KeLBaYKuŞ Forum

Geri git   KeLBaYKuŞ Forum > Oyun > Online Oyunlar > Cabal Online


Cabal Online - Görevler, rehberler, private server bilgileri, resimler, videolar burada


Cevapla
 
Seçenekler
  #1 (permalink)  
Alt 21.10.09, 16:32
Cullean - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Yavru Baykuş
 
Kaydolma: 20.10.09
Erkek
Mesajlar: 7
Teşekkürler: 0
Üyeye 1 kez teşekkür edildi
Standart Cabal Online Titleler ve Özellikleri;

Onur Sıralama Titleleri:
Capella/Procyon/Neutral - 3 ana gruptan oluşuyor Neutral tarafsızlar

* Praetor / Knight / Vagabond - gerekli honour rank 11 honour (10,000,000)
[HP+50]

* Praetor of Silence / Knight of Dawn / Disciple - gerekli honour rank 12 honour (20,000,000) *
[HP+100]

* Praetor of Insight / Knight of Fighting Spirit / Ascetic gerekli honour rank 13 (50,000,000) *
[HP+100, Resist Critical Damage+5%]

* Praetor of Tolerance / Knight of Passion / Ascetic - gerekli honour class rank 14 (80,000,000) *
[HP+150, Resist Critical Damage+5%, Resist Rate Damage+3%]

* Praetor of Glory / Knight of Protection / Ascetic - gerekli honour class rank 15 (150,000,000) *
[HP+150, Resist Critical Damage+15%, Resist Rate Damage+3%]

* Praetor of Faith / Knight of Valor / Ascetic - gerekli honour class rank 16 (300,000,000) *
[HP+200, Resist Critical Damage+15%, Resist Rate Damage+5%, Resist Unmovable%15
* Praetor of Will / Knight of Devotion / Ascetic - gerekli honour class rank 17 (500,000,000)
[HP+200, Resist Critical Damage+15%, Resist Rate Damage+5%, Resist Unmovable+10%, Resist Stun+10%]

* Praetor of Truth / Knight of Judgement / Ascetic - gerekli honour class rank 18 (1,000,000,000) *
[HP+300, Resist Critical Damage+20%, Resist Rate Damage+7%, Resist Unmovable+10%, Resist Stun+10%, Resist Knock Back+10%]

* Praetor of Brilliance / Knight of Tempest / Ascetic - gerekli honour class rank 19 (1,500,000,000) *
[HP+400, Resist Critical Damage+20%, Resist Rate Damage+7%, Resist Unmovable+10%, Resist Stun+10%, Resist Knock Back+10%, Resist Down+10%]

* The Quaestor / The Sovereign / Ascetic - gerekli honour class rank 20 (2,000,000,000) *
[HP+500, Resist Critical Damage+30%, Resist Rate Damage+10%, Resist Unmovable+15%, Resist Stun+15%, Resist Knock Back+15%, Resist Down+15%]


Quest/Dungeon Title:

* The Fighter who leads the stars- Kimin savaşçı kimin star olduğunu apocalypse bir kitap macera bölümü arayışı herhangi bir kazancı yok bu yüzden kısa geçiyorum.

* Hiden Helper T görevlerini 82 lvl e kadar hepsini bitirince kazanılan title.( 1 slot drop +20%, 2 slot drop +100%)

* Ripplet of the Dusk Lake I (kazancı yok) - Lake in dusk adlı mission dungeonu bir kere tamamladıktan sonra kazanılan title(Map part aracılığıyla giriliyor.)
* Ripplet of the Dusk Lake II (Add. Damage +3) - Lake in dusk adlı mission dungeonu on kere tamamladıktan sonra kazanılan title(Map part aracılığıyla giriliyor.)

* Ripplet of the Dusk Lake III (Add. Damage +5) - Lake in dusk adlı mission dungeonunu yüz kere tamamladıktan sonra kazanılan title(Map part aracılığıyla giriliyor.)

