KeLBaYKuŞ Forum

Geri git   KeLBaYKuŞ Forum > Spor > Futbol > Trabzonspor


Trabzonspor - Trabzonspor taraftarlarının bölümü


Cevapla
 
Seçenekler
  #1 (permalink)  
Alt 23.06.10, 19:56
BoRriZ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Genç Baykuş
 
Kaydolma: 14.06.10
Erkek - 36
Mesajlar: 209
Teşekkürler: 7
Üyeye 32 kez teşekkür edildi
Arrow "Bir santrfor alacağız"

"Bir santrfor alacağız"
Transferde Polonya'nın Wisla Krakow takımından Arkadiusz Glowacki, Diyarbakırspor'dan Barış Ataş ve Gaziantep Büyükşehir Belediyespor'dan kaleci Bora Sevim'i kadrosuna katan bordo-mavililerde, transfer çalışmaları sürüyor.

Kulüp genel sekreteri Hasan Yener, AA muhabirine yaptığı açıklamada, bir santrfor alacaklarını belirterek, ''Basında yer alan isimlerin yanı sıra araştırmalarda bulunduğumuz başka oyuncular da var. Trabzonspor'a direkt katkı sağlayacak bir santrfor alacağız'' dedi.

Semih ve Makakula konusunda daha önce görüşmelerde bulunduklarını anlatan Yener, ''Semih'in transferi için Fenerbahçe'nin tavrı önemli. Daha önce görüşmemiz olmuş ve öyle kalmıştı. Makakula'nın kulübü de bizden yüksek bonservis bedeli istedi, ancak biz o parayı veremeyiz. Bu oyuncunun transferinden vazgeçmiş değiliz. Bizim şartlarımızı kabul ederlerse transfer gerçekleşir'' diye konuştu.

Yener, sağ bek oyuncusu konusunda Denizlisporlu Ahmet Cebe'nin gündemlerinde bulunduğunu da kaydederek, ''Ancak Denizlispor yüksek bonservis bedeli talep etti. Bu nedenle bu transferin olacağını sanmıyorum'' dedi.

-''GÜNEŞ, İSTERSE YATTARA İLE SÖZLEŞMEYİ UZATIRIZ''-

Yener, gelecek sezon sözleşmesi sona erecek İbrahima Yattara'nın sözleşmesinin uzaması konusunun şu anda gündemlerinde bulunmadığını bildirdi.

Yattara'nın şu an tatilde olduğunu ve kampa geleceğini ifade eden Yener, ''Takımla birlikte antrenmanlara başlayacak. Bu futbolcunun sözleşmesinin uzaması konusunda Şenol Güneş'in düşüncesi önemli. Şenol hocanın, Yattara'nın sözleşmesinin uzaması konusunda talebi olursa ona göre hareket ederiz'' ifadelerini kullandı.

-KAMP KADROSU BELLİ OLUYOR-

Bu arada, Trabzonspor'da, 27 Haziran'da Isparta Davraz'da başlayacak hazırlık kampı kadrosunun önümüzdeki günlerde belirleneceği, teknik direktör Şenol Güneş'in Trabzon'a gelerek bu konuda kamp listesine son şeklini vereceği kaydetti.

Güneş'in yabancı oyuncu Tjikuzu'yu kadroda düşünmediği, Brüls'ün kampa çağrılmayacağı, Faty Papy'in ise kampa davet edilme olasılığının bulunduğu öğrenildi.

23.06.2010
Kaynak : AA
Alıntı ile Cevapla
Sponsor
Cevapla


Seçenekler




© 2013 KeLBaYKuŞ Forum | AtEsH
Telif Hakları vBulletin v3.8.4 - ©2000-2024 - Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.2.0'e Aittir.
Açılış Tarihi: 29.08.2006