KeLBaYKuŞ Forum

Geri git   KeLBaYKuŞ Forum > Spor > Futbol > Trabzonspor


Trabzonspor - Trabzonspor taraftarlarının bölümü


Cevapla
 
Seçenekler
  #1 (permalink)  
Alt 17.06.10, 16:12
BoRriZ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Genç Baykuş
 
Kaydolma: 14.06.10
Erkek - 36
Mesajlar: 209
Teşekkürler: 7
Üyeye 32 kez teşekkür edildi
Arrow Cale kararından vazgeçti


Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş, 27 Haziran'da Isparta Davraz'da başlayacak olan ilk etap kampında tüm oyuncuların genel durumunu görüp yönetime bir rapor sunacak. Yönetimden şu anda 4 takviye isteyen Güneş'in, kamp durumuna göre bu sayıyı artırabileceği belirtildi.

Turkcell Süper Ligi'nde yeni sezonda mücadele edeceği üç kulvarda da başarılı olmak isteyen Trabzonspor'da Teknik Direktör Şenol Güneş, 27 Haziran'da başlayacak olan Davraz kampına büyük önem veriyor. Burada tüm futbolcuların genel durumu hakkında yönetime detaylı bir rapor sunmaya hazırlanan Güneş'in, daha önce istediği 4 transfer sayısını duruma göre artırabileceği öğrenildi. Güneş'in yönetimden özellikle forvet transferinin öncelikli olarak yapılmasını talep ettiği ve bu ismin yabancı olması konusunda ısrarlı olduğu belirtildi. Geçtiğimiz sezon beklediği performansı alamadığı Yattara, Tayfun, Murat Tosun ve Teofilo'ya özel programlar veren Güneş, diğer futbolculardan da tatil boyunca özel çalışmalar yapmalarını talep ettiği belirtildi.

CALE KARARINDAN VAZGEÇTİ

Sezonun sona ermesiyle birlikte takımdan ayrılmak istediğini yönetime aktaran Hırvat futbolcu Hrvoje Cale'nin bu kararından vazgeçtiği öğrenildi. Kulüp yetkilileriyle görüşen ve, 'Sözleşmemin sonuna kadar takımda kalmak istiyorum" diyen Cale için teknik direktör Şenol Güneş'in de, "Takımda kalmak isteyen hiçbir futbolcuyu göndermeyeceğim. Cale'den de memnunum, takımda kalabilir" dediği öğrenildi. Sezon başında Davraz'da yapılacak olan kampa katılacak olan futbolcunun, çok ciddi bir teklif gelmesi durumunda ise gönderilebileceği belirtildi.

AVNİ AKER STADYUMU İNCELENDİ

UEFA yetkilileri Hüseyin Avni Aker Stadı'nı ziyaret ederek, incelemelerde bulundu. UEFA Temsilcileri Alexandre Clerc ve Neil Darroch ile birlikte bordo - mavili kulübün İdari Genel Sekreter Metin Kazancıoğlu, Genel Müdür Yardımcısı Altuğ Atalay, Stadyum Müdürü Alparslan Özdemir, Bilgi İşlem Müdürü Hüseyin Davulcuoğlu, Profesyonel İşler Sorumlusu Aysun Karahasanoğlu ve Stad Güvenlik Müdürü Ömer Faruk Düzenli bir değerlendirme toplantısı gerçekleştirdi. Toplantıda UEFA Avrupa Ligi hakkında bilgi veren temsilciler daha sonra stadı gezerek incelemelerde bulundular.

17.06.2010
Kaynak : DHA
Alıntı ile Cevapla
Sponsor
Cevapla






© 2013 KeLBaYKuŞ Forum | AtEsH
Telif Hakları vBulletin v3.8.4 - ©2000-2024 - Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.2.0'e Aittir.
Açılış Tarihi: 29.08.2006