* Ripplet of the Dusk Lake IV (Add. Damage +7) - Lake in dusk adlı mission dungeonu X(bilinmiyor) kere tamamladıktan sonra kazanılan title(Map part aracılığıyla giriliyor.)


* Old Station Conductor I (kazancı yok) - Ruina station adlı mission dungeonunu bir kere tamamladıktan sonra kazanılıyor.(Muster card:Ruina station aracılığıyla giriliyor.)
* Old Station Conductor II (HP Auto Heal +1) - Ruina station adlı mission dungeonunu on kere tamamladıktan sonra kazanılıyor.(Muster card:Ruina station aracılığıyla giriliyor.)

* Old Station Conductor III (HP Auto Heal +2) - Ruina station adlı mission dungeonunu X kere tamamladıktan sonra kazanılıyor.(Muster card:Ruina station aracılığıyla giriliyor.)


* Shelter of Earth-Bound Spirits I (kazancı yok) - B1F adlı mission dungeonunu bir kere tamamladıktan sonra kazanılıyor.(EOD. yani Epulet of Dead aracılığıyla giriliyor.)

* Shelter of Earth-Bound Spirits II (+1 Max HP steal) - B1F adlı mission dungeonunu on kere tamamladıktan sonra kazanılıyor.(EOD. yani Epulet of Dead aracılığıyla giriliyor.)
* Shelter of Earth-Bound Spirits II (+2 Max HP steal) - B1F adlı mission dungeonunu X kere tamamladıktan sonra kazanılıyor.(EOD. yani Epulet of Dead aracılığıyla giriliyor.)

* Immortality Seeker I (kazancı yok) - B2F adlı mission dungeonunu bir kere tamamladıktan sonra kazanılıyor.(EOD2. yani Epulet of Dead 2 aracılığıyla giriliyor.)
* Immortality Seeker II (+1 Att, +1 Magic) - B2F adlı mission dungeonunu 10 kere tamamladıktan sonra kazanılıyor.(EOD2. yani Epulet of Dead 2 aracılığıyla giriliyor.)
* Immortality Seeker II (+2 Att, +2 Magic) - B2F adlı mission dungeonunu X kere tamamladıktan sonra kazanılıyor.(EOD2. yani Epulet of Dead 2 aracılığıyla giriliyor.)

* Lava Cave Explorer I (kazancı yok) - Volcanic Citadel adlı mission dungeonunu bir kez tamamladıktan sonra kazanılıyor(SOD. yani soul of darknes aracılığıyla giriliyor.)
* Lava Cave Explorer II (Defense +1) - Volcanic Citadel adlı mission dungeonunu on kez tamamladıktan sonra kazanılıyor(SOD. yani soul of darknes aracılığıyla giriliyor.)
* Lava Cave Explorer III (Defense +2) - Volcanic Citadel adlı mission dungeonunu X kez tamamladıktan sonra kazanılıyor(SOD. yani soul of darknes aracılığıyla giriliyor.)

* Mutant Life Discoverer I (kazancı yok) - Forgetten Temple B1F adlı mission dungeonunu bir kez tamamladıktan sonra kazanılıyor(FT. B1F. yani muster card:forgetten temple B1F aracılığıyla giriliyor.)
* Mutant Life Discoverer II ( +2 Max HP steal) - Forgetten Temple B1F adlı mission dungeonunu on kez tamamladıktan sonra kazanılıyor(FT. B1F. yani muster card:forgetten temple B1F aracılığıyla giriliyor.)
* Mutant Life Discoverer III ( +3 Max HP steal) - Forgetten Temple B1F adlı mission dungeonunu X kez tamamladıktan sonra kazanılıyor(FT. B1F. yani muster card:forgetten temple B1F aracılığıyla giriliyor.)

* Lost World Pioneer I (kazancı yok) - Forbbiden Island adlı mission dungeonunu bir kez tamamladıktan sonra kazanılıyor(Lost ısland compass aracılığıyla giriliyor.)
* Lost World Pioneer II (defense +3) - Forbbiden Island adlı mission dungeonunu on kez tamamladıktan sonra kazanılıyor(Lost ısland compass aracılığıyla giriliyor.)
* Lost World Pioneer III (defense +3, attack +3, Magic +3) - Forbbiden Island adlı mission dungeonunu X kez tamamladıktan sonra kazanılıyor(Lost ısland compass aracılığıyla giriliyor.)

