KeLBaYKuŞ Forum

Geri git   KeLBaYKuŞ Forum > Müzik > Şarkı Sözleri > S~Z


S~Z


Cevapla
 
Seçenekler
  #1 (permalink)  
Alt 31.08.06, 22:09
kestelli_ceza - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Profesör Baykuş
 
Kaydolma: 30.08.06
Erkek - 35
Mesajlar: 2.166
Teşekkürler: 1
Üyeye 110 kez teşekkür edildi
Thumbs up Sansar Şarkı Sözleri

Bitsin


Nefes almak haram olmuş bedense harap elimizden düşmüyor nedense esrar şarap umut etmek zaten bana çok uzak dost yoluna tuzak kur nolur benden uzkadur uzaktı hayaller geleceği belliolmayan yar gibi yaşam mücadelesi emeğin takendisi kimbilir atık yoksun bu diyarllarda görüntün sadece bilinmez rüyalarda bilinmez uyanık düş neymiş uyku nedir zulmetle esir olmuduğumuz korku nedir iyilikmi güzellikmi aşkmıdır yoksa tanrım onu bizden ayıran duygu nedir düngece ağlıyarak baktı güneş ay sustu binbir insana renk veren bu rap sustu ölmüş gidiyor gökyüzüne yıldızler ülkesine hiç gelmez olaydık şu keder alemine bitsindiyorum bun karanlık bitsin boş miğdelern duyduğu açlık bitsin mademki eşit geldik eşit gitmeliyiz haksızlık imiş zulmimiş artık bitsin bitsindiyorum bun karanlık bitsin boş miğdelern duyduğu açlık bitsin mademki eşit geldik eşit gitmeliyiz haksızlık imiş zulmimiş artık bitsineşitmi geldik eşit gideriz be kanka eşittirmiydik eşitmiydik be anla canla başla çalıştı insanoğlu alıştı ekmek için kapıştı dostlarıyla yarıştı ortalık karıştı ve dostu düşman oldu düşman çekti silahı kardeşini vurdu fersah buldu bu gece sokaklarda bilmece çözmek kolay değildi yazdı bir iki hece bir iki gece uyku yoktu gözlerinde damlalar ve bitsin artık karanlık gözlerinde hasret bitsin artık gözyaşı sözlerinde nefret elbet vardır bi çözüm kardeşim iki gözüm budur size sözüm pisikopattır benim özüm sonçaremizdi ölüm kavgamıydı bu gülüm tehlike dumur ölüm dağlar çavuş benle geldi yumruk bana kalktı baktım önümdeydi bitsindiyorum bun karanlık bitsin boş miğdelern duyduğu açlık bitsin mademki eşit geldik eşit gitmeliyiz haksızlık imiş zulmimiş artık bitsin bitsindiyorum bun karanlık bitsin boş miğdelern duyduğu açlık bitsin mademki eşit geldik eşit gitmeliyiz haksızlık imiş zulmimiş artık bitsin bi derdim oldu her zaman bi tane vardı bi kalbim oldu aynı günde parçalandı bi zincir oldum elimi kolumu bağlayandım bi insan oldum yolcularını dağlayandım bi aşkım oldu sonra bitti bi korkumoldu sonra geçti bi dostum oldu sonra gitti bidünyam vardı artık yok bir tüfekla buluşmulştum altı yaşındaydımyolun sonunu gördüm yolun başındaydım ben beşikte değildim ben musalla taşındaydım sigaradan bi duman aldım 11 yaşlarındaydım bende isterim dedim bende istedim burada yinede yattığımızda kendimizdeyiz bizde sevdik elbet bizde nefret ettik kendimizle başbaşaydık hayret ettik bitsindiyorum bun karanlık bitsin boş miğdelern duyduğu açlık bitsin mademki eşit geldik eşit gitmeliyiz haksızlık imiş zulmimiş artık bitsin bitsindiyorum bun karanlık bitsin boş miğdelern duyduğu açlık bitsin mademki eşit geldik eşit gitmeliyiz haksızlık imiş zulmimiş artık bitsin...

