KeLBaYKuŞ Forum

Geri git   KeLBaYKuŞ Forum > Film & Dizi Download > Yabancı Filmler > Türkçe Dublaj > Türkçe Dublaj BRRip & BDRip


Türkçe Dublaj BRRip & BDRip - Boyutu daha az olsun ama kalitesi de kötü olmasın diyenler için sıkıştırılmış Türkçe dublaj Blu-Ray filmler.


Cevapla
 
Seçenekler
  #1 (permalink)  
Alt 26.12.11, 00:06
dicruel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Acemi Baykuş
 
Kaydolma: 31.03.11
Erkek
Mesajlar: 101
Teşekkürler: 1
Üyeye 0 kez teşekkür edildi
Standart Testere 1-2-3-4-5-6-7 | BoxSeT | DVDRiP- BRRiP | TR Dublaj

Testere 1-2-3-4-5-6-7 | BoxSeT | DVDRiP- BRRiP | TR Dublaj

UyarıGörmek için lütfen buradan üye olunuz.


Whannell ve Elwes, birbirini tanımayan iki adamdır. Bir gün kendilerini pis bir banyonun duvarına zincirlenmiş olarak bulurlar. İkisi de bu berbat yere nasıl geldiklerini ve kendilerini nasıl bir bela beklediğini bilmemektedir. Ancak yerde yatan ve kafasının bir kısmı kopmuş adam, onlara niçin burada oldukları hakkında bir ipucu olabilir. Sonunda manyak bir adamın son kurbanları olduklarını anlayacaklardır.

UyarıGörmek için lütfen buradan üye olunuz.



TESTERE 2

Seçenek: Türkçe Dublaj
Filmin Yapımı: 2005 ~ ABD
Filmin Türü: Gerilim, Gizem, Korku, Psikolojik, Suç
Film Süresi: 1 saat 33 dk
Oyuncu Kadrosu: Tobin Bell, Shawnee Smith, Donnie Wahlberg, Emmanuelle Vaugier, Dina Meyer, Lyriq Bent, Beverley Mitchell, Franky G, Erik Knudsen, Glenn Plummer, John Fallon, Conrad Coates, Gretchen Helbig
Filmin Konusu: Amanda’yla birlikte kapana kısılmış başka kurbanlar da var; ve her biri yavaş yavaş kanlarına işleyen ve iki saat sonra ölümlerine neden olacak zehre bir panzehir bulmak için uğraşıyorlar. Kendine bakmak konusunda pek kaygı duymayan, dikbaşlı Xavier grubun liderini oynamaya çalışan, sağduyulu Jonas, inatçı Addison, sıçanı andıran Obi ve duygusal açıdan kırılgan Laura da onları fiziksel ve duygusal açıdan yıpratmaya çalışan Jigsaw tarafından sınanıyorlar.


UyarıGörmek için lütfen buradan üye olunuz.



TESTERE 3

estere – 3 / Saw III [Turkce Dublaj]
Yapım: 2006
Oyuncular: Tobin Bell, Angus MacFadyen, Dina Meyer, Shawnee Smith
Tür: Gerilim, Gizem, Korku, Psikolojik, Suç
Senaryo: Leigh Whannell, James Wan
Yönetmen: Darren Lynn Bousman

Filmin Konusu:
Her çekilen yeni filminin bir kar topu gibi artan izleyici sayısıyla sinema tarihinin en başarılı korku ,gerilim filmlerinden birisi olan hatta bir kategori içine katmadan en başarılı seri filmlerden birisidir.Jigsaw ve ona sonuna kadar bağlı oan Amanda yeni tuzaklar ve yeni öldürülecek kişiler bulmak için çalışmaya başlamışdır.Tesdereden çok Amanda daha aktif olarak görev yapmakta zira testere hasta olduğundan ancak fikri olarak yardımcı olmaktadır.Amandanın tuzaklarının öncekilerden farkına gelecek olursak ; Amanda kurbanlarına yaşama , kurtulma şansı tanımamaktadır bu dedektiflerinde dikkatiini çekmişdir.Amaç kurbanların hayata bağlılıkları ve hayatın değerinin insanlara hatırlatılması ve kendi hayatları kadar başkalarının hayatlarına da saygı duymalarıgerektiğinin kavratılmasının sağlanmasıdır.Doktor Lynn Denlon ve Jeff oyunun son kurbanlarıdır ve onları çok zor anlar ,psikolojik bir oyun beklemektedir.

UyarıGörmek için lütfen buradan üye olunuz.



TESTERE 4

Testere 4 ~ Saw 4
Seçenek: Türkçe Dublaj izle
Filmin Yapımı: 2007 – ABD
Filmin Türü: Gerilim, Gizem, Korku, Psikolojik, Suç
Film Süresi: 1 saat 35 dk
Oyuncu Kadrosu: Tobin Bell, Shawnee Smith, Donnie Wahlberg, Emmanuelle Vaugier, Costas Mandylor
Filmin Konusu: Jigsaw ve asistanı amanda hayatlarını kaybetmiştir. Dedektif kerry cinayetinin duyulmasından sonra, 2 tecrübeli FBI ajanı ajan strahm ve ajan perez, dedektif hoffman’a jigsaw’un kalan son oyununun çözümlenmesi için yardım ederler. Bununla birlikte, SWAT takımı komutanı rigg kendini bu ölümcül oyunun içinde bulur. Ve eski bir dostunu ve de kendisini dehşet verici bir ölümden kurtarmak için düğümlenmiş, korkutucu tuzaklar zincirini yenmek için bir buçuk saati vardır. Vizyonkolik.com iyi seyirler diler.


