KeLBaYKuŞ Forum

Geri git   KeLBaYKuŞ Forum > Genel Başlıklar > Astroloji


Astroloji - Astroloji bilimi hakkında bilgiler, paylaşımlar ve sohbetler.


Cevapla
 
Seçenekler
  #1 (permalink)  
Alt 20.04.10, 13:23
mutfak - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Moderatör
 
Kaydolma: 10.09.09
Kadın
Mesajlar: 1.226
Teşekkürler: 50
Üyeye 387 kez teşekkür edildi
Standart Venüs’ün Balık burcunda olması sizi nasıl etkileyecek?

Bu da ay boyunca ilişkilerde anlayış, fedakârlık, romantizm ve hassas duygular ön plana çıkacak demektir.

Astrolojide Venüs, aşkı, aşık olmayı, ikili ilişkileri, güzelliği, karşı cinse ve diğer insanlara yaklaşım tarzını anlatırken, dostlukları, artistik yetenekleri, güzelliği, sanatsal etkinlikleri, evliliği ve ortaklıkları da temsil eder.

Dişi özellikler taşıyan Venüs aynı zamanda finans dünyasıyla da ilişkilidir. Venüs güçlü olduğu Balık burcunda hareket ederken bu özelliklerini Balık’tan aldığı etkilerle yansıtacaktır. Bu da ay boyunca ilişkilerde anlayış, fedakârlık, romantizm ve hassas duygular ön plana çıkacak demektir. Öte yandan yardımseverlik ve toplumsal duyarlılık artabilir. Başkalarına karşı daha anlayışlı ve fedakârca davranışlar dikkat çekebilir. Hayal gücünü hareketlendiren gelişmeler ortaya çıkabilir, yaratıcılık ve sanatsal faaliyetler önem kazanabilir.

15–18 Şubat tarihleri arasında Jüpiter’le birleşen Venüs, çok olumlu gelişmeleri ve büyük fırsatları işaret ediyor. Dostluk, sevgi, barış, bolluk ve bereket konusunda evrenin sunduğu bu fırsatları kaçırmamak gerekiyor.

2 – 6 Mart arasında ise beklenmedik gelişmelere ve sürprizlere hazırlıklı olmalıyız. Gelişmeler ani ve şaşırtıcı olabilir. İlişkilerde sürpriz birleşmeler veya ayrılıklar görülebilir. Para konularında beklenmedik kazançlar veya kayıplar söz konusu.

Bu gelişmelerden en olumlu etkilenecek burçlar Balık, Yengeç, Akrep, Boğa ve Oğlak olacak. Başak burcu da şanslı fakat çok fazla sorgulama yaparsa şansını kaybedebilir.

Yay ve İkizler sert etkileniyorlar. Özellikle ilişkiler ve para konularında meseleleri gereksiz yere büyütüp aslında kazanç sağlayabilecekken, kayıplarla karşılaşabilirler.
Alıntı ile Cevapla
Sponsor
Cevapla






© 2013 KeLBaYKuŞ Forum | AtEsH
Telif Hakları vBulletin v3.8.4 - ©2000-2024 - Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.2.0'e Aittir.
Açılış Tarihi: 29.08.2006