Bu mesaj; kestelli_ceza tarafından '01.09.06 - 13:27' tarihinde değiştirildi.
Alıntı ile Cevapla
Sponsor
  #2 (permalink)  
Alt 31.08.06, 22:10
kestelli_ceza - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Profesör Baykuş
 
Kaydolma: 30.08.06
Erkek - 35
Mesajlar: 2.166
Teşekkürler: 1
Üyeye 110 kez teşekkür edildi
Standart Psikopat Yazar

Psi psi psi psi kopat!.aynaya bak kendi gırtlağını kopart.Tel çalarsa bakma tutamadın ya kendini.Tek gelirsen konuşacağına gel de vur beni.Anlamaz yoktur anlayan sorun var anlamaz.Sabh 7 de sallanan yok oldum artık.Hiç bi şeyden haz alamıyorum bağırmam lazım.Gel aksı(axe) ı aldı salvo.uykuya daldı salvo. relax olursa piçi uyursa geceyi bensiz.düşünmüyorsa hiç bilin ki bende unuttum.istediğin gibi karala konus bensiz.sen de biraz hastasın sen de bensin.Eleştirin çekiştirin birleştirin tüm kozları.sikiştirin çocukları.pary ortamında.yetiştirin.biraz da biç biraz da ot var.duydum sesini kahpenin san ki bok var.
nakarat:::
Psikopat yazar. garip durum garip şahıs psikopat yazar. anti depresan ağır track. Çok mezar kazar garip kafiyeler bullshit burası yer altı burda herkes eşit. alo ordamısın duyuyon mu? saat 12 yönü kaltak orda duruyo. tamam geliyorum bekle biraz sabret. acele et çıldırıcam öldürücem. bunu görüyorum napıyosun değmez oğlum. bekle biraz kapıdayım lan giriyorum. oelindeki ne lan senin göremiyorum. bırak lan silahı manyak! artık çok geç. nerden buldun o silahı? patron verdi. oğlum geberdi lan şimdi ne bok yiycez. ne biliyim lan amcık. temizle kanları.. ulan senin kafanı sikiyim.yaptın yaptın oldu işte psikopat ayakları. dedim ya gerizekalı artık oçk geç engeç 20 dk sonra haplar etkisini gösterir. ulan manyak ne yaptın? başım dönüyoo.
nakarat::::
Alıntı ile Cevapla
  #3 (permalink)  
Alt 31.08.06, 22:12
kestelli_ceza - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Profesör Baykuş
 
Kaydolma: 30.08.06
Erkek - 35
Mesajlar: 2.166
Teşekkürler: 1
Üyeye 110 kez teşekkür edildi
Standart 3. Dünya Savaşı ft. Fuat

Sansar
Verse:
Bu beat'e söyleyecek kelime bulamıoyrum,söylememe de gerek yok homie, zaten aramıyorum. Fame olmak için bana yalanmaya kalkma! Çok güçlü bir savaşçısın yalanların kalkan.. Senin o kankan bana yalanmaz,donunda kan var salak inanmaz kapım kapanmaz,barışmak isteyen barışsın ama korkum da yok yani ortalık karışsın!Konserler çakışsın o yaka ve bu yakada, Kadıköy farklıdır bunu aga, bunu unutma!! Kafan bulutta benim kafamsa tümde,müziğime yadigar yıllarımsa Rex'te. Piskopat stilde biz de smokey stilde, seni istemiyorum k*ncık sen itildin, fena p*pildin, öhöm! kaşınmasın, o yakadan bu yakaya hastalık taşınmasın!! (Nakaratx2)
3.Dünya Savaşı iki kişi mürettebat Alan akıl sağlığım büyük tahribat yaşandı ben kaşındım el bombasını fırlat! ben bir panzer aldım yanıma kod adı:Fuat!! Fuat verse: Şu yolda kaç testi kırıldı? yeksin, bu kolda aç rest'i dirildi merceksin.Keksin puşt! Uçtu kuşu dur,can çıkmaz kolayca git tuzak kur. Urartulardan eski, her keş rap yapar ama sonuç eksi, gümüş tepside getir çayları, keklik tekrar s*kilir pompayla jetski! Paranoyadan çıkagelir iki cümle, sizin am*na koyiim Fuat zümre'nin içinde gezer (yeah!) fitne, diss yapamaz ki bana o *pne, alemin ilki gelip dizdi kurşuna kolpaları gizli gizli
(Nakaratx2)
3.Dünya Savaşı iki kişi mürettebat Alan akıl sağlığım büyük tahribat yaşandı ben kaşındım el bombasını fırlat! ben bir panzer aldım yanıma kod adı:Fuat!!
Alıntı ile Cevapla
  #4 (permalink)  
Alt 31.08.06, 22:13
kestelli_ceza - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Profesör Baykuş
 
