KeLBaYKuŞ Forum

Geri git   KeLBaYKuŞ Forum > Film & Dizi Download > Yabancı Filmler


Yabancı Filmler - Yabancı DVD-VCD-DIVX altyazılı filmler


 
 
Seçenekler
  #1 (permalink)  
Alt 04.07.08, 13:43
karabey - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kovuldu!
 
Kaydolma: 28.08.07
- 34
Mesajlar: 1.177
Teşekkürler: 0
Üyeye 82 kez teşekkür edildi
Standart "Borat", bu kez Sherlock Holmes oluyor

UyarıGörmek için lütfen buradan üye olunuz.


"Borat", bu kez Sherlock Holmes oluyor

''Borat'' filmiyle tanınan İngiliz aktör Sacha Baron Cohen, yeni komedi filminde tüm zamanların en meşhur dedektifi Sherlock Holmes'u canlandıracak.

Sinema sektörü yayın organı Variety'nin haberine göre, Columbia Pictures yapımı projede rol alması için Kazak gazeteci Borat'ın maceralarını anlatan filmle tanınan Sacha Baron Cohen ve Will Ferrell ile anlaşmaya varıldı.
Henüz ismi belirlenmeyen komedi filminde Cohen, Sherlock Holmes'u, Will Ferrell ise yardımcısı Watson'ı canlandıracak. Senaryosunu Etan Cohen'ın kaleme aldığı filmin yapımcılığını Judd Apatow ile Jimmy Miller üstlenecek.

Arthur Conan Doyle'un "Sherlock Holmes" öykülerinden esinlenilerek beyazperdeye aktarılacak film, Sacha Baron Cohen ile Will Ferrell'i 2006 yapımı "Talladega Nights" adlı filmden sonra ikinci kez bir araya getirecek.

Columbia Pictures'tan Matt Tolmach, ikiliyi yeniden buluşturmanın eğlenceli bir fikir olduğunu belirterek, "Sacha ve Will'in Sherlock Holmes ve Watson olması fikri bizi güldürüyor. İkisi bu gezegenin en eğlenceli ve yetenekli insanları. Onları bu efsaneleşmiş karakterlerde izlemek çok eğlenceli olacak" dedi.

Sacha Baron Cohen, son olarak "Sweeney Todd: The Demon Barber of Fleet Street" ve "Bruno" adlı filmlerin çekimlerini yaptı.

Will Ferrell ise Universal Pictures tarafından gerçekleştirilen "Land of the Lost" adlı film ve "Step Brothers" adlı projelerde yer aldı.

Efsane dedektif Sherlock Holmes

Sir Arthur Conan Doyle tarafından yaratılan Sherlock Holmes'un ilk öyküsü, 1887 yılında "Kızıl Soruşturma" adıyla yayımlandı.

Dedektif kahramanlar içinde en çok tanınanı olan Sherlock Holmes, olayları gözlem ve sorduğu soruların cevaplarını birleştirerek çözmesiyle tanındı. Ortağı Watson ile birlikte her türlü ipucunu değerlendiren Holmes, sigara izmaritlerinden el yazılarına, ayak izlerinden yiyeceklere kadar her türlü delili mercek altına almasıyla tanındı.

Ortağı Watson ile zaman zaman tatlı atışmalarda da bulunan Sherlock Holmes, kendi dönemi için garip zevkleri bulunan bohem bir karakterdi.

Usta bir eskrimci olan, çok iyi keman çalan Holmes, kendiyle övünmeyi de kimi zaman uç noktalara vardırdı.

Scotland Yard dedektifleri tarafından bilgisine ve olayları çözmedeki yeteneğine sık sık başvurulan Holmes'un sonraki yıllardaki maceralarında kendinden daha zeki ve yetenekli olan ağabeyi de yer aldı.
Teşekkür Edenler:
Sponsor
  #2 (permalink)  
Alt 11.08.09, 01:26
by.yökedici - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Yavru Baykuş
 
Kaydolma: 11.08.09
Erkek
Mesajlar: 1
Teşekkürler: 0
Üyeye 0 kez teşekkür edildi
Standart Cevap: "Borat", bu kez Sherlock Holmes oluyor

teşekkürler.
  #3 (permalink)  
Alt 11.08.09, 02:40
Joannie - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Lonely...
 
Kaydolma: 15.07.09
Kadın
Mesajlar: 10.176
Teşekkürler: 1.351
Üyeye 613 kez teşekkür edildi
Standart Cevap: "Borat", bu kez Sherlock Holmes oluyor

Borat çok ırkçı bir filmdi.
Eh yani komikti de... Saçma, sapan iğrenç bir filmdi...
Umarım şimdi biraz daha düzelir
 

Konuya Ait Popüler Kelimeler
sherlock holmes film izle borat filmini izle sherlock holmes filmi izle sherlock holmes filmini izle borat online izle borat filmi izle sherlock holmes filmleri izle borat türkçe izle sherlock holmes izle





© 2013 KeLBaYKuŞ Forum | AtEsH
Telif Hakları vBulletin v3.8.4 - ©2000-2024 - Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.2.0'e Aittir.
Açılış Tarihi: 29.08.2006