KeLBaYKuŞ Forum

Geri git   KeLBaYKuŞ Forum > Film & Dizi Download > Yabancı Filmler


Yabancı Filmler - Yabancı DVD-VCD-DIVX altyazılı filmler


 
 
Seçenekler
  #1 (permalink)  
Alt 04.07.08, 13:24
karabey - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kovuldu!
 
Kaydolma: 28.08.07
- 34
Mesajlar: 1.177
Teşekkürler: 0
Üyeye 82 kez teşekkür edildi
Yeni Vizyondakiler...

Vizyondakiler...

Bu hafta 4 yeni film gösterimde: Kung Fu Panda, Hancock, Kadavra, Aşkzede.

Kung Fu Panda
Yönetmen: Mark Osborne, John Stevenson

Tür: Animasyon

DreamWorks Animation’un en yeni animasyonu “Kung Fu Panda” seslendirme kadrosuyla da dikkatleri üzerine çekiyor.

Çifte Oscar ödüllü dev aktör Dustin Hoffman, uluslararası yıldız Jackie Chan, ödüllü aktör Ian McShane’in başını çektiği yıldızlar ordusuna en son olarak Jack Black, Lucy Liu ve “Girl Interrupted” adlı filmle Oscar ödülü kazanan Angelina Jolie de katıldı.

Barış Vadisi’ndeki hayvanların en tembeli olan Po adlı panda ayısının beklenmedik bir anda zoraki kahramana/kurtarıcıya dönüşmesinin çarpıcı öyküsü anlatılıyor.

Panda ayısı Po, antik Çin’deki Barış Vadisi’nde ucuz bir restoranda garson olarak çalışmaktadır. Kung fu fanatiğidir ama becerisini bir türlü sergileyemez. Bu arada Barış Vadisi’nin kapısına birbirinden güçlü düşmanlar dayanmıştır.

Eski bir efsaneye göre günün birinde bir kahraman doğacak ve halkı kurtaracaktır.

Hancock

Yönetmen: Peter Berg - Oyuncular: Will Smith, Charlize Theron, Jason Bateman

Tür: Aksiyon / Komedi / Dram

Will Smith, Charlize Theron, Jason Bateman ile Valerie Azlynn’in oynadığı "Hancock"un yönetmen koltuğunda Peter Berg oturuyor.

Hancock, aslında başkalarının ne düşündüğünü umursayan birisi değildir. Halkla İlişkiler Uzmanı Ray Embrey’in hayatını kurtardıktan sonra alaycı süper kahramanımız kendisinin de zayıf bir tarafının olabileceğini farketmeye başlar.

Hancock’un bugüne kadar karşılaştığı en büyük sorun bu yönüyle yüzleşmek olacaktır.

Ayrıca, bu da Ray’in karısı Mary’nin, onun işe yaramazın teki olduğu konusundaki ısrarını kırmak için bir fırsattır.

Kadavra – Pathology

Yönetmen: Marc Schoelermann - Oyuncular: Milo Ventimiglia, Michael Weston, Lauren Lee Smith

Tür: Suç / Korku

arc Schölermann’ın yönettiği ve Milo Ventimiglia, Michael Weston, Lauren Lee Smith ile John Whitworth’un oynadığı "Kadavra", iki parlak doktorun, kimin en iyi olduğunu göstermek için son bir yarışa girmelerini konu alıyor.

Ted Gray (Milo Ventimiglia) her şeye sahiptir: Harvard’dan tıp diploması, manken gibi bir nişanlı (Alyssa Milano)... Kariyerine başlamadan önce çok prestijli bir üniversite hastanesinde üç aylık bir adli tıp stajı yapacaktır. Burada çok iyi bir patoloji uzmanı Jake Gallo (Michael Weston) ile tanışır.

Ted ve Jake arasında bir rekabet başlar. Her ikisi de kendilerinin en anlaşılmaz ölüm sebeplerini ortaya çıkarmada eşsiz olduklarına inanmaktadır.

Jake en iyi olduğunu ispatlamak için Ted’i hangisinin daha mükemmel bir cinayet işleyeceğine dair ölümcül bir oyuna davet eder.

Aşkzede - Forgetting Sarah Marshall

Yönetmen: Nicholas Stoller - Oyuncular: Jason Segel, Kristen Bell, Mila Kuni...

Tür: Komedi / Dram / Romantik

Nicholas Stoller’ın yönettiği ve Jason Segel, Kristen Bell, Mila Kunis ile Russell Brand’ın oynadığı "Aşkzede - Forgetting Sarah Marshall", sevgilisi tarafından terk edilenleri teselli edecek bir romantik felaketler komedisi iddiasıyla vizyondaki yerini alıyor.

Müzisyen Peter, altı yılını televizyon yıldızı kız arkadaşı Sarah’ı idolleştirmekle geçirmiştir. Sarah’ın attığı her adımda yanında olmaya çalışır. O, Sarah’ın hem sevgilisi, hem asistanıdır. Ancak Sarah tarafından terk edilmesiyle birlikte kendisini yapayalnız bulur.

Peter kendine gelebilmek için Hawaii’ye tatile gittiğinde hayatının en büyük kabusuyla karşı karşıya kalır. Eski sevgilisi ve erkek arkadaşı Aldous da aynı tatil köyünde kalmaktadır.

Antik Çin’deki Barış Vadisi’nde ucuz bir restoranda garson olarak çalışmaktadır. Kung fu fanatiğidir ama becerisini bir türlü sergileyemez. Bu arada Barış Vadisi’nin kapısına birbirinden güçlü düşmanlar dayanmıştır. Eski bir efsaneye göre günün birinde bir kahraman doğacak ve halkı kurtaracaktır.
Sponsor
 


« film | önemli »




© 2013 KeLBaYKuŞ Forum | AtEsH
Telif Hakları vBulletin v3.8.4 - ©2000-2024 - Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.2.0'e Aittir.
Açılış Tarihi: 29.08.2006