Kaydolma: 30.08.06
Erkek - 35
Mesajlar: 2.166
Teşekkürler: 1
Üyeye 110 kez teşekkür edildi
Standart Duygusuz İfade

Duygusuz İfade Son günümde ağlamam ben;sense kaybeden. Sen huzur içinde lakin;bense derbeder. Nedeni bilemedim..Neden?Her yalana kanıyorum. Yanıyorum ve yanmamın sebebini kınıyorum. Kınamalarda kanama yaptı yüreğimde.. Bir karartı.. Böyle olmaması lazım bu gün erken karardı. Kapılar kapandı.Yüreğime giriş yok artık. Seneyi seneye ekleyip kendimizi kandırandık. Garibanımla çık yola.Arka tarafa merhaba. Aşklarınsa değeri yok;duygu değeri araba. Bu saatten sonra sakın gelme kapıma. Şu günümden sonra;kimse almam yanıma. Gözlerim açıktı baktım;önümde bir minare. Etrafıma baktım;burada bir cenaze. Ölen o adama baktım;o adam benim. Etrafıma baktım. Nerede kefenim?
NAKARAT X2
Duygusuz ifadelerle bir taş olsam özlemimle. Gömün beni sözlerimle,bende sizi özlerim be. Duygularımı közleyin ve aleve verin benim önümde. Kelimelerime dikkat et.Ben ağlamam son günümde. Nispet etti kısmet.Varsın hasım alsın. İhanet etti hasret.Varsın ağzım yansın. Millet oldu cinnet.Varsın insan ağlasın. Duygularını katlet.Varsın yağmur yağsın. Gülen yüzünü lütfet.Sanırım ağlamaklısın. Yüreğin önüne kasket.Parçalanmasın. Bugün gözümde kasvet.Sen yanarmısın? İnanmadığını arz et.Sen kanarmısın? Yük ağır bi nefret.(nefret!) Kaldırırmısın? Geri dönersem şayet;(şayet!)beni alırmısın? Bileklerimde gayret (gayret!) Sen tutarmısın? Kin tutmak maharet.Bunu yaparmısın? Ben bi leş.Cinayet!Sen kaçar mısın? Evinde bi hayalet..Sen yatarmısın? Suratımı hayal et; anlatır mısın? Bi saniye ben anlatırken; sen susarmısın?
Alıntı ile Cevapla
  #5 (permalink)  
Alt 31.08.06, 22:14
kestelli_ceza - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Profesör Baykuş
 
Kaydolma: 30.08.06
Erkek - 35
Mesajlar: 2.166
Teşekkürler: 1
Üyeye 110 kez teşekkür edildi
Standart Şehirde Kaos

