadaş. Kendisi Dean karakteri ile hem ABD hemde dünya çapında büyük bir ün kazandı. Aynı yıl içinde oynadığı filmlerle birlikte oyunculuğunu kanıtlamayı başardı. Bu dönemde Alen Rasinlic'in desteği ile yeni film projelerine de sıcak bakmaya başlamıştır.

Bu mesaj; ?Mysterion? tarafından '04.11.09 - 08:01' tarihinde değiştirildi. Sebep: Üst üste birden fazla mesaj yazamazsınız.
Alıntı ile Cevapla
Teşekkür Edenler: