Tekil Mesaj gösterimi
  #1 (permalink)  
Alt 21.10.09, 16:32
Cullean - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Cullean
Yavru Baykuş
 
Kaydolma: 20.10.09
Erkek
Mesajlar: 7
Teşekkürler: 0
Üyeye 1 kez teşekkür edildi
Standart Cabal Online Titleler ve Özellikleri;

Onur Sıralama Titleleri:
Capella/Procyon/Neutral - 3 ana gruptan oluşuyor Neutral tarafsızlar

* Praetor / Knight / Vagabond - gerekli honour rank 11 honour (10,000,000)
[HP+50]

* Praetor of Silence / Knight of Dawn / Disciple - gerekli honour rank 12 honour (20,000,000) *
[HP+100]

* Praetor of Insight / Knight of Fighting Spirit / Ascetic gerekli honour rank 13 (50,000,000) *
[HP+100, Resist Critical Damage+5%]

* Praetor of Tolerance / Knight of Passion / Ascetic - gerekli honour class rank 14 (80,000,000) *
[HP+150, Resist Critical Damage+5%, Resist Rate Damage+3%]

* Praetor of Glory / Knight of Protection / Ascetic - gerekli honour class rank 15 (150,000,000) *
[HP+150, Resist Critical Damage+15%, Resist Rate Damage+3%]

* Praetor of Faith / Knight of Valor / Ascetic - gerekli honour class rank 16 (300,000,000) *
[HP+200, Resist Critical Damage+15%, Resist Rate Damage+5%, Resist Unmovable%15
* Praetor of Will / Knight of Devotion / Ascetic - gerekli honour class rank 17 (500,000,000)
[HP+200, Resist Critical Damage+15%, Resist Rate Damage+5%, Resist Unmovable+10%, Resist Stun+10%]

* Praetor of Truth / Knight of Judgement / Ascetic - gerekli honour class rank 18 (1,000,000,000) *
[HP+300, Resist Critical Damage+20%, Resist Rate Damage+7%, Resist Unmovable+10%, Resist Stun+10%, Resist Knock Back+10%]

* Praetor of Brilliance / Knight of Tempest / Ascetic - gerekli honour class rank 19 (1,500,000,000) *
[HP+400, Resist Critical Damage+20%, Resist Rate Damage+7%, Resist Unmovable+10%, Resist Stun+10%, Resist Knock Back+10%, Resist Down+10%]

* The Quaestor / The Sovereign / Ascetic - gerekli honour class rank 20 (2,000,000,000) *
[HP+500, Resist Critical Damage+30%, Resist Rate Damage+10%, Resist Unmovable+15%, Resist Stun+15%, Resist Knock Back+15%, Resist Down+15%]


Quest/Dungeon Title:

* The Fighter who leads the stars- Kimin savaşçı kimin star olduğunu apocalypse bir kitap macera bölümü arayışı herhangi bir kazancı yok bu yüzden kısa geçiyorum.

* Hiden Helper T görevlerini 82 lvl e kadar hepsini bitirince kazanılan title.( 1 slot drop +20%, 2 slot drop +100%)

* Ripplet of the Dusk Lake I (kazancı yok) - Lake in dusk adlı mission dungeonu bir kere tamamladıktan sonra kazanılan title(Map part aracılığıyla giriliyor.)
* Ripplet of the Dusk Lake II (Add. Damage +3) - Lake in dusk adlı mission dungeonu on kere tamamladıktan sonra kazanılan title(Map part aracılığıyla giriliyor.)

* Ripplet of the Dusk Lake III (Add. Damage +5) - Lake in dusk adlı mission dungeonunu yüz kere tamamladıktan sonra kazanılan title(Map part aracılığıyla giriliyor.)

* Ripplet of the Dusk Lake IV (Add. Damage +7) - Lake in dusk adlı mission dungeonu X(bilinmiyor) kere tamamladıktan sonra kazanılan title(Map part aracılığıyla giriliyor.)


* Old Station Conductor I (kazancı yok) - Ruina station adlı mission dungeonunu bir kere tamamladıktan sonra kazanılıyor.(Muster card:Ruina station aracılığıyla giriliyor.)
* Old Station Conductor II (HP Auto Heal +1) - Ruina station adlı mission dungeonunu on kere tamamladıktan sonra kazanılıyor.(Muster card:Ruina station aracılığıyla giriliyor.)

* Old Station Conductor III (HP Auto Heal +2) - Ruina station adlı mission dungeonunu X kere tamamladıktan sonra kazanılıyor.(Muster card:Ruina station aracılığıyla giriliyor.)


* Shelter of Earth-Bound Spirits I (kazancı yok) - B1F adlı mission dungeonunu bir kere tamamladıktan sonra kazanılıyor.(EOD. yani Epulet of Dead aracılığıyla giriliyor.)

* Shelter of Earth-Bound Spirits II (+1 Max HP steal) - B1F adlı mission dungeonunu on kere tamamladıktan sonra kazanılıyor.(EOD. yani Epulet of Dead aracılığıyla giriliyor.)
* Shelter of Earth-Bound Spirits II (+2 Max HP steal) - B1F adlı mission dungeonunu X kere tamamladıktan sonra kazanılıyor.(EOD. yani Epulet of Dead aracılığıyla giriliyor.)

* Immortality Seeker I (kazancı yok) - B2F adlı mission dungeonunu bir kere tamamladıktan sonra kazanılıyor.(EOD2. yani Epulet of Dead 2 aracılığıyla giriliyor.)
* Immortality Seeker II (+1 Att, +1 Magic) - B2F adlı mission dungeonunu 10 kere tamamladıktan sonra kazanılıyor.(EOD2. yani Epulet of Dead 2 aracılığıyla giriliyor.)
* Immortality Seeker II (+2 Att, +2 Magic) - B2F adlı mission dungeonunu X kere tamamladıktan sonra kazanılıyor.(EOD2. yani Epulet of Dead 2 aracılığıyla giriliyor.)

* Lava Cave Explorer I (kazancı yok) - Volcanic Citadel adlı mission dungeonunu bir kez tamamladıktan sonra kazanılıyor(SOD. yani soul of darknes aracılığıyla giriliyor.)
* Lava Cave Explorer II (Defense +1) - Volcanic Citadel adlı mission dungeonunu on kez tamamladıktan sonra kazanılıyor(SOD. yani soul of darknes aracılığıyla giriliyor.)
* Lava Cave Explorer III (Defense +2) - Volcanic Citadel adlı mission dungeonunu X kez tamamladıktan sonra kazanılıyor(SOD. yani soul of darknes aracılığıyla giriliyor.)

* Mutant Life Discoverer I (kazancı yok) - Forgetten Temple B1F adlı mission dungeonunu bir kez tamamladıktan sonra kazanılıyor(FT. B1F. yani muster card:forgetten temple B1F aracılığıyla giriliyor.)
* Mutant Life Discoverer II ( +2 Max HP steal) - Forgetten Temple B1F adlı mission dungeonunu on kez tamamladıktan sonra kazanılıyor(FT. B1F. yani muster card:forgetten temple B1F aracılığıyla giriliyor.)
* Mutant Life Discoverer III ( +3 Max HP steal) - Forgetten Temple B1F adlı mission dungeonunu X kez tamamladıktan sonra kazanılıyor(FT. B1F. yani muster card:forgetten temple B1F aracılığıyla giriliyor.)

* Lost World Pioneer I (kazancı yok) - Forbbiden Island adlı mission dungeonunu bir kez tamamladıktan sonra kazanılıyor(Lost ısland compass aracılığıyla giriliyor.)
* Lost World Pioneer II (defense +3) - Forbbiden Island adlı mission dungeonunu on kez tamamladıktan sonra kazanılıyor(Lost ısland compass aracılığıyla giriliyor.)
* Lost World Pioneer III (defense +3, attack +3, Magic +3) - Forbbiden Island adlı mission dungeonunu X kez tamamladıktan sonra kazanılıyor(Lost ısland compass aracılığıyla giriliyor.)

* Last Chaos Boundry (increase the EXP bonus for party +6%) - Chaos Arena'yı bir kere tamamladıktan sonra kazanılıyor.Lv. ile ilgili bir açıklama yapılmamış heralde girdiğiniz arenanın Lv. fark yaratmıyor(Mircle Key 1-2-3-4-5 aracılığıyla giriliyor.)
* Beyond Chaos Boundry (increase the EXP bonus for party +8%) - Chaos Arena'yı on kere tamamladıktan sonra kazanılıyor.Lv. ile ilgili bir açıklama yapılmamış heralde girdiğiniz arenanın Lv. fark yaratmıyor(Mircle Key 1-2-3-4-5 aracılığıyla giriliyor.)

* The New Beginning of Chaos (increase the EXP bonus for party +10%) - Chaos Arena'yı X kere tamamladıktan sonra kazanılıyor.Lv. ile ilgili bir açıklama yapılmamış heralde girdiğiniz arenanın Lv. fark yaratmıyor(Mircle Key 1-2-3-4-5 aracılığıyla giriliyor.)




PK/PvP Title: PK / PvP Adı:

* *



Mission War Title: Misyon Savaş Başlığı:
Bunları ingilizce çevirisinden direk geçirdim sizin yorumunuza bırakıyorum.(Şahsen çeviriden pek birşey anlamadım ama bu alanlarla alakalı olan arkadaşlarımızın bir sonuç çıkarabiliceğine inanıyorum.)


Guardian: Her Muharebe tarzı (sınıf) başına dünya için 10 karakter (Dünya başına 60 karakter) Toplam
[HP UP +500, Resist Unmovable UP +60%, Resist Down UP +60%, Resist Knock Back UP +60%, Resist Stun UP +60% ]


Bringer: 60 Veliler Dünya başına (Toplam 6 karakter) arasında her Muharebe stili için 1 karakter
[HP UP +500, Resist Critical Rate UP +20%, Resist Critical Damage UP +60%, Sword Skill AMP UP +10%, Magic Skill AMP UP +10%, Critical Rate UP +5%]


Capella - Luminosity Bringer and Luminosity Guardian Capella - Parlaklık Bringer ve parlaklık Guardian
(Sanırım bu bazılarının etrafında dönen savaş titlesi gerçekten harika bir görünümü var.)



Ulus savaşlarında karşı tarafı yenilgiye uğratarak kazanabiliceğiniz titleler(bireysel kazanılan titlelerdir bunlar)
* Luminous/Stormy Gladiator (kazancı yok) - Karşı ulustan bir kişiyi öldürünce kazandığınız title.
* Luminous/Stormy Great Gladiator (Crit Rate resist +1%) - Karşı ulustan 1000 kişiyi öldürünce kazandığınız title.
* Luminous/Stormy Supreme Gladiator (Crit Rate resist +1%, Crit Dmg resist 3%) - Karşı ulustan 2500 kişiyi öldürdüğünüzde kazandığınız title.
* Luminous/Stormy Officer (Crit Rate resist +2%, Crit Dmg resist 6%) - Karşı ulustan 5000 kişiyi öldürünce kazandığınız title.
* Luminous/Stormy Great Officer (Crit Rate resist +3%, Crit Dmg resist 9%) - Karşı ulustan X kişiyi öldürünce kazandığınız title.


Guardian (S) titleleri:
* Legacy Guardian(S) Hunter Lv1 (kazancı yok) - Legacy Guardian (S) bir kere öldürdüğümüzde kazandığımız title.
* Legacy Guardian(S) Hunter Lv2 (+1attack, +1 magic) - Legacy Guardian (S) on kere öldürdüğümüzde kazandığımız title.


Guardian (M) titleleri:
* Legacy Guardian(M) Hunter Lv1 (kazancı yok) - Legacy Guardian (M) bir kere öldürdüğümüzde kazandığımız title.
* Legacy Guardian(M) Hunter Lv2 (+1attack, +1 magic) - Legacy Guardian (M) on kere öldürdüğümüzde kazandığımız title.


Guardian (L) titleleri
* Legacy Guardian(L) Hunter Lv1 (kazancı yok) - Legacy Guardian (L) bir kere öldürdüğümüzde kazandığımız title.
* Legacy Guardian(L) Hunter Lv2 (+1attack, +1 magic) - Legacy Guardian (L) on kere öldürdüğümüzde kazandığımız title.

Bayrak titleside var ama herhangi bir kazancı olmadığı için geçiyorum.(Pek anlamadımda zaten bu titleyi.)


Mob(Canavar,Yaratık) Titleleri
Novice=Acemi avcı Adept=Alışkın,Tecrubeli avcı
* Mongrel Hunter (kazancı yok)- Distichous Mongrel adlı mobu kendisi boss olarakta anılmaktadır bir kere öldürdüğümüzde bu titleye sahip olabiliyoruz.
* Novice Mongrel Hunter (+ 2% Alz drop)- Distichous Mongrel adlı mobu on kere öldürdüğümüzde bu titleye sahip olabiliyoruz.
* Adept Mongrel Hunter (+ X% Alz drop)- Distichous Mongrel adlı mobu X kere öldürdüğümüzde bu titleye sahip olabiliyoruz.

* Cauda Hunter (kazancı yok)- Virulent Cauda adlı mobu kendisi boss olarakta anılmaktadır bir kere öldürdüğümüzde bu titleye sahip olabiliyoruz.
* Novice Cauda Hunter (+ 2% Alz drop)- Virulent Cauda adlı mobu on kere öldürdüğümüzde bu titleye sahip olabiliyoruz.
* Adept Cauda Hunter (+ X% Alz drop)- gained after killing X Virulent Cauda * Adept Cauda Hunter (+ X% alz bırak) - X öldürücü Cauda öldürülmesi sonra kazandı

* Cockatrice Hunter (kazancı yok)- Ancient Cockatrice adlı mobu kendisi boss olarakta anılmaktadır bir kere öldürdüğümüzde bu titleye sahip olabiliyoruz.
* Novice Cockatrice Hunter (+ 2% Alz drop)- Ancient Cockatrice adlı mobu on kere öldürdüğümüzde bu titleye sahip olabiliyoruz.
* Adept Cockatrice Hunter (+ X% Alz drop)- Ancient Cockatrice adlı mobu X kere öldürdüğümüzde bu titleye sahip olabiliyoruz.