Şehirde Kaos Var Siren Çalar Herkes Kaçar Kahkalar Ve Çığlıklar Dumandan Göz Gözü Görmez Olur Adeta Onlar Şehrin Kapılarında Çok Yakında Bilirsin Tüm İstanbul Tek Bir Moment Gerçekleşmesi İçin Gereken Tek Bir Moment Yılanın Başı Şehrin Meydanında Vaaz Verirken Psikopat Veletlerine Bir Gaz Verirken Poet Uzattı Sniper ı Dağıttım Kafasını Şok Oldu Hepsi İtlerin Ölümü Junior İtlerin Hayırdır Nerede Ellerin Ve Bitti Mi Bitmedi Rap Bu Check Edersen İyi Olur Ve Söylemezsen Unutulursun Yerini Bulsun Herkes Sanki Göçebe Tek Bir Hecede Oradan Oraya Gideriz Yankee Fuckıcı Yanki Yapıcı Rapçi Olmak İstesek Sahnelerde Göbek Atar Ve Kahpelerle Gezeriz Tamam Doğru Bir Ara Kahpelerle Gezdik İdare Ettir Onuda Maddiyatsız Şarkılarıma Say Psikozum Devam Ederken İstakoz Yiyenler Hala Otobüsteyim Taksiyle Gelemedin Mi Geldik Yanına Homee Taksimde Göremedin Mi 34de Rap Savaşlarında Çok Ölüm Var Kusura Bakma Yetişemedik Geçmiş Olsun Şehirde Kaos Var Siren Çalar Herkes Kaçar Kahkalar Ve Çığlıklar Dumandan Göz Gözü Görmez Olur Adeta Onlar Şehrin Kapılarında Çok Yakında Beş Dakika Beni Düşünmeyen Bir Bitch Rüyama Girsin Okulda Hocana Söyle Seni Adam Etsin Çakmağı Verir Misin Tribe Girdim Kadıköyde Merdiven Ve Kadıköy Acil Kalbe Kriz Girdiğinde Sebep Biziz Homee Harbe Kaskla Gidilmez Haberin Olsun Telekoma Güven Olmaz Alayına Gömdüm İnterneti Geri Bağla Hadi Canım Öptüm Beş Dörtlük Dört Dörtlük Raple Birleşince Verseüm Ortaya Çıkar Ve Boynu Kıldan İnce Arkadan Kelam Edince Olanı Gördün Sorunsuz Halde Rap Yapıyorum Sorun Çıkarma Şehre Kaos Çöktü Ve Yere Döktü Sütünü Kahpe Azmedildi Cinayete Kelam Kadıköyde Mic Nokzun Selamı Var Bizim Undergrounda Tahtı Sallanan Bir Popçu Tabi Randımanda Kandım Ona Ve Pek Yanıldım Rüyama Girdi Lanet Mendabur Bir Yüzle Baktı Hep Bayada İğrenç Doy Be İlgi Fazla Geldi Bilgi Bende Sen Evinde Bu Şarkı Çaldı Bu Gece Şehrin Her Yerinde Şehirde Kaos Var Siren Çalar Herkes Kaçar Kahkalar Ve Çığlıklar Dumandan Göz Gözü Görmez Olur Adeta Onlar Şehrin Kapılarında Çok Yakında

Bu mesaj; kestelli_ceza tarafından '31.08.06 - 22:27' tarihinde değiştirildi.
Alıntı ile Cevapla
  #6 (permalink)  
Alt 31.08.06, 22:15
kestelli_ceza - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Profesör Baykuş
 
Kaydolma: 30.08.06
Erkek - 35
Mesajlar: 2.166
Teşekkürler: 1
Üyeye 110 kez teşekkür edildi
Standart Miras

