KeLBaYKuŞ Forum

Geri git   KeLBaYKuŞ Forum > Film & Dizi Download > Yabancı Filmler > Tek Link Filmler


Tek Link Filmler - Kolaylıkla indirebileceğiniz tek link yabancı film adresleri.


Cevapla
 
Seçenekler
  #1 (permalink)  
Alt 16.09.11, 20:41
tarkan543 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Genç Baykuş
 
Kaydolma: 16.03.10
Erkek
Mesajlar: 244
Teşekkürler: 1
Üyeye 1 kez teşekkür edildi
Standart Kucuk Adam - Little Man (2006) Brrip XviD Turkce dublaj Tek Link



Kucuk Adam - Little Man (2006) Brrip XviD Turkce dublaj Tek Link

UyarıGörmek için lütfen buradan üye olunuz.

Revolution Studyolari’nin muthiÅŸ komedisi “Little Man/Kucuk Adamâ€da, buyuk ÅŸeyler kucuk paketlerde geliyor. DARRYL EDWARDS (Shawn Wayans) baba olmaya o kadar isteklidir ki sepetteki ufak tefek, bebek yuzlu hirsiz CALVIN SIMS’i (Marlon Wayans) gercek bir bebek zanneder. Ortagi PERCY P (Tracy Morgan) Calvin’e calinti bir elmasi bulmakta yardim ederken, Darryl ve karisi “bebegi†evlerine alirlar.

Yillarca hapis yattiktan sonra, şartli tahliyeyle serbest birakilan, aşiri kisa boylu ama cetin ceviz mucevher hirsizi CALVIN SIMS (Marlon Wayans) artik hirsizliktan emekli olmanin zamani geldigine, ama once son bir vurgun yapmasi gerektigine karar verir. unlu bir suc patronu, Calvin ve eski ortagi PERCY P’ye (Tracy Morgan) unlu Queen Diamond (Kralice Elmas) icin 100.000 dolar onerir. Calvin mucevher magazasinin guvenligindeki bir gedikten dolayi, bu işin cocuk oyuncagi olacagini duşunur. Ama soygunda bir aksilik olur ve Calvin mucevheri VANESSA EDWARDS’in (Kerry Washington) el cantasina atmak zorunda kalir. Vanessa ve kocasi DARRYL (Shawn Wayans) buyuk bir soygunda piyon olduklarindan habersiz, Chicago banliyosundeki evlerine donerler.

Darryl ile Vanessa’nin da kendilerince sorunlari vardir. Darryl babalik sorumlulugu almak icin yanip tutuşmaktayken, kisa sure once bir reklam şirketinin başkan yardimciligina getirilmiş olan karisi Vanessa, cocuk sahibi olmanin kariyer basamaklarini tirmanmasina engel olacagindan endişelenmektedir. Ayrica, cok istekli olmasina ragmen Darryl’in baba olmaya henuz hazir olmadigini duşunmektedir.

Darryl ile Vanessa’nin konuÅŸmalarina kulak misafiri olan Percy ve Calvin, ciftin bu acigindan yararlanarak calinti mucevheri geri almak icin bir plan hazirlarlar: Calvin “bebek†numarasi yaparak, ciftin evlerine girecek ve mucevheri alip kacacaktir. Bir bebek sepetinin icinde Darryl ile Vanessa’nin kapisinin onunde bekler. Darryl buldugu bebege haftasonu bakarak babaliga hazir oldugunu kanitlamak icin eline gecen bu firsata baliklama dalar. ÅaÅŸirticidir ama Vanessa da bunu kabul eder.

Edwards ciftinin evine giren, sert ve alayci Calvin anlar ki “bebek†olarak yaşamak cehennem gibidir ve elmasa ulaşmak da sandigindan cok daha zordur. Edwardslar’in en iyi arkadaşlari GREG ile BRITTANY (Lochlyn Munro & Brittany Daniel) ve RICHARD ile JANET (Fred Stoller & Alex Borstein) yeni anne babaya bebek hediyeleri ve tavsiyeler verirlerken, Vanessa’nin şupheci babasi POPS, (John Witherspoon) Calvin’in sahtekâr oldugunu ortaya cikarmaya kararlidir.



UyarıGörmek için lütfen buradan üye olunuz.

UyarıGörmek için lütfen buradan üye olunuz.

Alıntı ile Cevapla
Sponsor
Cevapla




Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
MuHTeSeM ARSiV - 2011 !!! Dvdrip - Divx YeRLi FiLMLeR - TeK LiNK bankolay.in Yerli Filmler 1 01.12.13 13:07
Ciddi Bir Adam: A Serious Man 2009 (Türkçe Dublaj) BRRip XviD (TeK LiNK) zelter Türkçe Dublaj BRRip & BDRip 0 13.09.11 05:46



© 2013 KeLBaYKuŞ Forum | AtEsH
Telif Hakları vBulletin v3.8.4 - ©2000-2024 - Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.2.0'e Aittir.
Açılış Tarihi: 29.08.2006