KeLBaYKuŞ Forum

Geri git   KeLBaYKuŞ Forum > Kültür & Sanat > Sinema & Televizyon & Tiyatro


Sinema & Televizyon & Tiyatro - Sinema ve televizyon ve tiyatro haberleri, gösterimdekiler, bilgiler...


Cevapla
 
Seçenekler
  #1 (permalink)  
Alt 25.11.15, 11:57
Melisaozl - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Yavru Baykuş
 
Kaydolma: 16.10.15
Kadın
Mesajlar: 6
Teşekkürler: 1
Üyeye 1 kez teşekkür edildi
Smile Filmi Çekilmiş 5 Efsane Oyun

Herkese merhaba arkadaşlar. Bu yazımızda severek oynadığımız oyunların film dünyasındaki çalışmalarını göreceğiz. Bu alanda yüzlerce film çıktı desek, yanlış söylemiş olmayız elbet, ama çoğu filmin oyunun yakaladığı başarının yanından bile geçemediğini söylemek gerekir.
Bu listemizde sizlere karışık olarak oyun/filmler en çok tanınan oyunların en çok tanınan filmleri sunacağız. Listemize yakında yeni oyunlar ve filmlerle devam edeceğiz.
Öncelikle belirtmek isterim ki, listede yer alan filmler en iyisimidir bilemem ama, film olarak oyunla uyumu olmasa da başarı yakalamış filmler. Şunu da bilmekte fayda var; oyundan filme çevirilerde genellikle orjinaline bağlı kalınmıyor. Oyunu oynamayan birinin rahatlıkla izleyip zevk alacağı filmler, oyunu oynayıp oyundan kesitler arayanların keyfini kaçırabilir. Lafı daha fazla uzatmadan listemize geçelim.
HITMAN
Listemizin ilk sırasında hepimizin severek oynadığı HITMAN var. Evet hepimiz bu muhteşem oyunun serisini oynamışızdır. Filmi ağır eleştiriler alan HITMAN filmi elbette oyunun yakaladığı başarıyı yakalayamasa da kanaatimce izlenebilecek bir filmdi. Filmin bazı bölümleri ise İstanbul'da geçiyor ve aksiyon sahneleri oldukça başarılı bir film. Eğer bir öneri arıyorsanız bu filmi izlemenizi öneririm.

Dead or Alive Listemizin ikinci sırasında yer alan oyun Dead or Alive. Dead or Alive'ın oyununu bilmeyenler için Tekken ve Mortal Combat oyunlarına benzer oldukça hoş eğlenceli bir oyun olduğunu söyleyelim. Bu film cinsellik konusunda fazla eleştiri aldı fakat +18 bir film değil, +16 bile değil desek çok yerinde olur. Sadece filmde bikinili kızlara fazla yer verildiği için tepki büyük oldu. Oyunun konusunu oluşturan ana şeyin bikinili kızlar olduğunu ve oyunun daha açık sahneler içerdiğini de belirtmek isterim. Film oldukça kısa ama eğlenceli sahneler içeriyor. Büyük bir beklenti içine girmeden haftasonu evde oturup televizyonu kurcalarken oturup izleyeceğiniz bir film. Eğer vaktim boşa gitmesin diyorsanız giden 1,5 saatiniz olsun ama mutlaka izleyin.

DOOM

Listemizin 3. sırasında DOOM var. Oyununu oynamadığım için bişey diyemem. Ama filmi izlenebilecek düzeyde bir film. Bi kere Dwayne Johnson oynuyor. Filmin kötü olma ihtimali yok. Bu filmi izleyebilirsiniz ya da izlemeyebilirsiniz. Sizin bileceğiniz iş.

Street Fighter

Listemizin 4. sırasında efsanevi oyunumuz Street Fighter var. Evet birçok dövüş oyunu gibi Street Fighter da her zaman filmi çekilebilme potansiyeli olan oyunlardan olmuştur. Zaten kaç filmi çıktı ben bilmiyorum artık. Biz Jean-Claude Van Damme'in oynadığı filmden bahsedelim isterseniz; Film eski olduğu için yapmacık sahneler çok fazla var. Ama bu film de izlenmeyecek filmlerden değil. Yapıldığı yıla göre oldukça hoş bir film bile diyebiliriz. Öneri olarak tabii ki de izleyebilirsiniz. Oyuncu kadrosu ünlü kişilerden oluşuyor ve çok absürd duran bir sahnesi de yok.

Tomb Raider

Evet geldik listemizin 5. sırasında yer alan oyuna Tomb Raider. Tomb Raider'ı bilmeyen yoktur felsefesi ile lafı fazla uzatmak istemiyorum. ünkü Muhteşem bir oyun ve muhteşem bir film! Angeline Jolie sağolsun hala oturur izlerim sıkılmam hatta kaç kez izlediğimi bile hatırlamıyorum. Oyunla bağlantısı da başarılı bir şekilde kurulmuş olan film hakkında söyleyebileceğim en önemli şey birçoğumuzun Tomb Raider oyununu Angelina Jolie ile tanıdığı! Bu sebeple Angeline Jolie denince akla gelen ilk film Tomb Raider oluyor. Aynı şekilde Tomb Raider denilince de akla Angeline Jolie geliyor. Evet arkadaşlar bu oyundan filme yazımızın birinci bölümün sonuna geldik. Bu makalemizin yeni versiyonları çok yakında sizlerle olacak! Bizi takip etmeyi unutmayın arkadaşlar. Önermek istediğiniz oyundan çevrilmiş film varsa makalenin hemen altına yorum yapabilirsiniz. - Kaynakça:
UyarıGörmek için lütfen buradan üye olunuz.
Alıntı ile Cevapla
Teşekkür Edenler:
Sponsor
Cevapla


Seçenekler


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
BADLAND 1.7078 Full Android Oyun ukyo29 Cep Telefonları 0 19.12.13 12:46
League of Legends oyun tanıtımı furkihara Online Oyunlar 0 09.07.12 20:50
Counter Strike Source 2.5 PC Oyun paragöz kız Oyun Download 0 08.01.12 11:36
Counter Strike Source 2.5 PC Oyun paragöz kız Oyun Download 0 06.01.12 18:40
Counter Strike Source 2.5 PC Oyun paragöz kız Oyun Download 0 30.12.11 06:46



© 2013 KeLBaYKuŞ Forum | AtEsH
Telif Hakları vBulletin v3.8.4 - ©2000-2024 - Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.2.0'e Aittir.
Açılış Tarihi: 29.08.2006