VERSE 1
Right 2006 aaight... Bu rhyme i bekle baby yine ben geldim ritim yazar bu kaderi benle eşleşir değer Bi risk aldım yola çıkarken ama buna değer hapis kaldık hepimiz sistemin döner bi çarkı O çarkı döndüren de bizler adam öldüren de bu şarkı mazi olacak ama kelam tekerrürde Sen anlamamakta ısrarlısın hem de oldukça!.. Ben de ısrarlıyım anlatmakta böyle oldukça Aklım yerinde durdukça, sağlığım da ritimler hiç durmiycak ben de durmuycam Durdurmak isteyenler elbette ki olucak memleketin bu aydınını tek bi kurşun vurucak Yapma böyle olmasın bitmesin hikayeler ağlayan çocuklar olmasın ve batmasın güneş Gördüklerim aksini kanıtlasa da bana yine de umudum var yani şu durumda
NAKARAT ( *2 ) :
Bana kalem verin , bana kağit verin , bana silah verin , bana kelam edin Bana bi güç verin , bana yürek verin , salla gitsin hepsini , bana bi beat verin...
VERSE 2 :
Anti depresanla yapay olarak uykular , kendinden emin olmamak kendinden korkmak Şizofrenik mi? psikozluk mu? bilemem ancak sheet happens homie yani böyle olucak Bi şarkı yapmam için bir gün yaşamam yeter , olucaklar da belli yarın daha beter Solucanlar elbet olucak bu da işin kuralı , ama hiç bi solucan beni yıldıramadı Utanmaz bazı yüzler insan içine çıkmaktan , uyutmaz hiç bi mazi sorunlar var Alkolik pederler ve karanlık sokaklar , gel de şimdi ümid et parlak bi gelecek Oldu bittiye getirdiler hayatı *bneler , kim seni sever? kim beni sever? Kim senin yanında kalıcı ? Kim benim yanımda ? Olan bitene tepki joint kanında...
NAKARAT ( *4 ) :
Bana kalem verin , bana kağit verin , bana silah verin , bana kelam edin Bana bi güç verin , bana yürek verin , salla gitsin hepsini , bana bi beat verin...
Alıntı ile Cevapla
  #7 (permalink)  
Alt 31.08.06, 22:16
kestelli_ceza - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Profesör Baykuş
 
Kaydolma: 30.08.06
Erkek - 35
Mesajlar: 2.166
Teşekkürler: 1
Üyeye 110 kez teşekkür edildi
Standart Sinir Krizi

Şehir bir okyanustu hep köpek balıklarıyla ben nehirde beslenirdim onların artığıyla gözlerinde olmasın bende olmiyim oğlum sevenim olmasın bende sevmiyim karanlık sokakta yürürken yüzüm gülmesin ve ben kendimle ağlarken kimse görmesin bu fırtına dinmesin dalgalar inmesin ve ben benimle kalıyim kimse bilmesin ve ben içimden geleni yazıyim kimse duymasın ve bana özel bir melodim olsun sizin değilki o benim içinde ağlasınlar ölemedimki hiç ve bende dalga geçiyim hayatla gülemedimki hiç bir hayat borcunuz var bana geriye verin durun ne olur gitmeyin geriye gelin ve ben çığlık çığlığa sinir krizlerimle yumruk attım duvara şu an krizdeyim x2 (bu bir sinir krizi tansiyon yüksek bu bilimsel bir olay beynim hisset gecenin ortasında ve güneşe hasret major bir depresyon türü içimde kasvet) ciğerlerim sıkıştı konuşamıyorum nefes almak çok zor geliyor yaşayamıyorum ve ben bende değilim sanki içimde başka biri ve o biri bir deli gözleri dönmüş o an bir sigara yakıyorum şimdi sakinim biraz bir an diyorum ne oluyor bu yaz soğuk bir yaz ve etrafıma bakınıyorum ürkekçe bakışlar var kim bu diyorlar sanki yakın akrabalar sıkıyorum yumruğumu diyorum yapma dinlemiyor içimdeki diyorki kalk ayağa yak yık ve küfret evini mahvet ve diyorumki ne olur yapma diyorki çok geç onlar yaptılar bana hemde acımadan onlar yaktılar beni hemde diri diri yeni bir krize giriyorum ellerim titriyor üzgün değilim ama gözlerim doluyor x2 (bu bir sinir krizi tansiyon yüksek bu bilimsel bir olay beynim hisset gecenin ortasında ve güneşe hasret major bir depresyon türü içimde kasvet)
Alıntı ile Cevapla
  #8 (permalink)  
Alt 31.08.06, 22:16
kestelli_ceza - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Profesör Baykuş
 
Kaydolma: 30.08.06
Erkek - 35
Mesajlar: 2.166
Teşekkürler: 1
Üyeye 110 kez teşekkür edildi
Standart idam Sehbası