* Karion Hunter (kazancı yok)- Monakus Karion adlı mobu kendisi boss olarakta anılmaktadır bir kere öldürdüğümüzde bu titleye sahip olabiliyoruz.
* Novice Karion Hunter (+ 2% Alz drop)- Monakus Karion adlı mobu on kere öldürdüğümüzde bu titleye sahip olabiliyoruz.
* Adept Karion Hunter (+ X% Alz drop)- Monakus Karion adlı mobu X kere öldürdüğümüzde bu titleye sahip olabiliyoruz.

* Faello Hunter (kazancı yok) - Berderk Faello adlı bossu bir kere kestiğimizde sahip olabiliceğimiz title.
* Novice Faello Hunter (+2% Alz Drop) - Berderk Faello adlı bossu on kere kestiğimizde sahip olabiliceğimiz title.
* Adept Faello Hunter (+X% Alz Drop) - Berderk Faello adlı bossu X kere kestiğimizde sahip olabiliceğimiz title.


* Penna Hunter (kazancı yok)- FP-01 Magnus Penna adlı bossu bir kere kestiğimizde sahip olabiliceğimiz title.
* Novice Penna Hunter (+ 2% Alz drop)- FP-01 Magnus Penna adlı bossu on kere kestiğimizde sahip olabiliceğimiz title.

* Adept Penna Hunter (+ X% Alz drop)- FP-01 Magnus Penna adlı bossu X kere kestiğimizde sahip olabiliceğimiz title.

* Rota Hunter (kazancı yok)- TA-01 Gravis Rota adlı bossu bir kere kestiğimizde sahip olabiliceğimiz title.
* Novis Rota Hunter (+ 2% Alz drop)- TA-01 Gravis Rota adlı bossu on kere kestiğimizde sahip olabiliceğimiz title.
* Adept Rota Hunter (+ 3% Alz drop)- TA-01 Gravis Rota adlı bossu X kere kestiğimizde sahip olabiliceğimiz title.

* Quadra Hunter (kazancı yok)- 1 MA-06 Quadra adlı bossu bir kere öldürdüğümüzde sahip olabiliceğimiz title.
* Novis Quadra Hunter (+ 2% Alz drop)- 1 MA-06 Quadra adlı bossu on kere öldürdüğümüzde sahip olabiliceğimiz title.
* Adept Quadra Hunter (+ 3% Alz drop)- 1 MA-06 Quadra adlı bossu X kere öldürdüğümüzde sahip olabiliceğimiz title.


* Pluma Hunter (no bonus)- 1 UMD-03 Lautus Pluma adlı bossu bir kere öldürdüğümüzde sahip olabiliceğimiz title.
* Novis Pluma Hunter (+ 2% Alz drop)- 10 UMD-03 Lautus Pluma adlı bossu on kere öldürdüğümüzde sahip olabiliceğimiz title.
* Adept Pluma Hunter (+ X% Alz drop)- 10 UMD-03 Lautus Pluma adlı bossu X kere öldürdüğümüzde sahip olabiliceğimiz title.

Craft Title: Botu Başlık:

* Bu titleler craft yaptıkca gelişiyor.(acemi,uzman,lisanslı)Bunların hiçbiri + bir kazanç sağlamıyor bize.Şahsen ben bunun oyun içi reklam amaçlı olduğunu düşünüyorum.Craft yaptığınız itemlerinizi satmada yardımcı olabilir bu title

Other Title: Diğer Adı:

* Colony Trainee (+3 skill EXP bonus) - Buda yine missionlardan kazanılan bir title skill kasmanızda yardımcı olabilicek güzel bir title.

* The Beginning of the Human Age ( HP +50, +1 honour point) - Questi tamamladıktan sonra aldığımız bir title yani mission a uygun giderseniz bunu almak için artı bir çaba harcamanıza gerek yok " İnsan Yaş" LVL 99 macera bölümü "Yine araştırıyor insanların hikayesi"

* Colony Graduate ( +3 honour points) - Class rank 11 ( lvl 100 BSLV) sonrasında elde edilen title.

* Billionaire (kazancı yok) - 1billion (1,000,000,000) Alz üstünde bulunan kişilerin titlesi.

Çevirim bu kadarına yetti ufak hatalar olabilir.Umarım işe yarar bir rehber olmuştur.
Alıntı ile Cevapla
Sponsor