Tekil Mesaj gösterimi
  #15 (permalink)  
Alt 10.12.09, 09:02
Equilibrium - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Equilibrium
Genç Baykuş
 
Kaydolma: 02.12.09
Erkek
Mesajlar: 255
Teşekkürler: 0
Üyeye 14 kez teşekkür edildi
Standart Cevap: Türban dinden sapma niteliği taşır!!!

önemli olanda hala yatmaya devam etmesi afganistan a bakıp oradajki insanları gözünün önünde canlandır.işte sana islami şartlarla yönetilen bir ülke örneği.herkez cehalet ve pislik içinde.Allah için savaştıklarını söyleyenler....

suudi arabistana gel.uyuşturucu kullandı diye taşlanan kadınlar,o kadına uyuşturucu sattı diye kafası kılıçla kesilen insanlar.

malezyada kadın kot pantolon giydi diye 10 kırbaç yiyor.

tecavüze uğrayan kadın taşlanarak recm ediliyor.

bugün islamiyetin geldiği nokta bu....

ülkenin başındakiler "hamdolsun" "inşallah" "allahın izniyle" diye diye oğullarına gemicikler alıp askerlik yaptırmayıp ülker gibi firmaların genel müdürlüklerine 22 yaşında evlatlarını oturtup,amerikalarda yaşatıp hiç bir şeye sahip değilken dünyanın en zengin 5. devlet başkanı haline gelip birikimi sorgulanmayan bir başbakana sahibiz.bu ülke dini kullanıp cahil ve eğitimsiz koyunlar sürüsünü kullanarak toplumu sömürmeye devam ediyor.

inanç kişinin içinde olmalı ağzında siyasette işyerinde okulda çarşafta burkada sakalda sarıkta değil.... okula türbanlıyız diye giremiyoruz diyen kızlar içindeki tangaları yüzlerindeki makyajı parmaklarındaki ojeyi ayaklarındaki "converse"i dudaklarındaki ruju ve fosforlu fosforlu etek ve ceketleriylemi müslümanlar bi tek saçı gözükmesin diye kasmaları cahilliğin daniskasıdır. kapanmak karşıdaki azmasın diyedir. eğer saçı açık olan herkız bir erkeği azdırıyorsa o toplum hayvandır zaten.

sonuç olarak günümüzde din insanlığı ileriye değil geriye götürüyor.
Alıntı ile Cevapla