5 paralik adamdan yaralama alinir yarami desersen taramali farz rapin amacini bulamamali mi yoksa kursunla mide sulamamali mi duramama sorunun mu var rap yaparken kumu alamam ben rap üzerine alamama sorunu mu var yengenin karsisina çikabilirsin denginin denginin amacina beni karistirma olympos yamacina beklerim seni bu kurultay seni vurur dallama o stil senin deil sallama cartel dinlemem arabana binmem boe b kraldir gersini bilmem rapertuar cevap 12 taksit bana bulasma it that's it?? yada vazgeçtim daha bitmedi uçurumdan asagi yuvarlarim seni haddini bileceksin serseri stüdyomda temizle yerleri vokalim dolasicaktir her yeri koparticam piskopat dilleri bi sus be olum kapat be dügmeni bulamadim ibnenin bitmedi pilleri flex bu tarz manyak gibi yaz sen beceremezsen biz yapicaz sir müsün kralmisin farketmez suratini sikerim delirtme beni istanbul benim en azindan sana izmirde saygi duyan yok! duydum ortamdaki namini sana taktiklari isim TOP! ölecek bu arkadas kendi razidir idam sehpaniz hazir hazir ve nazir sansar bak bu tarafa gerelim ipleri rahdan bak bu tarafa gömelim itleri götverensin sir mc götveren gel istanbula bekliyorum seni dallama underground koca bi okyanus salvo durma rapini kus saksi yok hala tripleri gider yapmis bana hepsi raho ve salvo yok ortam bos sanki dolumu saçma rapleri yer6nin aç köpekleri hepsi gömülebilir simdi anlamadiysan anlamlari alamamissindir dissten tadi bulamadin mi ah raplerimi bunalima sokarim tripleri korktum çocuk baban nerede kahpelik dolmus kalbinde rahdan nami deger raho 16 satir dilinde rapleri aldim geri benden uzak dur hadi durma dinle kudur karalamamali bence trackleri kiricam simdi () belini 16 yasinda 5 erkekle durmadan oynar ask oyunlari mezarina gömülü her bi track amina kodumun sarkilari görmeli her zaman farklari dilleri bozuk çokmus paralari karilari bacilari yokmus gibi sövmemeliydi bana geri sözler zaten bende sakli rap olymposta farkli rapin kralsa rahdan çoktan asti kralin basini
Alıntı ile Cevapla
  #9 (permalink)  
Alt 31.08.06, 22:17
kestelli_ceza - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Profesör Baykuş
 
Kaydolma: 30.08.06
Erkek - 35
Mesajlar: 2.166
Teşekkürler: 1
Üyeye 110 kez teşekkür edildi
Standart Çorbada Tuzunuz Olsun