* Last Chaos Boundry (increase the EXP bonus for party +6%) - Chaos Arena'yı bir kere tamamladıktan sonra kazanılıyor.Lv. ile ilgili bir açıklama yapılmamış heralde girdiğiniz arenanın Lv. fark yaratmıyor(Mircle Key 1-2-3-4-5 aracılığıyla giriliyor.)
* Beyond Chaos Boundry (increase the EXP bonus for party +8%) - Chaos Arena'yı on kere tamamladıktan sonra kazanılıyor.Lv. ile ilgili bir açıklama yapılmamış heralde girdiğiniz arenanın Lv. fark yaratmıyor(Mircle Key 1-2-3-4-5 aracılığıyla giriliyor.)

* The New Beginning of Chaos (increase the EXP bonus for party +10%) - Chaos Arena'yı X kere tamamladıktan sonra kazanılıyor.Lv. ile ilgili bir açıklama yapılmamış heralde girdiğiniz arenanın Lv. fark yaratmıyor(Mircle Key 1-2-3-4-5 aracılığıyla giriliyor.)




PK/PvP Title: PK / PvP Adı:

* *



Mission War Title: Misyon Savaş Başlığı:
Bunları ingilizce çevirisinden direk geçirdim sizin yorumunuza bırakıyorum.(Şahsen çeviriden pek birşey anlamadım ama bu alanlarla alakalı olan arkadaşlarımızın bir sonuç çıkarabiliceğine inanıyorum.)


Guardian: Her Muharebe tarzı (sınıf) başına dünya için 10 karakter (Dünya başına 60 karakter) Toplam
[HP UP +500, Resist Unmovable UP +60%, Resist Down UP +60%, Resist Knock Back UP +60%, Resist Stun UP +60% ]


Bringer: 60 Veliler Dünya başına (Toplam 6 karakter) arasında her Muharebe stili için 1 karakter
[HP UP +500, Resist Critical Rate UP +20%, Resist Critical Damage UP +60%, Sword Skill AMP UP +10%, Magic Skill AMP UP +10%, Critical Rate UP +5%]


Capella - Luminosity Bringer and Luminosity Guardian Capella - Parlaklık Bringer ve parlaklık Guardian
(Sanırım bu bazılarının etrafında dönen savaş titlesi gerçekten harika bir görünümü var.)



Ulus savaşlarında karşı tarafı yenilgiye uğratarak kazanabiliceğiniz titleler(bireysel kazanılan titlelerdir bunlar)
* Luminous/Stormy Gladiator (kazancı yok) - Karşı ulustan bir kişiyi öldürünce kazandığınız title.
* Luminous/Stormy Great Gladiator (Crit Rate resist +1%) - Karşı ulustan 1000 kişiyi öldürünce kazandığınız title.
* Luminous/Stormy Supreme Gladiator (Crit Rate resist +1%, Crit Dmg resist 3%) - Karşı ulustan 2500 kişiyi öldürdüğünüzde kazandığınız title.
* Luminous/Stormy Officer (Crit Rate resist +2%, Crit Dmg resist 6%) - Karşı ulustan 5000 kişiyi öldürünce kazandığınız title.
* Luminous/Stormy Great Officer (Crit Rate resist +3%, Crit Dmg resist 9%) - Karşı ulustan X kişiyi öldürünce kazandığınız title.


Guardian (S) titleleri:
* Legacy Guardian(S) Hunter Lv1 (kazancı yok) - Legacy Guardian (S) bir kere öldürdüğümüzde kazandığımız title.
* Legacy Guardian(S) Hunter Lv2 (+1attack, +1 magic) - Legacy Guardian (S) on kere öldürdüğümüzde kazandığımız title.


