KeLBaYKuŞ Forum

Geri git   KeLBaYKuŞ Forum > Spor > Futbol > Trabzonspor


Trabzonspor - Trabzonspor taraftarlarının bölümü


Cevapla
 
Seçenekler
  #1 (permalink)  
Alt 22.06.10, 11:58
BoRriZ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Genç Baykuş
 
Kaydolma: 14.06.10
Erkek - 36
Mesajlar: 209
Teşekkürler: 7
Üyeye 32 kez teşekkür edildi
Arrow Makukula ve Semih!


Trabzonspor, Makukula'nın bonservisinde indirim yapılması ve Daum'un Fenerbahçe'de kalmasının kesinleşmesinin ardından Semih'in durumunun netleşmesini bekliyor.

Bordo mavililerde yönetim, forvet konusunda gündemdeki isimler üzerinde girişimlerini sürdürüyor. Benfica Kulübü'nün Makukula'nın bonservis bedelinde indirime gitmesini bekleyen yönetim, Alman çalıştırıcı Daum'un Fenerbahçe'de kalmasının ardından da Semih ile ilgili gelişmeleri izliyor.

Makukula konusunda zamanın Trabzonspor lehine işlediğini savunan yönetim, futbolcunun Trabzonspor'dan yana tavır koyması da Bordo - mavililerin, elini güçlendiriyor. Benfica Kulübü'nün de bu nedenle daha önce 4 milyon Euro olarak belirlediği bonservis bedelinde indirime gidebileceği belirtiliyor.

Daum'la yıldızı bir türlü barışmayan Semih'in ise Başkan Aziz Yıldırım'la görüşerek takımdan ayrılmayı talep edebileceği öğrenildi. Böyle bir gelişmenin ortaya çıkması durumunda Başkan Şener'in Aziz Yıldırım'la görüşerek Semih'in transferini sonlandırması bekleniyor.

Bu arada Bordo - mavililer, orta sahaya direkt oynayabilecek bir yabancı oyuncu alma konusunda da araştırmalarını sürdürüyor.

SAĞBEK YİNE SERKAN'A EMANET

Trabzonspor'da sağbek arayışları, teknik direktör Şenol Güneş'in, "Çok gerekli bir transfer değil" diyerek sıcak bakmaması üzerine askıya alınmamıştı. Geçtiğimiz sezon bu mevkide başarılı bir görüntü ortaya koyan Serkan Balcı'ya aynı kanatta yeniden görev vermeyi düşünen Güneş'in, sakatlıktan kurtulan Tayfun Cora'dan da bu mevkide yararlanmayı düşündüğü belirtildi.

21.06.2010
Kaynak : DHA
Alıntı ile Cevapla
Sponsor
Cevapla


Seçenekler




© 2013 KeLBaYKuŞ Forum | AtEsH
Telif Hakları vBulletin v3.8.4 - ©2000-2024 - Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.2.0'e Aittir.
Açılış Tarihi: 29.08.2006