Kapıcı Cumaliyle Düet Yaptığın Albümün Şarkılarım Kulaklarında Benle Doldu Her Günün Sense İçerisindesin Kısır Döngünün Bence Tadını Çıkar Yaşadığın Son Günün Siste Kayıp Mı Oldun İbne Sakın Gelme Bizle Sizle Papaz Olmayalım Git De Ananı Dissle Mücadele Edemezsin Rap Yapan Reisle Zayıflayamazsın Yürüttüğün Perhizle Valizle Undergroundı Denyo Kafanı Gözünü Kırarım Liriklerin Anlamsız Her Bir Sözünü Kırarım Partilerde Sor Bakalım Kimler Rapini Düzdü Küstü Underground Kaviste Anlam Veremedin Mi Düz Denizde Yüzdü Denyo Nam-ı Diğer Dürzü Cesaretin Yetmedi Mi Yanıma Gelemedin Mi Gasp Edilen Gururunu Salvo Darp Edendi Karşınızda Galip İbne Kaybedendi
[Nakarat - Rahdan Vandal]
Bırak Rapi Ol Dinleyen Çorbada Tuz Hesabı Üç Yaşında Bebe Bile Senden Daha Sağlam Anlamalı Liriklerde Anlam Yok Göremedin Mi Farkı Salvo Artı Rahdan Çoktan Kazdı Mezarı
[Rahdan Vandal]
Ölücek Dedik Uzun Ömürlü Çıktın Sebepse Bulamadım Güz Gülleri Döküldü Oğlum Seni Hala Uyandıramadım Sen Bana Diss Atarken Stüdyoda Albüm Yaptım Temizleyin Undergroundı Çünkü Artık Sıkıldım Tayfalara Bak Bakalım Komedyen Doldu Ortam Sinsi Sandı Kendini Ne Akıl Var Ne Yordam Bulamadın Demi İbne Kaliteli Track Nerde Salvo Artı Rahdan Mezarı Kazdı Bence Masada Ben Olmadan Kim Barış İlan Etmiş Girdaplarda Kaybolursun Ölüme Fon Müziğiymiş Anladıysam Senin Gibi Olayım Şarkından İki Kelam Vokalin Sesini Aç Bir Dahakine Buluruz Belki Anlam Formalite İcabı Selam Uğraşamam Daha Fazla Mücadelene Bayıldım Kaydol Üç Beş Nick Daha Forumlar Nede Olsa Senin Ben Tamamen Realim Mezar Taşına Adımı Yazmak İsterim Bu Diyar Benim
[Nakarat - Rahdan Vandal]
Bırak Rapi Ol Dinleyen Çorbada Tuz Hesabı Üç Yaşında Bebe Bile Senden Daha Sağlam Anlamalı Liriklerde Anlam Yok Göremedin Mi Farkı Salvo Artı Rahdan Çoktan Kazdı Mezarı
Alıntı ile Cevapla
  #10 (permalink)  
Alt 31.08.06, 22:18
kestelli_ceza - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Profesör Baykuş
 
Kaydolma: 30.08.06
Erkek - 35
Mesajlar: 2.166
Teşekkürler: 1
Üyeye 110 kez teşekkür edildi
Standart Tutamadım Verdiğim Sözlerimi

