KeLBaYKuŞ Forum

Geri git   KeLBaYKuŞ Forum > Film & Dizi Download > Yabancı Filmler > Türkçe Dublaj > Türkçe Dublaj BRRip & BDRip


Türkçe Dublaj BRRip & BDRip - Boyutu daha az olsun ama kalitesi de kötü olmasın diyenler için sıkıştırılmış Türkçe dublaj Blu-Ray filmler.


Cevapla
 
Seçenekler
  #1 (permalink)  
Alt 25.11.11, 22:35
APPaLLoSa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
KeLBaYKuŞ
 
Kaydolma: 15.07.11
Erkek
Mesajlar: 6.026
Teşekkürler: 0
Üyeye 5 kez teşekkür edildi
Standart Teksas Katliamı | 1973-1986-1990-1995-2003-2006 | VCDRip



UyarıGörmek için lütfen buradan üye olunuz.


Teksas Katliamı | 1973-1986-1990-1995-2003-2006 | VCDRip


Yönetmen : Jimmyo Burril
Senaryo : Jimmyo Burril
Yapım:2004, ABD, 83 Dakika
Oyuncular: April Monique Burril, Mark Redfield, Alec Joseph, Kristen Hudson, Herschell Gordon Lewis, Gunnar Hansen
Chainsaw Sally, çok eğlenceli, düşük bütçeli bir yapım. Küçük bir kasabada, kütüphane görevlisi olarak çalışan, sessiz ve sakin görünümlü kendi halinde bir bayan olan Sally, aslında çarşıdan aldım bir tane eve geldim bin tanedir.
Kütüphanede gürültü yapanları, aldığı kitabı geri getirmeyenleri önce kibarca uyaran, ardından da elektrikli testere ile kovalayarak doğrayan Sally, iş dışındaki zamanlarında travesti kardeşi Ruby ile birlikte, korku filmlerinden öğrendikleri numaraları kasaba sakinleri üzerinde uygulamaktadırlar. İki kardeş komşuları parçalayıp, yer yer asitle eritip, mideye indirerek ve korku filmi izleyerek günlerini gün etmektedirler.
Teksas Kasabı-1973


Özgün ad :The Texas Chainsaw Massacre
Yönetmen :Tobe Hooper
Yapımcı:Tobe Hooper,Lou Peraino
Senaryo yazarı :Kim Henkel,Tobe Hooper
Görüntü yönetmeni aniel Pearl
Film müzikleri :Wayne Bell,Tobe Hooper
Yapım yılı, ülkesi:1973, A.B.D
Süre:90 min
Tür :Korku


Oyuncular
Marilyn Burns,Gunnar Hansen,Edwin Neal,Allen Danzinger
Paul A. Partain,Jim Siedow,Teri McMinn


Konusu
Teksas Kasabı, Kim Henkel'in yazıp Tobe Hooper'ın yönettiği 1973 yılında çıkan korku filmidir. Film Türkiye'de Teksas Katliamı ve Kasabada Katliam isimleriyle yayınlanmıştır. Film serisinin ilk filmi olan film, John Carpenter'ın Halloween'i gibi birçok filme de esin kaynağı oldu. IMDB sitesindeki oylamada ise 7,4 puan aldı.
Sally ve sakat kardeşi Franklin, Teksas'da ki büyük babasının mezarının, bir grup mezar soyguncusu tarafından açıldığı haberini alırlar. İki kardeş arkadaşları Jerry, Kirk ve Pam ile Teksas'ın içlerine doğru bir yolculuğa çıkarlar. Gençler ilk önce Sally ve Franklin'in eski evlerine doğru yol almışlardır. Yolculuk sırasında arbaya bir otostopçu alırlar. İlk başlarda normal gözüküp ailesinden bahseden otostopçu daha sonra aniden Franklin'in fotoğrafını çeker. Onlara fotoğrafı 2 dolara satmak ister. Gençler fotoğrafı almak istemeyince Franklin'in kolunu keser. Ve ardından gençler onu arabalarından atar...

Katliam-1986


Özgün ad :The Texas Chainsaw Massacre Part 2
Yönetmen:Tobe Hooper
Senaryo yazarı :L.M. Kit Carson
Görüntü yönetmeni:Richard Kooris
Kurgu:Alain Jakubowicz
Film müzikleri :Tobe Hooper,Jerry Lambert
Yapım yılı, ülkesi :1986, ABD
Süre:110 dakika
Tür :Korku


Oyuncular
Dennis Hopper,Caroline Williams,Bill Johnson
Bill Moseley,Jim Siedow


Konusu
Katliam[2], (İngilizce özgün adı: The Texas Chainsaw Massacre Part 2, Türkçesi Teksas Zincirli Testere Katliamı Bölüm 2) Teksas Katliamı serisinin 1986 yapımlı ikinci filmidir.
Filmin yönetmeni, ilk filmin de yönetmeni olan Tobe Hooper'dır. Filmin senaristliğini L.M. Kit Carson üstlenmiştir. Ünlü Hollywood film yıldızı Dennis Hopper da filmde "Lefty" rolünü canlandırmıştır. Bunun dışında filmde Caroline Williams, Jim Siedow, Bill Johnson ve Bill Moseley gibi oyuncular yer almaktadır.
İki genç, Teksas'taki terk edilmiş bir yoldan Dallas'a doğru yol almaktadırlar. Onların ikisi de sarhoştur. Gençlerden biri yol boyunca tabancasıyla yol levhalarını kurşunlamaktadır. Ardından gençler, telefonları ile DJ Stretch'in radyo programına katılırlar. Fakat gençler hattan çıkmamaktadırlar. İki genç yolda giderken yolun karşı şeridinden kendilerine ters yönde bir arabanın geldiğini görürler ve arabalarıyla diğer şeritteki arabanın bulunduğu şeride girerek bu arabanın araziye sapmasına yol açarlar. Gençler akşam saatlerinde yolun sonlarına gelirler ve hâla DJ Stretch bulunduğu hattı meşgul ederler. Burada gençlerin bulunduğu arabanın önünü gençlerin araziye saptırdıkları araba keser. Ardından bu araba, gençlerin arabasına paralel olacak şekilde tersten ilerler. Gençlerin yolunu kesen bu arabadan Deri Surat, kendi arabasının üzerine çıkarak elindeki motorlu testere ile gençleri öldürür. Telefonun diğer ucundaki DJ Stretch, gençlerin bulunduğu yerden gelen çığlık ve testere seslerini bir kasede kaydeder.


UyarıGörmek için lütfen buradan üye olunuz.

UyarıGörmek için lütfen buradan üye olunuz.







UyarıGörmek için lütfen buradan üye olunuz.




>>>>> WUPLOAD <<<<<


UyarıGörmek için lütfen buradan üye olunuz.







İyi Seyirler


Alıntı ile Cevapla
Sponsor
Cevapla




Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Teksas Katliamı Başlangıç | 2006 | DVDRip XviD | Türkçe Dublaj zelter Tek Link Filmler 0 20.11.11 04:48



© 2013 KeLBaYKuŞ Forum | AtEsH
Telif Hakları vBulletin v3.8.4 - ©2000-2024 - Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.2.0'e Aittir.
Açılış Tarihi: 29.08.2006