UyarıGörmek için lütfen buradan üye olunuz.



TESTERE 5

ilmin Yönetmenliğini David Hackl yapmış olup, Yapımcılığını ise Leigh Whannell, Mark Burg, Troy Begnaud, Peter Block, James Wan, Oren Koules ve Jason Constantine isimlerinden oluşan yedi kişilik bir yapımcı kadrosu oluşturmuştur.

Filmi izleyenler her serisine olduğu gibi bu bölümü de hayranlık ile izlediklerini ifade ediyorlar. Pembe diziler gibi takip edilen Testere filmlerinin bu kadar yoğun ilgi görmesi yapımcıları ve oyuncu kadrosunu da oldukça memnun ettiği de herkes tarafından bilinmektedir.

Filmin Başrollerini Tobin Bell, Julie Benz, Meagan Good, Scott Patterson, Greg Bryk, Lyriq Bent, Alex Revan, Mark Rolston, Al Sapienza, Dana Sorman, Mike Butters, Sheila Shah, Shawnee Smith, Costas Mandylor, Betsy Russell, Bahar Soomekh, Sarah Power ve Laura Gordon oynamıştır.

Filmin Konusu : Gerilim, Korku, Suç, Gizem ve Psikolojik türdeki bu filmin konusunda Kriminal uzman Hoffman Jigsaw efsanesini yaşatacak hayatta kalan son kişidir. Ancak tehdit sözkonusu olduğunda sırrının açığa çıkmaması için herşeyi göze alarak tüm tehlikleri ortadan kaldırmak zorundadır.


UyarıGörmek için lütfen buradan üye olunuz.




TESTERE 6

Saw VI (2009) - IMDb

Tür : Korku / Gerilim / Suç / Gizem
Yönetmen : Kevin Greutert
Senaryo : Marcus Dunstan , Patrick Melton
Görüntü Yönetmeni : David A. Armstrong
Yapım : 2009, Kanada / ABD / İngiltere / Avustralya

Oyuncular

Shawnee Smith (Amanda) , Tobin Bell (Jigsaw / John) , Betsy Russell (Jill) , Costas Mandylor (Mark Hoffman) , Karen Cliche (Shelby) , Tanedra Howard (Simone)
Özel Ajan Strahm artık ölmüştür. Dedektif Hoffman ise Jigsaw'ın mirasını devralan yeni isim olarak ortaya çıkar. Peşindeki FBI kendisini bulmaya adım adım yaklaşınca Hoffman yeni bir oyun başlatmak zorunda kalır.

Testere Serisi'nin yeni filminde 4. ve 5. filmin senaryolarını yazan Patrick Melton ve Marcus Dunstan ikilisi tekrardan senarist olarak karşımıza çıkıyorlar. Yapılan açıklamaya göre 6. film Jigsaw'ın büyük planının tamamiyle anlaşılacağı film olacak.


UyarıGörmek için lütfen buradan üye olunuz.



TESTERE 7

Jigsaw'un ölümcül yasası devam ederken Jigsaw'dan kurtulan bir grup insan kendilerine yardımcı olmak için destek ararlar ve ve bu destekçilerin en başında Bobby Dagen adında Jigsaw'dan kurtulmuş biri vardır. Bobby'nin gizli sırlarından yeni bir terör dalgası ortaya çıkacaktır.

UyarıGörmek için lütfen buradan üye olunuz.




Filesonic

UyarıGörmek için lütfen buradan üye olunuz.

UyarıGörmek için lütfen buradan üye olunuz.

UyarıGörmek için lütfen buradan üye olunuz.

UyarıGörmek için lütfen buradan üye olunuz.

UyarıGörmek için lütfen buradan üye olunuz.

UyarıGörmek için lütfen buradan üye olunuz.

UyarıGörmek için lütfen buradan üye olunuz.









Alıntı ile Cevapla
Sponsor
Cevapla




Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
TESTERE 1-2-3-4-5-6-7 Tüm Seri-Tek Link-Türkçe Dublaj melek001 Tek Link Filmler 0 08.12.11 00:16
Amerikan Pastasi | The American Pie | BoXset | 1.8 | DVDRip | XviD | Türkçe Dublaj APPaLLoSa Türkçe Dublaj BRRip & BDRip 0 03.11.11 23:05
Karayip Korsanları | 1-2-3-4 BoxSet | BRRip | TR Dublaj | Teklink spawnieee Tek Link Filmler 0 26.10.11 00:25



© 2013 KeLBaYKuŞ Forum | AtEsH
Telif Hakları vBulletin v3.8.4 - ©2000-2024 - Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.2.0'e Aittir.
Açılış Tarihi: 29.08.2006