KeLBaYKuŞ Forum

Geri git   KeLBaYKuŞ Forum > Spor > Futbol > Trabzonspor


Trabzonspor - Trabzonspor taraftarlarının bölümü


Cevapla
 
Seçenekler
  #1 (permalink)  
Alt 20.06.10, 12:48
BoRriZ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Genç Baykuş
 
Kaydolma: 14.06.10
Erkek - 36
Mesajlar: 209
Teşekkürler: 7
Üyeye 32 kez teşekkür edildi
Arrow "Milli formayı istiyorum"


Trabzonspor'un savunma oyuncularından Giray Kaçar, yeni sezonda milli formayı kapmak için büyük çaba harcayacağını belirterek, "Glowacki'nin transferiyle savunmada rekabet artacak. Önce formayı kapmak, sonra da milli takıma seçilebilmek için elimden geleni yapacağım. O formayı çok istiyorum" dedi.

Trabzonspor'da yeni sezon öncesi savunmada yaşanacak olan rekabete kendini hazırlayan Giray Kaçar, en önemli hedefinin milli formayı giymek olduğunu söyledi. Giray, Glowacki'nin transferiyle takımın güçlendiğini belirterek, "Geçtiğimiz sezon zaten güçlü bir takımımız vardı. Şimdi teknik heyetimiz ve yönetimimizin çabalarıyla bu takımın daha da güçlendirilmesi için çalışmalar yapıldı. Benim öncelikli hedefim formayı kapmak olacak. Daha sonra ise çok istediğim milli formayı giymek için elimden geleni yapacağım. O formayı gerçekten çok istiyorum" diye konuştu.

Giray, kamp dönemine hazır bir şekilde gireceğini de belirterek, "Benim gibi diğer takım arkadaşlarım da kampa oldukça fazla önem gösteriyordur. Hocamızın gözüne girmek istiyoruz. Geçen sezonu bir kupa ile kapattık ama bu yıl mücadele edeceğimiz üç kulvarda da başarı yakalamak istiyoruz" dedi. Giray, taraftarların kendilerini yalnız bırakmayacağına inandığını da vurgulayarak, "Geçtiğimiz sezon Türkiye'nin her yerinde evimizde gibi oynadık. Gerek yurt içi gerekse de yurt dışı kampında taraftarlarımızın bizi yine yalnız bırakmayıp moral vereceğine inanıyorum" diye konuştu.

19.06.2010
Kaynak : DHA
Alıntı ile Cevapla
Sponsor
Cevapla






© 2013 KeLBaYKuŞ Forum | AtEsH
Telif Hakları vBulletin v3.8.4 - ©2000-2024 - Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.2.0'e Aittir.
Açılış Tarihi: 29.08.2006