Guardian (M) titleleri:
* Legacy Guardian(M) Hunter Lv1 (kazancı yok) - Legacy Guardian (M) bir kere öldürdüğümüzde kazandığımız title.
* Legacy Guardian(M) Hunter Lv2 (+1attack, +1 magic) - Legacy Guardian (M) on kere öldürdüğümüzde kazandığımız title.


Guardian (L) titleleri
* Legacy Guardian(L) Hunter Lv1 (kazancı yok) - Legacy Guardian (L) bir kere öldürdüğümüzde kazandığımız title.
* Legacy Guardian(L) Hunter Lv2 (+1attack, +1 magic) - Legacy Guardian (L) on kere öldürdüğümüzde kazandığımız title.

Bayrak titleside var ama herhangi bir kazancı olmadığı için geçiyorum.(Pek anlamadımda zaten bu titleyi.)


Mob(Canavar,Yaratık) Titleleri
Novice=Acemi avcı Adept=Alışkın,Tecrubeli avcı
* Mongrel Hunter (kazancı yok)- Distichous Mongrel adlı mobu kendisi boss olarakta anılmaktadır bir kere öldürdüğümüzde bu titleye sahip olabiliyoruz.
* Novice Mongrel Hunter (+ 2% Alz drop)- Distichous Mongrel adlı mobu on kere öldürdüğümüzde bu titleye sahip olabiliyoruz.
* Adept Mongrel Hunter (+ X% Alz drop)- Distichous Mongrel adlı mobu X kere öldürdüğümüzde bu titleye sahip olabiliyoruz.

* Cauda Hunter (kazancı yok)- Virulent Cauda adlı mobu kendisi boss olarakta anılmaktadır bir kere öldürdüğümüzde bu titleye sahip olabiliyoruz.
* Novice Cauda Hunter (+ 2% Alz drop)- Virulent Cauda adlı mobu on kere öldürdüğümüzde bu titleye sahip olabiliyoruz.
* Adept Cauda Hunter (+ X% Alz drop)- gained after killing X Virulent Cauda * Adept Cauda Hunter (+ X% alz bırak) - X öldürücü Cauda öldürülmesi sonra kazandı

* Cockatrice Hunter (kazancı yok)- Ancient Cockatrice adlı mobu kendisi boss olarakta anılmaktadır bir kere öldürdüğümüzde bu titleye sahip olabiliyoruz.
* Novice Cockatrice Hunter (+ 2% Alz drop)- Ancient Cockatrice adlı mobu on kere öldürdüğümüzde bu titleye sahip olabiliyoruz.
* Adept Cockatrice Hunter (+ X% Alz drop)- Ancient Cockatrice adlı mobu X kere öldürdüğümüzde bu titleye sahip olabiliyoruz.

* Karion Hunter (kazancı yok)- Monakus Karion adlı mobu kendisi boss olarakta anılmaktadır bir kere öldürdüğümüzde bu titleye sahip olabiliyoruz.
* Novice Karion Hunter (+ 2% Alz drop)- Monakus Karion adlı mobu on kere öldürdüğümüzde bu titleye sahip olabiliyoruz.
* Adept Karion Hunter (+ X% Alz drop)- Monakus Karion adlı mobu X kere öldürdüğümüzde bu titleye sahip olabiliyoruz.

* Faello Hunter (kazancı yok) - Berderk Faello adlı bossu bir kere kestiğimizde sahip olabiliceğimiz title.
* Novice Faello Hunter (+2% Alz Drop) - Berderk Faello adlı bossu on kere kestiğimizde sahip olabiliceğimiz title.
* Adept Faello Hunter (+X% Alz Drop) - Berderk Faello adlı bossu X kere kestiğimizde sahip olabiliceğimiz title.


* Penna Hunter (kazancı yok)- FP-01 Magnus Penna adlı bossu bir kere kestiğimizde sahip olabiliceğimiz title.
* Novice Penna Hunter (+ 2% Alz drop)- FP-01 Magnus Penna adlı bossu on kere kestiğimizde sahip olabiliceğimiz title.

