KeLBaYKuÞ Forum

Geri git   KeLBaYKuÞ Forum > Film & Dizi Download > Yabancý Filmler


Yabancý Filmler - Yabancý DVD-VCD-DIVX altyazýlý filmler


 
 
Seçenekler
  #1 (permalink)  
Alt 04.09.11, 06:04
zelter - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Efendi Baykuþ
 
Kaydolma: 09.11.09
Erkek
Mesajlar: 1.563
Teþekkürler: 0
Üyeye 1 kez teþekkür edildi
Standart Coffee and Cigarettes | Kahve ve Sigara | 2003 | DVDRip | Türkçe Altyazılı

[CENTER]
UyarýGörmek için lütfen buradan üye olunuz.


Farklı zamanlarda ve farklı mekanlarda insanlar hayat, müzik, sinema gibi konularda sohbet ederler. Fazla ortak noktaları olmayan bu insanların tek ortak paydası ise sigara ve kahvedir. Bazıları her ikisine de bağımlıdır, bazıları nefret eder, ayrıca bırakmaya çalışanlar, başlamayı düşünenler de eksik değildir. Hepsi birbirinden ilginç kısa filmler, kimi zaman son derece eğlenceli kimi zaman da beklenmeyen bir hüzün barındırmaktadır. Yönetmen bazılarında ciddi ciddi sigara ve kahvenin felsefesini yapmayı da ihmal etmez.

Jim Jarmusch, Amerikan Bağımsız Sineması'nın en heyecan verici isimlerinden biri. 2003 tarihli filmi birbirinden güzel kısa filmlerden oluşuyor. Bazıları eski tarihli olduğu için özellikle yönetmenin takipçileri tarafından çoktan kült statüsüne alınmıştı. Yönetmen bu konsept üzerine yeni kısa filmler de çekti ve hepsini bir uzun metraj gibi önümüze koydu. Her ne kadar birbirinden farklı filmlerden oluşsa da, onu tek bir film gibi de kabul edebiliriz. Hepsi kahve ve sigara gibi önemli iki ortak noktaya sahip ve birbirlerine bolca gönderme yapmayı da ihmal etmiyorlar.

Roberto Benigni, Steve Buscemi, Iggy Pop, Tom Waits, Cate Blanchett, Alfred Molina, Steve Coogan, GZA, RZA ve Bill Murray gibi oyuncuların neredeyse hepsi kendisini canlandırıyor filmlerde.

Birden çok izlemek isteyeceğiniz, kahve ve sigara üzerine yeniden düşünmenizi sağlayacak, son derece esprili, zekice ve özellikle son kısa filmin etkisiyle hüzünlü bir proje. Etkisi ve tadı ancak izlendiği zaman anlaşılabilecek filmlerden birisi.

UyarýGörmek için lütfen buradan üye olunuz.

UyarýGörmek için lütfen buradan üye olunuz.


UyarýGörmek için lütfen buradan üye olunuz.


::: TurboBit:::

UyarýGörmek için lütfen buradan üye olunuz.



::: Wupload :::

UyarýGörmek için lütfen buradan üye olunuz.


::Not:Alt Yazı İçindedir::
Sponsor
 






© 2013 KeLBaYKuÞ Forum | AtEsH
Telif Haklarý vBulletin v3.8.4 - ©2000-2024 - Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.2.0'e Aittir.
Açýlýþ Tarihi: 29.08.2006