KeLBaYKuŞ Forum

Geri git   KeLBaYKuŞ Forum > Kültür & Sanat > Sinema & Televizyon & Tiyatro


Sinema & Televizyon & Tiyatro - Sinema ve televizyon ve tiyatro haberleri, gösterimdekiler, bilgiler...


Cevapla
 
Seçenekler
  #1 (permalink)  
Alt 05.12.09, 23:36
Estergon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
KeLBaYKuŞ
 
Kaydolma: 07.09.09
Erkek
Mesajlar: 8.586
Teşekkürler: 315
Üyeye 796 kez teşekkür edildi
Smile No Ofsayt...

No Ofsayt Filmi

Ali Tarantula, kendine özgü, farklı bir karakter olmakla birlikte, toplumun büyük çoğunluğuyla özdeşleşen, açık sözlü, dürüst, daima halkın yanında olan, eğitimi sınırlı, toplumun anlayacağı dille konuşan, ülkesini seven, kendinden menkul bir otoriteye sahip, sevilen, sözü dinlenen, tatlı sert bir delikanlıdır.

Ülkedeki yerli filmlerin, giderek büyük seyirci kitleleri ile buluşması, yerli filmlerin yabancı filmlerden daha çok seyirciye ulaşmaya başlaması gerçeği, Ali Taran'ı, özel bir karakter yaratarak bir sinema filmi yazma fikrine yöneltmiş ve ‘NO OFSAYT' doğmuştur.

NO OFSAYT'ı komedi olarak adlandırmanın doğru olmadığını düşünen Ali Taran, filmi EĞLENCELİK olarak tanımlamanın daha doğru ve ilgi çekici olduğunu düşünmüştür.

NO OFSAYT, bir ATSP yapımı olarak seyirciyle buluşacaktır.

NO OFSAYT'ın yönetmenliğini Mehmet Bahadır Er&Maryna Gorbach yapacaktır.

Ali Tarantula karakterini filmde, sinema filmi, dizi film ve reklam filmi deneyimine sahip Yıldırım Memişoğlu canlandıracaktır.

Aktörün bu filmdeki Ali Tarantula tipi ve görüntüsü, seyirci için yepyeni, çok ilgi çekici ve tümüyle bu filme özgü olacaktır.

Filmde, Ali Tarantula da ülkedeki büyük çoğunluk gibi, futbolla oturur, futbolla kalkar, kısaca futbol hastasıdır. Ama, futboldaki ofsayt kuralına hiç tahammülü yoktur. Dünya futbolunda 1886 yılından bu yana hüküm süren ofsayt denen bu illet kurala feci şekilde gıcık olmaktadır!..

Nitekim kafaya koyar... Ne yapıp edip, futbolu, bu ofsayt denen beladan kurtarmaya karar verir!..

Halkın desteğini de yanına alarak, ofsayta her cephede savaş açan Ali Tarantula, davetsiz olarak, ülkenin, televizyondaki en popüler spor programına çıkar. Gene davetsiz olarak Futbol Federasyonu'nun yönetim kurulu toplantısına katılır. Taraftar liderleriyle yemek yer ve seyirci kitlesini, ofsayt kuralı kaldırılana kadar maçlara gidilmemesi yönünde etkiler. Ana caddelere, ofsayta karşı sloganlarla bezenmiş, bez afişler astırır. Futbol hakemleriyle gizlice buluşur. Ve müthiş bir kamuoyu oluşturarak, ofsayta karşı ülkeyi ayağa kaldırır!..

Yetmez!.. Ofsayta karşı ayaklanma olayını Avrupa'ya da taşıyan Ali Tarantula, Avrupa'daki vatandaşların da yardımıyla UEFA'ya kadar sızar, yetkili biriyle görüşmeyi başarır.

Ali Tarantula'nın başı çektiği ofsayta karşı çıkma hareketi, önce kendi ülkesinde, sonra Avrupa'da ve Asya'da birçok ülkenin gazete ve televizyonlarında baş haberler arasına girer.

Bu arada Ali Tarantula, aynı apartmandan komşusu olan, genç bir kıza abayı yakıktır. Nihayetinde o da bir insandır, sevecektir tabii!..

Ve bir gün Ali Tarantula'ya UEFA'dan bir mektup gelir!..

Ali Tarantula'nın, futboldaki ofsayt kuralına karşı dünyada büyük yankı ve destek bulan kararlı mücadelesini izlerken eğlenmekten yığılacak, futboldan ofsayt kuralının kalkmasına, siz de ‘hakikaten, neden olmasın?!' diyeceksiniz.

UyarıGörmek için lütfen buradan üye olunuz.


Alıntıdır..!
Alıntı ile Cevapla
Sponsor
  #2 (permalink)  
Alt 30.01.10, 13:01
KorhanRap - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Genç Baykuş
 
Kaydolma: 26.08.09
Erkek
Mesajlar: 214
Teşekkürler: 28
Üyeye 68 kez teşekkür edildi
Standart Cevap: No Ofsayt...

Kötü bir film
Alıntı ile Cevapla
  #3 (permalink)  
Alt 30.01.10, 13:20
GirL of NighT - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
KeLBaYKuŞ
 
Kaydolma: 07.09.09
Kadın
Mesajlar: 6.482
Teşekkürler: 417
Üyeye 272 kez teşekkür edildi
Standart Cevap: No Ofsayt...

zaten 15.000 gişe mi ne yapmış parasını bile zor çıkarmış ve Ali taran demiş ki sinemayı artık sevmiyorum nefret ediyorum
Alıntı ile Cevapla
Cevapla






© 2013 KeLBaYKuŞ Forum | AtEsH
Telif Hakları vBulletin v3.8.4 - ©2000-2024 - Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.2.0'e Aittir.
Açılış Tarihi: 29.08.2006