Verse 1
[Fersah]
Susmalıydı bugun herkes yakalandık bir kez Ölümse çok yakındı kandırıldık son kez Önüne gelen herkezi ez olmadı mı kes Felsefeniz çok garip insanlar ayrı bi tip Kopucaksa kopsun ip bitecekse bitsin Beni sewmeyen warsa siktir olup gitsin Sensin we senin sesin yeter artık kesin Rüzgar gibi dert eser bugün burda kesin Kolpa olan dostlarım bu sözleri yesin Gözlerini kaçırmadan kulak verip dinlesin İnlemeler fazla sürmez bu rap burda bitmez Duygusala bağlamışız tek bir çifti yetmez Yemezmi götüne ewet fersah kaba Ama kimsenin kalbimi isteyerek kırmaz Biraz umusamaz ama duygu war az biraz Yaramaz çocuklar gibi gözyaşım akmaz
[Nakarat]
Tutamadım verdiğim sözlerimi Silemedim yaşlı gözlerini Ölüm yakın görüyorum izlerini Haydi son bir defa tutayım ellerini
Verse 2
[Narkoz]
Derdime derman olabilecek görebilecek hatta Yolabilecek kowabilecek olasılıklardan beni uzak tutun Bağlamaz ağlamaz gözlerim artık ruhum beni terk etti yalnızım Alın yazımı kim yazdıysa kim koyduysa beni bu dünyaya alayına lanet Birbiri uğruna can yakabilirm boş kadehlerde düşmanım Bir sigara için katilim adiyim acımayın tutamadım sözlerimi affet Yan bakanı mahfet katlet bedenini jiletlerle bedenin toprak olsun Seninde çiçeğin solsun dolsun gözlerin Tutamadım eller ellerin oldu şarap benim mekan emniyet Harap benim dikkat et welet İster lanet oku ister çek wur Dertler bitecekse beni durdur Kellemi wurdur namusumuma bedenim sondur [Nakarat] Tutamadım verdiğim sözlerimi Silemedim yaşlı gözlerini Ölüm yakın görüyorum izlerini Haydi son bir defa tutayım ellerini
Verse 3
[Sansar]
Hangi sözü tutu kaderim hangisi çile warya bendeki harbici Çekinmeden yazar idim ben kalkamaz ama düşer idim ben Götwerenler mi beni sewecek beklemem bi gün geri gelcek Hiç bi laf etmeyipde gidecek kim derdi bi gün geri gelecek Dönmeseydin keşke geri git hangi cehennemden geldiysen Sewmiştin tabi bi aralar it git bu şarkıyı dinlediysen Sewgin değil kinim yazdırır dengin değildi zati böcek Bak bu örümcek ağı örücek takılıp kalacak sinek ölücek We de başka kimseyi sewemeyecek benim onu artık sewmediğim gibi Başka kimseyi göremeyecek benim onu görmek istemediğim gibi Bilemediğin gibi anlamadım sewmediğin gibi sallamadım Yalanlamadımki tamam doğru bu gece gelmedi yine benim uykum Yine seni duydum yazıklar olsun yine beni buldun affetmedin Yalan söyledin katletmedim kimsenin içindeki duyguları Duymak istemem alkışları temmuz ayında yaşar kışları işkencelerimi sende çek kimse duymayacak haykırışları
[Nakarat]
Tutamadım verdiğim sözlerimi Silemedim yaşlı gözlerini Ölüm yakın görüyorum izlerini Haydi son bir defa tutayım ellerini
Verse 4
[Fersah]
İçten yazdığım sözler yetmez hastalık bitmez çewremde Yanındayım hemde sonuna kadar seninleyim anne Öl de öleyim gül de güleyim sew de seweyim senin için Sensiz ben bir hiçim kan ağlar hep gözlerim Sewmek zordu ben sewdim tek sewgilim sensin Bitmedi dertler dostlar namertler hepsi sertler Tuttuğum dal kalmadı istedim ama olmadı Yapamadım anne affet İstanbul bu lanet
[Narkoz]
Hayallerim benim olmadı izleri gözüküyo ölümün Hatıralar beni sarmadı hisleri bir umut dünümün Günümün batımı ben ayyaşım bir köşe başında kaymışım Almış kafamı gitmişim lan düşler peşimden sürükler Terse gider düşler gülüşler benim için o sahte Göz yaşları ise bedelini ödedim her waatse kahpe Gün batar bense karalıkta yelken açtım yeni bir darbe Kapanır perde beni yere ser we bitsin artık bu işkence
[Sansar]
Söylediklerimi aklından çıkar geçerli değil çünkü onlar Sizinle olsun sıcak kucaklar Şimdi çek git göründü yollar Bu sokak bu gece çok karanlık kim peki dostum arkamı kollar Aşkınız markalara endeksli peki bir yürek kaç dolar Böyle olmaması lazımdı planlar böyle kurulmadı Mahkememdesin sanık sensin tahmin ettiğin gibi yargıcım Mümkünse arama bi daha çek git midemdeki sancı gastrit Yani senle bi alakası yok son bi lafım war hastir it...
[Nakarat]
Tutamadım verdiğim sözlerimi Silemedim yaşlı gözlerini Ölüm yakın görüyorum izlerini Haydi son bir defa tutayım ellerini
Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Konuya Ait Popüler Kelimeler
bi sigara yak hadi dumanı ben olayım kim söylüyor bir sigara yak dumanı ben olayım kim söylüyor bi sigara yak hadi dumanı ben olayım sözleri elimde valizim istanbul kim söylüyor bir sigara yak hadi dumanı ben olayım sözleri 1 sigara yak hadi dumanı ben olayım sözleri bi sigara yak hadi dumanı ben olayım kim söylüyo bir sigara yak dumanı ben olayım sözleri çek beni içine dumanın olayım dinle bi sigara yak dumanı ben olayım kim söylüyor elimde valizim istanbul bi sigara yak hadi dumanı ben olayım beat yak beni dumanın olayım söyleyen kim çok sakinim ama yaramı deşersen katilim





© 2013 KeLBaYKuŞ Forum | AtEsH
Telif Hakları vBulletin v3.8.4 - ©2000-2024 - Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.2.0'e Aittir.
Açılış Tarihi: 29.08.2006