KeLBaYKuŞ Forum

Geri git   KeLBaYKuŞ Forum > Film & Dizi Download > Yabancı Filmler


Yabancı Filmler - Yabancı DVD-VCD-DIVX altyazılı filmler


 
 
Seçenekler
  #1 (permalink)  
Alt 24.08.11, 03:37
MECR4 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Ergen Baykuş
 
Kaydolma: 25.06.11
Erkek
Mesajlar: 425
Teşekkürler: 0
Üyeye 0 kez teşekkür edildi
Standart Harry Potter Ve Ölüm Yadigarları Bölüm 2 (Harry Potter and the Deathly Hallows: Part II)

UyarıGörmek için lütfen buradan üye olunuz.



Harry Potter ve Ölüm Yadigarları 2 filmi 2011 yılı İngiltere ve Amerika Birleşik Devletleri yapımı, ülkemizde 13 Temmuz 2011 tarihinde gösterime giren ve ilk gününde gişe rekorları kırmayı başaran Hanrry Potter, serisinin son yapımı olan Harry Potter and the Deathly Hallows: Part 2 Filmi ailenizin online sinema merkezi olan sinemaizle.org arşivindeki yerini şuan için tanıtım görüntüleri ile beraber Türkçe Dublaj ve Hd görüntü kalitesi ile almış buluyor.
Filmin Yönetmenliğini David Yates yapmış olup, Yapımcılığını ise David Barron ve David Heyman ikilisi üstlenmiştir.
Filmin izleyicileri serinin en iyi filmi olduğunu söylerken, sinemaya gidecek olanlara yaptıkları uyarılarda filmi 3 boyutlu olarak izlememelerini öneriyorlar. 3 boyutlu versyonda alt yazı bulunmadığını söyleyen sinema severler bu filme de aynı zamanda övgüler yağdırıyorlar.
Filmin Başrollerini Emma Watson, Daniel Radcliffe, Gary Oldman, Ralph Fiennes, Evanna Lynch, John Hurt, Jamie Campbell Bower, Natalia Tena, David Thewlis, Jason Isaacs, Devon Murray, Jessie Cave, Helena Bonham Carter, Rupert Grint, Alan Rickman, Bonnie Wright, Tom Felton, Michael Gambon, Matthew Lewis, Maggie Smith ve Suzanne Toase oynamışlardır.
Harry Potter Ve Ölüm Yadigarları Bölüm 2 Full Online Hd Kalitesinde Türkçe Dublaj Bedava Film İzle.

Filmin Konusu : 3 Boyutlu, Aksiyon, Casusluk, Dram, Gençlik, Gizem, Romantik, Suç, Aile, Animasyon, Çizgi, Çocuk, Fantastik, Gerilim, Macera ve Savaş gibi nerdeyse bir film içeriğinde olması gereken tüm türleri bir araya toplayan filmin konusunda İyi ile kötünün mücadelesi büyücüIük dünyasını büyük bir savaşın içine sokmuştur. Tehdit hiçbir zaman bu kadar büyük olmamıştır ve artık hiçbir yer güvenli değildir. Bu arada, Lord Voldemort ile son karşılaşmasına gittikçe yaklaşan Harry Potter?ın en büyük fedakarlığı yapması gerekecektir. Herşey burada sona erecektir.

UyarıGörmek için lütfen buradan üye olunuz.


Buradan İndirebilirsiniz. >>>
UyarıGörmek için lütfen buradan üye olunuz.


Buradan İndirebilirsiniz >>>
Kod:
http://www.wupload.com/file/82232293
Sponsor
 






© 2013 KeLBaYKuŞ Forum | AtEsH
Telif Hakları vBulletin v3.8.4 - ©2000-2024 - Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.2.0'e Aittir.
Açılış Tarihi: 29.08.2006