* Adept Penna Hunter (+ X% Alz drop)- FP-01 Magnus Penna adlı bossu X kere kestiğimizde sahip olabiliceğimiz title.

* Rota Hunter (kazancı yok)- TA-01 Gravis Rota adlı bossu bir kere kestiğimizde sahip olabiliceğimiz title.
* Novis Rota Hunter (+ 2% Alz drop)- TA-01 Gravis Rota adlı bossu on kere kestiğimizde sahip olabiliceğimiz title.
* Adept Rota Hunter (+ 3% Alz drop)- TA-01 Gravis Rota adlı bossu X kere kestiğimizde sahip olabiliceğimiz title.

* Quadra Hunter (kazancı yok)- 1 MA-06 Quadra adlı bossu bir kere öldürdüğümüzde sahip olabiliceğimiz title.
* Novis Quadra Hunter (+ 2% Alz drop)- 1 MA-06 Quadra adlı bossu on kere öldürdüğümüzde sahip olabiliceğimiz title.
* Adept Quadra Hunter (+ 3% Alz drop)- 1 MA-06 Quadra adlı bossu X kere öldürdüğümüzde sahip olabiliceğimiz title.


* Pluma Hunter (no bonus)- 1 UMD-03 Lautus Pluma adlı bossu bir kere öldürdüğümüzde sahip olabiliceğimiz title.
* Novis Pluma Hunter (+ 2% Alz drop)- 10 UMD-03 Lautus Pluma adlı bossu on kere öldürdüğümüzde sahip olabiliceğimiz title.
* Adept Pluma Hunter (+ X% Alz drop)- 10 UMD-03 Lautus Pluma adlı bossu X kere öldürdüğümüzde sahip olabiliceğimiz title.

Craft Title: Botu Başlık:

* Bu titleler craft yaptıkca gelişiyor.(acemi,uzman,lisanslı)Bunların hiçbiri + bir kazanç sağlamıyor bize.Şahsen ben bunun oyun içi reklam amaçlı olduğunu düşünüyorum.Craft yaptığınız itemlerinizi satmada yardımcı olabilir bu title

Other Title: Diğer Adı:

* Colony Trainee (+3 skill EXP bonus) - Buda yine missionlardan kazanılan bir title skill kasmanızda yardımcı olabilicek güzel bir title.

* The Beginning of the Human Age ( HP +50, +1 honour point) - Questi tamamladıktan sonra aldığımız bir title yani mission a uygun giderseniz bunu almak için artı bir çaba harcamanıza gerek yok " İnsan Yaş" LVL 99 macera bölümü "Yine araştırıyor insanların hikayesi"

* Colony Graduate ( +3 honour points) - Class rank 11 ( lvl 100 BSLV) sonrasında elde edilen title.

* Billionaire (kazancı yok) - 1billion (1,000,000,000) Alz üstünde bulunan kişilerin titlesi.

Çevirim bu kadarına yetti ufak hatalar olabilir.Umarım işe yarar bir rehber olmuştur.
Alıntı ile Cevapla
Sponsor
  #2 (permalink)  
Alt 16.02.10, 02:50
troqqq - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Yavru Baykuş
 
Kaydolma: 14.02.10
Kadın
Mesajlar: 1
Teşekkürler: 0
Üyeye 0 kez teşekkür edildi
Standart Cevap: Cabal Online Titleler ve Özellikleri;

eyw. Brader . GuzEL caLısMa OLmus ELLerıne KoLLarıNa SAqlık
Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Konuya Ait Popüler Kelimeler
cabal honour titles cabal bringer cabal online honour title cabal colony trainee colony trainee cabal online bringer cabal online colony trainee cabal honour title mission volcanic citadel cabal titleler cabal mission volcanic citadel cabal title özellikleri cabal online title özellikleri cabal online bringer nasıl olunur cabal online bringer title





© 2013 KeLBaYKuŞ Forum | AtEsH
Telif Hakları vBulletin v3.8.4 - ©2000-2024 - Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.2.0'e Aittir.
Açılış Tarihi: 29.08.2006