KeLBaYKuŞ Forum

Geri git   KeLBaYKuŞ Forum > Genel Başlıklar > Astroloji


Astroloji - Astroloji bilimi hakkında bilgiler, paylaşımlar ve sohbetler.


Cevapla
 
Seçenekler
  #1 (permalink)  
Alt 20.04.10, 13:23
mutfak - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Moderatör
 
Kaydolma: 10.09.09
Kadın
Mesajlar: 1.226
Teşekkürler: 50
Üyeye 387 kez teşekkür edildi
Standart Merkür’ün Kova burcunda olması sizi nasıl etkileyecek?

Merkür gezegeni 2 Mart’a kadar kalacağı Kova burcundaki yolculuğuna 10 Şubat 2010 günü saat 11.06 da başladı.

Merkür gezegeni astrolojide düşünme biçimini, iletişimi, akıl, düşünce, öğrenme, bilgi, iletişim, ulaştırma, haberleşme, konuşma, yazma, el mahareti, ticaret, dedikodu ile bağlantılıdır. Kova burcu da iletişim ve zihinsel aktivitelerle bağlantılı hava elementinin bir burcudur.

Merkür bu burçta kendi özelliklerini kolayca açığa çıkardığı için çok rahattır. Bu önümüzdeki üç hafta boyunca iletişim- haberleşme- ulaşım gibi konularda enerjilerin rahatça akacağının bir işareti...

Sosyal hayata yansımaları nasıl olacak?

Bu dönemde anlaşmalar ve organizasyonlar daha fazla gündeme gelebilir. Uluslararası konularda yeni anlaşmalar yapılabilir. Teknoloji ve bilim alanında yeni buluşlar ortaya çıkabilir. İnsan haklarını, özgürlüğü, toplum menfaatlerini ilgilendiren konularda çalışmalar hızlanabilir.

12-15 Şubat arasında Merkür’ün Mars ile yapacağı sert açı anlaşmazlıkları ve sert tartışmaları işaret ediyor. Gene bu günlerde ulaşım, haberleşme sektöründe ve yapılacak organizasyonlarda ortaya çıkabilecek sert olaylara dikkat etmek gerekebilir. Sabırsızca söylenen sert sözler geri dönülemeyecek adımlar atılmasına neden olabilir.

Kavgacı ve tahammülsüz bir tavır içine girilebilir. Özellikle geçmişte yaşanmış meseleler tekrar tartışma yaratabilir. Bu yüzden bu günlerde sakin kalmakta ve olayları büyütmemekte yarar var.

27 Şubat -1 Mart arasında ise yaratıcı düşünceler, hayaller ve sanat potansiyeli daha çok açığa çıkacak. Bu dönemde sanatsal faaliyetler ve organizasyonlar hız kazanabilir. Diğer yandan hayal gücünün tetiklediği kuruntular ve yanılgılardan kaynaklanan endişeler kayıplara neden olabilir. Geleceğe yönelik hayaller ve umutlar artabilir.


Merkür Kova’da burçları nasıl etkileyecek?

Bu dönemde Merkür’ ün etkisini en fazla hissedecek burçlar Kova, Aslan, Boğa, Akrep olacak.
Alıntı ile Cevapla
Sponsor
Cevapla






© 2013 KeLBaYKuŞ Forum | AtEsH
Telif Hakları vBulletin v3.8.4 - ©2000-2024 - Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.2.0'e Aittir.
Açılış Tarihi: 29.08.2006